Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 61 a 80 di 256
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Le funzioni tecnologiche dei grassi 1-gen-2003 Anese, Monica; Manzocco, Lara
Le sostanze grasse nei prodotti da forno 1-gen-2003 Anese, Monica; Manzocco, Lara
Effect of solvent polarity on quercetin antioxidant capacity and reactivity 1-gen-2003 Manzocco, Lara; Pinelo, M; Nunez, Mj; Nicoli, Mc
Effect of temperature and water activity on carotenoid oxidation rate 1-gen-2004 Manzocco, Lara; Calligaris, S; Nicoli, Mc
Modeling the temperature dependence of lipid oxidation rate as affected by the physical state 1-gen-2004 Manzocco, Lara; Calligaris, S; Nicoli, Mc
Temperature dependence of lipid oxidation rate as affected by the physical state 1-gen-2004 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Nicoli, M. C.
Interaction among phenols in food fortification: negative sinergism on antioxidant capacity 1-gen-2004 Pinelo, M; Manzocco, Lara; Nunez, M. J.; Nicoli, Maria Cristina
Attività dell'etanolo in prodotti da forno 1-gen-2004 Pittia, P.; Anese, Monica; Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Mastrocola, D.; Nicoli, Maria Cristina
Solvent effect on quercetin antioxidant capacity 1-gen-2004 Pinelo, M; Manzocco, Lara; Nunez, Mj; Nicoli, Maria Cristina
Effect of heat-treatment on the antioxidant and pro-oxidant activity of milk 1-gen-2004 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina
Application of a modified Arrhenius equation for the evaluation of oxidation rate of sunflower oil at sub-zero temperatures 1-gen-2004 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Conte, Lanfranco; Nicoli, Maria Cristina
Shelf-life prediction of extra-virgin olive oil as affected by the occurrence of phase transition 1-gen-2005 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Modelling carotenoid oxidation rate in tomato derivatives at subfreezing temperatures 1-gen-2005 Manzocco, Lara; Calligaris, S; Nicoli, Mc
Lipid oxidation kinetics as affected by the physical state of food components 1-gen-2005 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Optimization of continuous phenol extraction from Vitis vinifera byproducts 1-gen-2005 Pinelo, M; DEL FABBRO, P; Manzocco, Lara; Nuñez, M. J.; Nicoli, Maria Cristina
Effect of coffee physical structure on volatile release 1-gen-2005 Anese, Monica; Manzocco, Lara; Maltini, Enrico
Prediction of consumer acceptance limits of bakery products from oxidation indices 1-gen-2006 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Kravina, G; Nicoli, Mc
Attitudine alla trasformazione di mele di cultivar autoctone del Friuli Venezia Giulia 1-gen-2006 Anese, Monica; Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Sovrano, S; Kravina, G; Nicoli, Mc
Valutazione dell’uniformità di trattamenti con radiofrequenze. Industrie Alimentari, 1-gen-2006 Manzocco, Lara; Anese, Monica; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Liquid-vapour partition of ethanol in bakery products 1-gen-2006 Pittia, Paola; Anese, Monica; Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Mastrocola, Dino; Nicoli, Maria Cristina
Mostrati risultati da 61 a 80 di 256
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile