RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Development of rapid extration methods and hyphenated techniques for determinaqtion of mineral oil hydrocarbons: the focus on MOSH and MOAH in foods
2013-01-01 Barp, Laura; Purcaro, Giorgia; Conte, Lanfranco; Moret, Sabrina
Direct immersion SPME-GC-MS method for polycyclic aromatic hydrocarbons determination in edible oil
2013-01-01 Purcaro, Giorgia; Picardo, M.; Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
Elucidation of hydrocarbon contamination in food products by using off-line solid-phase extraction and comprehensive two-dimensional gas chromatography with dual detection (oral comunication)
2012-01-01 Purcaro, Giorgia; Mondello, L; Tranchida, Pq; Barp, Laura; Conte, Lanfranco; Moret, Sabrina
Evaluation of possible sources of mineral oil contamination in olives and extra virgin olive oil
2019-01-01 Nartea, Ancuta; Conchione, Chiara; Srbinovska, Ana; Moret, Sabrina
Evaluation of three methods for the extraction and purification of polychlorinated biphenyls in cheese, olive oils and butterfat
1996-01-01 Bortolomeazzi, Renzo; Moret, Sabrina; B., Fanti; Conte, Lanfranco
Gli idrocarburi policiclici aromatici (IPA) nella filiera della carne suina (oral presentation)
2007-01-01 Moret, Sabrina; Purcaro, Giorgia; Conte, Lanfranco
HPLC determination of biogenic amines in foods: sample preparation possibilities in relationship with food characteristic
1995-01-01 Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
HS – SPME – GC applied to rancidity assesment in bakery products
2006-01-01 Purcaro, G; Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
Indici batteriologici e chimici per valutare la qualità da salmone affumicato
1996-01-01 Comi, Giuseppe; Marino, Marilena; Moret, Sabrina; Cantoni, C.
Is mineral oil contamination really mineral oil? Detailed elucidation by using comprehensive two dimensional gas chromatography with dual detection
2013-01-01 Purcaro, Giorgia; Mondello, L.; Tranchida, P. Q.; Barp, Laura; Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 63
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 63
Data di pubblicazione
- 2020 - 2022 3
- 2010 - 2019 21
- 2000 - 2009 19
- 1990 - 1999 20
Editore
- Euro Fed Lipid 3
- CHROMALEONT SRL 2
- Jana Pulkrabová, Monika Tomaniová... 2
- Dept of Biotecnology Punjabi Univ... 1
- Dr. Alfred Huething Verlag Heidel... 1
- Forum, Editrice Universitaria Udi... 1
- RME2013 1
Keyword
- Mineral oil 2
- Analytical methods 1
- Comprehensive gas chromatography ... 1
- contaminants 1
- dual detection 1
- ECN42 1
- edible fats and oils 1
- Food contamination 1
- migration 1
- mineral oil 1
Lingua
- eng 42
- ita 15
Accesso al fulltext
- no fulltext 58
- reserved 5