VOCE, SABRINA

VOCE, SABRINA  

DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Application of multi-pass high pressure homogenization under variable temperature regimes to induce autolysis of wine yeasts 1-gen-2017 Comuzzo, Piergiorgio; Calligaris, Sonia; Iacumin, Lucilla; Ginaldi, Federica; Voce, Sabrina; Zironi, Roberto
Chapter 20 - Aging on lees 1-gen-2022 Comuzzo, Piergiorgio; Iacumin, Lucilla; Voce, Sabrina
Characterization of Non-Saccharomyces Yeast Strains Isolated from Grape Juice and Pomace: Production of Polysaccharides and Antioxidant Molecules after Growth and Autolysis 1-gen-2022 Voce, Sabrina; Iacumin, Lucilla; Comuzzo, Piergiorgio
Cluster Thinning and Vineyard Site Modulate the Metabolomic Profile of Ribolla Gialla Base and Sparkling Wines 1-gen-2021 Škrab, Domen; Sivilotti, Paolo; Comuzzo, Piergiorgio; Voce, Sabrina; Degano, Francesco; Carlin, Silvia; Arapitsas, Panagiotis; Masuero, Domenico; Vrhovšek, Urška
Compositional characterization of commercial sparkling wines from cv. Ribolla Gialla produced in Friuli Venezia Giulia 1-gen-2019 Voce, Sabrina; Škrab, Domen; Vrhovsek, Urska; Battistutta, Franco; Comuzzo, Piergiorgio; Sivilotti, Paolo
Composizione chimica ed evoluzione del profilo aromatico di spumanti Ribolla gialla prodotti con diversi metodi di rifermentazione 1-gen-2020 Voce, S.; Battistutta, F.; Tat, L.; Sivilotti, P.; Comuzzo, P.
Defogliazione e aromi della Ribolla gialla 1-gen-2018 Voce, Sabrina; Pizzamiglio, Giulia; Comuzzo, Piergiorgio; Sivilotti, Paolo; Mosetti, Davide; Bigot, Giovanni; Lonardi, Andrea
Effect of a yeast autolysate produced by high pressure homogenization on white wine evolution during ageing 1-gen-2021 Voce, Sabrina; Calligaris, Sonia; Comuzzo, Piergiorgio
Effect of the combined application of heat treatment and proteases on protein stability and volatile composition of Greek white wines 1-gen-2020 Comuzzo, P.; Voce, S.; Fabris, J.; Cavallaro, A.; Zanella, G.; Karpusas, M.; Kallithraka, S.
Effects of leaf removal on aromatic precursor dynamics during maturation of Ribolla Gialla grapes (Vitis vinifera L.) 1-gen-2019 Voce, Sabrina; Pizzamiglio, Giulia; Mosetti, Davide; Bigot, Giovanni; Lonardi, Andrea; Comuzzo, Piergiorgio; Sivilotti, Paolo
Effetto della permeabilità della chiusura e di diverse variabili ambientali sull'evoluzione di vini bianchi in bottiglia 1-gen-2021 Topo, Angelo; Voce, Sabrina; Toniolo, Rosanna; Battistutta, Franco; Tat, Lara; Comuzzo, Piergiorgio
Emerging biotechnologies and non-thermal technologies for winemaking in a context of global warming 1-gen-2023 Comuzzo, Piergiorgio; Del Fresno, Juan Manuel; Voce, Sabrina; Loira, Iris; Morata, Antonio
Influence of harvest date on multi-targeted metabolomic profile and sensory attributes of Ribolla Gialla base and sparkling wines 1-gen-2024 Škrab, D.; Sivilotti, P.; Comuzzo, P.; Voce, S.; Cisilino, D.; Carlin, S.; Arapitsas, P.; Masuero, D.; Vrhovsek, U.
Investigation about new concepts of yeast derivatives for winemaking with enhanced antioxidant properties and polysaccharides content 30-giu-2023 Voce, Sabrina
Pulsed electric field processing of red grapes (cv. Rondinella): Modifications of phenolic fraction and effects on wine evolution 1-gen-2020 Comuzzo, P.; Voce, S.; Grazioli, C.; Tubaro, F.; Marconi, M.; Zanella, G.; Querze, M.
Use of Hansensiaspora uvarum and managing growth conditions increase polysaccharides and antioxidants content in yeast autolysates for winemaking 1-gen-2024 Voce, S.; Passaghe, P.; Comuzzo, P.
Use of high hydrostatic pressure and non-Saccharomyces yeasts for improving aging on lees of white wine 1-gen-2024 Voce, Sabrina; Tat, Lara; Bortolini, Anna; Colautti, Andrea; Comuzzo, Piergiorgio
Utilizzo dell’omogeneizzazione ad alta pressione per accelerare l’affinamento sulle fecce dei vini bianchi 1-gen-2023 Comuzzo, Piergiorgio; Voce, Sabrina; Musetti, Rita; Chinni, Gabriele; Carrano, Giovanni; Iacumin, Lucilla