BOZZATO, ARIANNA
BOZZATO, ARIANNA
DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI
Mostra
records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.012 secondi).
Air impingement to reduce thawing time of chicken fingers for food service
2021-01-01 Bozzato, A.; Pippia, E.; Tiberi, E.; Manzocco, L.
Design and Assessment of an Innovative Thawing Equipment for the Professional Food Service
2022-01-01 Tiberi, E.; Piller, M.; Bozzato, A.; Toneatti, L.; Pozzetto, D.
Multi-objective optimization of multistage jet impingement thawing processes
2020-01-01 Pippia, E.; Bozzato, A.; Tiberi, E.
Optimization and multistage systems. The thawing case
2020-01-01 Pippia, E.; Bozzato, A.; Tiberi, E.; Furlanetto, R.; Policriti, A.
Scongelamento ad air impingement per alimenti fritti nella ristorazione
2021-05-25 Bozzato, Arianna
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Air impingement to reduce thawing time of chicken fingers for food service | 1-gen-2021 | Bozzato, A.; Pippia, E.; Tiberi, E.; Manzocco, L. | |
Design and Assessment of an Innovative Thawing Equipment for the Professional Food Service | 1-gen-2022 | Tiberi, E.; Piller, M.; Bozzato, A.; Toneatti, L.; Pozzetto, D. | |
Multi-objective optimization of multistage jet impingement thawing processes | 1-gen-2020 | Pippia, E.; Bozzato, A.; Tiberi, E. | |
Optimization and multistage systems. The thawing case | 1-gen-2020 | Pippia, E.; Bozzato, A.; Tiberi, E.; Furlanetto, R.; Policriti, A. | |
Scongelamento ad air impingement per alimenti fritti nella ristorazione | 25-mag-2021 | Bozzato, Arianna |