DEL BIANCO, Silvia
DEL BIANCO, Silvia
DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI
Carcass characteristics and meat quality of sheep and goats
2019-01-01 Corazzin, M.; DEL BIANCO, Silvia; Bovolenta, S.; Piasentier, E
Influence of dietary cardoon meal on volatile compounds and flavour in lamb meat
2020-01-01 Del Bianco, S.; Natalello, A.; Luciano, G.; Valenti, B.; Monahan, F.; Gkarane, V.; Rapisarda, T.; Carpino, S.; Piasentier, E.
Influence of dietary inclusion of tannin extracts from mimosa, chestnut and tara on volatile compounds and flavour in lamb meat
2021-01-01 Del Bianco, S.; Natalello, A.; Luciano, G.; Valenti, B.; Campidonico, L.; Gkarane, V.; Monahan, F.; Biondi, L.; Favotto, S.; Sepulcri, A.; Piasentier, E.
Microbial deterioration of lamb meat from European local breeds as affected by its intrinsic properties
2021-01-01 Gonzales-Barron, Ursula; Coelho-Fernandes, Sara; Santos-Rodrigues, Gisela; Choupina, Altino; Piedra Roberto, Bermudez; Osoro, Koldo; Celaya, Rafael; Garcia Rocio, Rosa; Peric, Tanja; DEL BIANCO, Silvia; Piasentier, Edi; Chiesa, Federico; Brugiapaglia, Alberto; Battaglini, Luca; Baratta, Mario; Bodas, Raul; Lorenzo Jose, Manuel; Cadavez Vasco, A. P.
Qualità della carne della Pezzata Rossa
2019-01-01 Piasentier, Edi; Corazzin, Mirco; DEL BIANCO, Silvia; Favotto, Saida; Foletto, Vinicius; Sacca', Elena; Sepulcri, Angela
Qualità percepita dell'hamburger di Pezzata Rossa
2019-01-01 Favotto, Saida; DEL BIANCO, Silvia; Piasentier, Edi
Small ruminant meat with innovative feed resources
2020-10-01 DEL BIANCO, Silvia
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Carcass characteristics and meat quality of sheep and goats | 1-gen-2019 | Corazzin, M.; DEL BIANCO, Silvia; Bovolenta, S.; Piasentier, E | |
Influence of dietary cardoon meal on volatile compounds and flavour in lamb meat | 1-gen-2020 | Del Bianco, S.; Natalello, A.; Luciano, G.; Valenti, B.; Monahan, F.; Gkarane, V.; Rapisarda, T.; Carpino, S.; Piasentier, E. | |
Influence of dietary inclusion of tannin extracts from mimosa, chestnut and tara on volatile compounds and flavour in lamb meat | 1-gen-2021 | Del Bianco, S.; Natalello, A.; Luciano, G.; Valenti, B.; Campidonico, L.; Gkarane, V.; Monahan, F.; Biondi, L.; Favotto, S.; Sepulcri, A.; Piasentier, E. | |
Microbial deterioration of lamb meat from European local breeds as affected by its intrinsic properties | 1-gen-2021 | Gonzales-Barron, Ursula; Coelho-Fernandes, Sara; Santos-Rodrigues, Gisela; Choupina, Altino; Piedra Roberto, Bermudez; Osoro, Koldo; Celaya, Rafael; Garcia Rocio, Rosa; Peric, Tanja; DEL BIANCO, Silvia; Piasentier, Edi; Chiesa, Federico; Brugiapaglia, Alberto; Battaglini, Luca; Baratta, Mario; Bodas, Raul; Lorenzo Jose, Manuel; Cadavez Vasco, A. P. | |
Qualità della carne della Pezzata Rossa | 1-gen-2019 | Piasentier, Edi; Corazzin, Mirco; DEL BIANCO, Silvia; Favotto, Saida; Foletto, Vinicius; Sacca', Elena; Sepulcri, Angela | |
Qualità percepita dell'hamburger di Pezzata Rossa | 1-gen-2019 | Favotto, Saida; DEL BIANCO, Silvia; Piasentier, Edi | |
Small ruminant meat with innovative feed resources | 1-ott-2020 | DEL BIANCO, Silvia |