Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 201 a 250 di 357
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Qualità della carne del suino pesante in rapporto al genotipo e allo stato d'ingrassamento 1-gen-2009 Piasentier, Edi; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Sepulcri, Angela; Vitale, M.
Miglioramento del bestiame zebuino Goudali in Camerun, attraverso l’introduzione controllata di sangue di tori di razza Pezzata Rossa Italiana / Simmental 1-gen-2009 Piasentier, Edi
Utilizzo diagnostico degli isotopi stabili dei bioelementi 1-gen-2009 Piasentier, Edi; Camin, F.
Effetto delle informazioni relative al sistema di allevamento biologico sull'accettabilità del formaggio pecorino 1-gen-2009 Napolitano, F; Braghieri, A; Piasentier, Edi; Favotto, Saida; Naspetti, S; Zanoli, R.
Consumer perception of Italian PDO cured hams: when “sensory” does matter in consumer perception of typical food products 1-gen-2009 Spinelli, S; Drago, S; Recchia, A; Favotto, Saida; Piasentier, Edi; Monteleone, E.
SCD Polymorphism Affect Oleic to Stearic Acid Ratio in San Daniele Ham 1-gen-2009 Piasentier, Edi; Prandi, Alberto; Renaville, Benedicte France Ghislaine; ROTHSCHILD Max, F.; Vitale, Mauro
Sensory properties of San Daniele prosciutto as affected by pig genetic type and homologated-ham class 1-gen-2009 Piasentier, Edi; Morgante, M; Favotto, Saida; Vitale, M.
Fatty acid composition and sensory properties of Italian Simmental beef as affected by gene frequency of Montbéliarde origin 1-gen-2009 Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano; Moioli, B.; Orrù, L.; Valusso, R.; Corazzin, Mirco
Variability in the characteristics of fresh meat and thighs in relationship to genetic type of the heavy pig 1-gen-2009 Vitale, M; Corazzin, Mirco; Favotto, S; Sacca', Elena; Piasentier, Edi
Multielement (H, C, N, O, S) stable isotope characteristics of lamb meat from different Italian regions 1-gen-2009 Perini, M; Camin, F; Bontempo, L; Rossmann, A; Piasentier, Edi
I geni del metabolismo lipidico come marcatori candidati nella produzione di prosciutto di San Daniele 1-gen-2009 Renaville, B; Piasentier, Edi; Vitale, M; Comin, Antonella; Rothschild, Mf; Prandi, Alberto
Fatty acid composition of heavy pig back fat in relationship to some animal factors. 1-gen-2009 Piasentier, Edi; Di Bernardo, N; Morgante, Micaela; Sepulcri, Angela; Vitale, Mauro
FADS2 Polymorphism Affect Arachidonic Acid Content in San Daniele Dry Cured Ham 1-gen-2010 Renaville, Benedicte France Ghislaine; Piasentier, Edi; Vitale, M; Prandi, Alberto
Tracciabilita della carne d'agnello mediante l'analisi dei rapporti isotopici di H, C, O, N, S 1-gen-2010 Perini, M; Piasentier, Edi; Bontempo, L; Camin, F.
∆6- AND ∆9-DESATURASE POLYMORPHISMS AFFECT FATTY ACID PROFILE OF SAN DANIELE DRY CURED HAMS 1-gen-2010 Renaville, Benedicte France Ghislaine; Piasentier, Edi; Vitale, M; Prandi, Alberto
Produzione e qualità della carne di zebù consumata nelle aree urbane del Camerun 1-gen-2010 Nfor Bawe, M.; Sacca', Elena; Galeotti, Marco; Piasentier, Edi
Passato, presente e futuro della Pezzata Rossa Italiana sull’arco alpino 1-gen-2010 Piasentier, Edi; Menta, G; Degano, L.
STRATEGIE DI VALORIZZAZIONE E CARATTERISTICHE QUALITATIVE DELLA RICOTTA TIPICA FRIULANA 1-gen-2010 Caiazzo, Massimo; Cattaruzzi, Giovanni; Favotto, Saida; Piasentier, Edi
Cheese liking and consumer willingness to pay as affected by information about organic production. 1-gen-2010 Napolitano, F; Braghieri, A; Piasentier, Edi; Favotto, Saida; Naspetti, S; Zanoli, R.
Effect of summer grazing on welfare of dairy cows reared in mountain tie-stall barns 1-gen-2010 Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Dovier, S; Bovolenta, Stefano
Candidate gene markers involved in San Daniele Ham quality 1-gen-2010 Renaville, Benedicte France Ghislaine; Piasentier, Edi; Fan, B; Vitale, M; Prandi, Alberto; Rothschild, M. F.
Effect of information about organic production on beef liking and consumer willingness to pay. Preference. 1-gen-2010 Napolitano, F; Braghieri, A; Piasentier, Edi; Favotto, Saida; Naspetti, S; Zanoli, R.
Effect of whole linseed addition on the expression of some lipid metabolism genes in the adipose tissue of Italian Simmental and Holstein young bulls 1-gen-2011 Corazzin, Mirco; Bovolenta, Stefano; Sacca', Elena; Bianchi, G; Piasentier, Edi
CARATTERISTICHE DEL PROSCIUTTO DI SAN DANIELE IN RAPPORTO AL TIPO GENETICO 1-gen-2011 Piasentier, Edi; Comuzzi, G; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Sepulcri, Angela; Vitale, M; Morgante, M; Corazzin, Mirco
CARATTERI DI IDONEITÀ E TIPICITÀ PERCEPITA NEL PROSCIUTTO CRUDO 1-gen-2011 Piasentier, Edi; Pagliarini, E; Lo Fiego, Dp; Monteleone, E.
Qualità e sicurezza nella filiera del prosciutto – Volume II 1-gen-2011 Piasentier, Edi
Sensory properties of Italian Simmental beef as affected by genes frequency of Montbéliarde origin 1-gen-2011 Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano; Moioli, B; Orrù, L; Valusso, Roberto; Corazzin, Mirco
CARATTERI DI IDONEITÀ E TIPICITÀ PERCEPITA NEL PROSCIUTTO CRUDO 1-gen-2011 Monteleone, E; Pagliarini, E; Lo Fiego, Dp; Piasentier, Edi
METODI ISOTOPICI PER LA TRACCIABILITÀ DEL PROSCIUTTO 1-gen-2011 Perini, M; Bontempo, L; Camin, F; Piasentier, Edi
Association of the Estrogen Receptor Gene PVUII Restriction Polymorphism with Fat Content in San Daniele Dry Cured Hams 1-gen-2011 Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Prandi, Alberto; Renaville, Benedicte France Ghislaine
Main features of Italian Simmental meat 1-gen-2011 Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi
INFLUENZA DEL PROCESSO PRODUTTIVO SULL’ATTIVITÀ DELLA CATEPSINA B IN PROSCIUTTI DOP 1-gen-2011 Pizzutti, Nicoletta; Lippe, Giovanna; Piasentier, Edi
Effetto del tipo genetico e del sistema di allevamento sul profilo sensoriale del prosciutto crudo 1-gen-2011 Favotto, Saida; Piasentier, Edi
Preliminary results of a crossbreeding program of autocthonous Goudali (zebu) cattle of Cameroon with Italian Simmental 1-gen-2011 Bessong, Wo; Biondokin, C; Silvestrelli, L; Menta, G; Piasentier, Edi
Sources of variability of H, C, O, N and S stable isotope ratio in dry-cured ham 1-gen-2011 Perini, M; Camin, F; Piasentier, Edi
Association analyses of single nucleotide polymorphisms in the LEP and SCD1 genes on the fatty acid profile of muscle fat in Simmental bulls 1-gen-2011 Orrù, L; Ciufini, G. F.; Piasentier, Edi; Corazzin, Mirco; Bovolenta, Stefano; Moioli, B.
Rapid characterization of dry cured ham produced following different PDOs by proton transfer reaction time of flight mass spectrometry (PTR-ToF-MS) 1-gen-2011 DEL PULGAR, Js; Soukoulis, C; Biasioli, F; Cappellin, L; García, C; Gasperi, F; Granitto, P; Märk, Td; Piasentier, Edi; Schuhfried, E.
Prosciutti e altri salumi crudi non fermentati 1-gen-2012 Piasentier, Edi
Delta9-desaturase polymorphism association with fatty acid profile of Italian PDO dry cured hams 1-gen-2012 Renaville, Benedicte France Ghislaine; Minelli, G; Volpelli, L. A.; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi
Intrinsic characteristics of veal leading consumer preferences 1-gen-2012 Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Pizzutti, Nicoletta; Gottardi, F; Piasentier, Edi
EFFECT OF INFORMATION ABOUT BREED AND BREEDING SYSTEM ON MONTASIO CHEESE LIKING 1-gen-2012 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Favotto, Saida; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano
Relazione fra caratteristiche sensoriali e spettro colorimetrico nella carne di vitello 1-gen-2012 Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Saccà, Elena; Pizzutti, Nicoletta; Gottardi, Fernando; Piasentier, Edi
INFLUENCE OF THE TYPE OF DRY-CURED ITALIAN PDO HAM ON CATHEPSIN B ACTIVITY DURING PROCESSING 1-gen-2012 Pizzutti, Nicoletta; Lippe, Giovanna; Piasentier, Edi
Effetto del sistema di allevamento sulla qualità del formaggio montasio DOP “Solo di Pezzata Rossa Italiana” 1-gen-2012 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano
Association of the estrogen receptor 1 and 2 polymorphisms with fat distribution in heavy pigs 1-gen-2012 Renaville, Benedicte France Ghislaine; Piasentier, Edi; Bacciu, N; Prandi, Alberto
Cattle systems in Misaje area, Cameroon: biomass resource pressure and decentralisation challenges 1-gen-2012 Bessong Ojong, W; Piasentier, Edi
Effect of whole linseed addition on meat production and quality of Italian Simmental and Holstein young bulls 1-gen-2012 Corazzin, Mirco; Bovolenta, Stefano; Sepulcri, Angela; Piasentier, Edi
The caspase and calpain proteolytic systems in Longissimus dorsi and Infraspinatus muscles of Italian Simmental young bulls 1-gen-2013 Pizzutti, Nicoletta; Lippe, Giovanna; Fabbro, Astrid; Sacca', Elena; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi
Effect of supplementary feeding on lactating fallow deer and fawns performance 1-gen-2013 Bovolenta, Stefano; Romanzin, Alberto; Piasentier, Edi; Corazzin, Mirco
SENSORY PERCEPTION OF ITALIAN SIMMENTAL BEEF ENRICHED WITH OMEGA-3 1-gen-2013 Corazzin, Mirco; Favotto, Saida; Silvestrelli, L; Bianco, E; Davanzo, D; Piasentier, Edi
Mostrati risultati da 201 a 250 di 357
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile