Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 51 a 100 di 123
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Tensile properties, water vapour permeabilities and solubilities of starch-methylcellulose-based edible films 1-gen-2004 Peressini, Donatella; Bravin, B.; Sensidoni, Alessandro
Effetto della miscelazione di varietà di frumento duro di diversa forza sulle proprietà reologiche degli impasti 1-gen-2004 Peressini, Donatella; Gracco, L; Pollini, C; Sensidoni, Alessandro
Influenza della temperatura sul comportamento reologico di creme a base di cacao 1-gen-2004 Bravin, B; Peressini, Donatella; Lapasin, R; Sensidoni, Alessandro
Indagini preliminari inerenti la caratterizzazione del pane coppia ferrarese I.G.P. (indicazione geografica protetta) 1-gen-2004 Pinnavaia, G; Sensidoni, Alessandro; Peressini, Donatella; Angioloni, A; Bellettato, L.
Effetto dell'aggiunta di idrocolloidi sulle proprietà reologiche e pastificatorie di impasti di frumento 1-gen-2006 Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro
Reologia di sospensioni a base di amido-proteine vegetali 1-gen-2006 Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro
Development and application of polysaccharide-lipid edible coating to extend shelf-life of dry bakery products 1-gen-2006 Bravin, B; Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro
Rheological characterisation of cocoa creams 1-gen-2006 Peressini, Donatella; Bravin, B; Lapasin, R; Sensidoni, Alessandro
Effect of drying conditions on functional and molecular properties of gluten based edible films 1-gen-2006 Bravin, B; Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro
Effect of dietary fibre addition on rheological and bread-making properties of wheat doughs 1-gen-2006 Peressini, Donatella; Gracco, L; Sensidoni, Alessandro
Effetto dell’aggiunta di inulina sulle proprietà reologiche e panificatorie di impasti di frumento 1-gen-2006 Peressini, Donatella; Gracco, L; Sensidoni, Alessandro
Effetto delle condizioni di essiccazione sulle proprietà funzionali e molecolari di film edibili a base di glutine 1-gen-2006 Bravin, B; Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro
Effect of inulin addition on rheological and bread-making properties of wheat doughs 1-gen-2006 Peressini, Donatella; Gracco, L; Sensidoni, Alessandro
Effetto dell'aggiunta di inulina sulle proprietà reologiche e panificatorie di impasti di frumento 1-gen-2006 Peressini, Donatella; Gracco, L; Sensidoni, Alessandro
EFFECT OF SHEAR RATE ON MICROSTRUCTURE AND RHEOLOGICAL PROPERTIES OF SHEARED WHEAT DOUGHS 1-gen-2008 Peressini, Donatella; Peighambardoust, H; Hamer, R; Sensidoni, Alessandro; VAN DER GOOT, Aj
STUDIO REOLOGICO DI SISTEMI MODELLO AMIDO-AROMI 1-gen-2008 Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro
Un contributo alla comprensione della formazione del glutine: effetto delle condizioni di processo sulle proprieta’ reologiche e strutturali 1-gen-2009 Peressini, Donatella; VAN DER GOOT, Aj; Sensidoni, Alessandro
NEW INSIGHTS IN DOUGH PROCESSING 1-gen-2009 Peressini, Donatella; VAN DER GOOT ATZE, Jan
Effects of hydrocolloids on batter rheology and breadmaking performance of gluten-free flours 1-gen-2009 Peressini, Donatella; Pin, M; Sensidoni, Alessandro
STARCH-AROMA COMPOUNDS INTERACTION IN MODEL SYSTEMS 1-gen-2009 Peressini, Donatella; Braida, M; Sensidoni, Alessandro
Effect of ultrasound treatment on gluten-based film prepared in acid conditions 1-gen-2009 Marcuzzo, Eva; Peressini, Donatella; Frederic, Debeaufort; Sensidoni, Alessandro
RHEOLOGICAL PROPERTIES OF STARCH-AROMA MODEL SYSTEMS 1-gen-2009 Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro
EFFECT OF SOLUBLE DIETARY FIBRE ADDITION ON RHEOLOGICAL AND BREADMAKING PROPERTIES OF WHEAT DOUGHS 1-gen-2009 Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro
EFFETTO DELL'AGGIUNTA DI IDROCOLLOIDI SULLE PROPRIETA' REOLOGICHE E PANIFICATORIE DI UNA FORMULAZIONE GLUTEN-FREE 1-gen-2010 Peressini, Donatella; Pin, M; Sensidoni, Alessandro
Indici qualitativi del frumento 1-gen-2010 Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro
Aggiunta di idrocolloidi per una formulazione di pane gluten-free 1-gen-2010 Peressini, Donatella; Pin, M; Sensidoni, Alessandro
EFFECT OF ULTRASOUND TREATMENT ON PROPERTIES OF GLUTEN-BASED FILM 1-gen-2010 Marcuzzo, Eva; Peressini, Donatella; Debeaufort, F; Sensidoni, Alessandro
Valutazione della qualità panificatoria di frumento biologico coltivato in Friuli Venezia Giulia 1-gen-2010 Peressini, Donatella; Pin, M; Sensidoni, Alessandro
Studio dei cambiamenti strutturali del formaggio tipo stracchino in conservazione 1-gen-2010 Marcuzzo, Eva; Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro
Effect of ultrasound treatment on gluten based film characteristics: protein solubility and surface properties 1-gen-2010 Marcuzzo, Eva; Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro
Reologia di formulazioni senza glutine per lo sviluppo di prodotti da forno 1-gen-2010 Peressini, Donatella; Pin, M; Sensidoni, Alessandro
Effect of packaging material on quality retention of soft cheese product 1-gen-2010 Marcuzzo, Eva; Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro
Effect of ultrasound treatment on gluten-based film characteristics : protein solubility and surface properties 1-gen-2010 Marcuzzo, Eva; Peressini, Donatella; Frederic, Debeaufort; Sensidoni, Alessandro
Maillard reaction in dried pasta 1-gen-2011 Peressini, Donatella; Pollini, Cm; Sensidoni, Alessandro
Effect of process temperature on gluten film properties 1-gen-2011 Marcuzzo, Eva; Peressini, Donatella; Debeaufort, F; Sensidoni, Alessandro
Rheology and breadmaking performance of rice-buckwheat batters supplemented with hydrocolloids 1-gen-2011 Peressini, Donatella; Pin, M; Sensidoni, Alessandro
Fresh potato-based pasta enriched with soluble dietary fibre: evaluation of texture, rheological and sensory properties 1-gen-2012 Peressini, Donatella; Lazzarin, D; Tat, L; Sensidoni, Alessandro
Microstructure, rheology and breadmaking properties of inulin-enriched wheat doughs 1-gen-2012 Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro
Study of interactions between bio-based and conventional materials in a multilayer food packaging 1-gen-2012 Marcuzzo, Eva; Peressini, Donatella; Molinaro, S; Calliman, G; Sensidoni, Alessandro
Assessment of breadmaking performance of wheat flour dough by means of frequency dependent ultrasound 1-gen-2012 Braunstein, D; Page, Jh; Strybulevych, A; Peressini, Donatella; Scanlon, Mg
Release behaviour and stability of encapsulated D-limonene from emulsion-based edible films 1-gen-2012 Marcuzzo, Eva; Debeaufort, F; Sensidoni, Alessandro; Tat, Lara; Beney, L; Hambleton, A; Peressini, Donatella; Voilley, A.
Shelf life of a short ripened cheese stored under various packaging conditions 1-gen-2013 Marcuzzo, Eva; Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro
The effects of dietary fibre addition on the quality of common cereal products 1-gen-2013 Foschia, Martina; Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro; Brennan, Cs
Effect of TiO2 photocatalytic activity in a HDPE-based food packaging on the structural and microbiological stability of a short-ripened cheese. 1-gen-2013 Gumiero, Matteo; Peressini, Donatella; Pizzariello, Andrea; Sensidoni, Alessandro; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Toniolo, Rosanna
Mastication or masceration: does the preparation of sample affect the predictive in vitro glycaemic response of pasta? 1-gen-2014 Foschia, Martina; Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro; Brennan, Ma; Brennan, Cs
Synergistic effect of different dietary fibres in pasta on in vitro starch digestion? 1-gen-2015 Foschia, Martina; Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro; Brennan, Ma; Brennan, Cs
Impact of soluble dietary fibre on the characteristics of extruded snacks 1-gen-2015 Peressini, Donatella; Foschia, Martina; Tubaro, Franco; Sensidoni, Alessandro
How combinations of dietary fibres can affect physicochemical characteristics of pasta 1-gen-2015 Foschia, Martina; Peressini, Donatella; Sensidoni, Alessandro; Brennan, Ma; Brennan, Cs
Development of extruded snacks enriched with soluble dietary fibre 1-gen-2016 Peressini, Donatella; Foschia, Martina; Sensidoni, Alessandro
Effect of high pressure homogenization and high power ultrasound on the physical properties of tomato juices at different concentrations 1-gen-2016 Bot, Francesca; Anese, Monica; Peressini, Donatella; Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia
Mostrati risultati da 51 a 100 di 123
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile