ORECCHIA, ELISABETTA
 Distribuzione geografica
Continente #
AS - Asia 137
NA - Nord America 121
EU - Europa 57
SA - Sud America 22
AF - Africa 4
Totale 341
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 111
SG - Singapore 64
CN - Cina 27
HK - Hong Kong 20
IT - Italia 19
BR - Brasile 16
VN - Vietnam 11
CA - Canada 8
RU - Federazione Russa 7
NL - Olanda 5
DE - Germania 4
FI - Finlandia 4
KR - Corea 4
ID - Indonesia 3
AR - Argentina 2
AT - Austria 2
CH - Svizzera 2
CO - Colombia 2
FR - Francia 2
GB - Regno Unito 2
IN - India 2
JP - Giappone 2
PL - Polonia 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
DK - Danimarca 1
DO - Repubblica Dominicana 1
EC - Ecuador 1
EE - Estonia 1
EG - Egitto 1
HU - Ungheria 1
IE - Irlanda 1
KZ - Kazakistan 1
LT - Lituania 1
MX - Messico 1
PH - Filippine 1
PY - Paraguay 1
RO - Romania 1
SE - Svezia 1
SN - Senegal 1
TG - Togo 1
TH - Thailandia 1
UA - Ucraina 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 341
Città #
Ashburn 33
Singapore 28
Hong Kong 18
Los Angeles 14
Beijing 9
Gorizia 6
Boardman 5
Chandler 5
Amsterdam 4
Hefei 4
Saint Paul 4
Seoul 4
Biên Hòa 3
Ho Chi Minh City 3
Montreal 3
New York 3
Redondo Beach 3
Udine 3
Belo Horizonte 2
Clear Lake 2
Düsseldorf 2
Hamburg 2
Hanoi 2
Helsinki 2
Lappeenranta 2
Santa Clara 2
São Paulo 2
Tokyo 2
Toronto 2
Vienna 2
Vitry-sur-Seine 2
Warsaw 2
Zurich 2
Abbotsford 1
Annapolis 1
Arujá 1
Asunción 1
Atlanta 1
Bangkok 1
Birmingham 1
Bologna 1
Bragança Paulista 1
Buenos Aires 1
Buffalo 1
Cairo 1
Chongqing 1
Copenhagen 1
Coronel Fabriciano 1
Curitiba 1
Dakar 1
Dallas 1
Delhi 1
Denver 1
Dourados 1
Dublin 1
Engativá 1
Greensboro 1
Handan 1
Harrisburg 1
Houston 1
Indore 1
Irati 1
Jember 1
Jinan 1
Johannesburg 1
Kyzylorda 1
Lomé 1
Lviv 1
Manila 1
Medan 1
Medellín 1
Ottawa 1
Paraná 1
Passo Fundo 1
Phúc Yên 1
Poplar 1
Quito 1
Rio de Janeiro 1
San Giuliano Terme 1
Serra Talhada 1
Stockholm 1
São Gonçalo do Amarante 1
São Sebastião 1
Tallinn 1
The Dalles 1
Tomsk 1
Trieste 1
Ubá 1
Vancouver 1
Venice 1
Yablonovsky 1
Zhengzhou 1
Totale 241
Nome #
Microbial Characterization of Retail Cocoa Powders and Chocolate Bars of Five Brands Sold in Italian Supermarkets 75
Innovazione sostenibile per migliorare la qualità dei prodotti carnei nell'era del Green Deal 64
Microbial and Physico-Chemical Characterization of Cold Smoked Sea Bass (Dicentrarchus labrax), a New Product of Fishery 59
Leuconostoc gelidum Is the Major Species Responsible for the Spoilage of Cooked Sausage Packaged in a Modified Atmosphere, and Hop Extract Is the Best Inhibitor Tested 58
Lactobacilli, a Weapon to Counteract Pathogens through the Inhibition of Their Virulence Factors 50
Cyberlindnera fabianii, an Uncommon Yeast Responsible for Gluten Bread Spoilage 50
Totale 356
Categoria #
all - tutte 1.486
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.486


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2022/20238 0 0 0 1 1 3 0 1 1 0 1 0
2023/202413 0 1 6 0 0 0 0 0 1 1 2 2
2024/2025133 5 9 34 2 7 3 4 10 7 12 21 19
2025/2026202 49 23 21 52 54 3 0 0 0 0 0 0
Totale 356