Sfoglia per Autore
Sterols, methylsterols et alcools terpeniques de 10 cultivar de colza dont la teneur en acide erucique set basse ou noulle
1983-01-01 Conte, Lanfranco; Capella, P.
Influenza della zona di coltivazione sulla composizione acidica di alcune cultivars di colza a diverso contenuto in acido erucico
1984-01-01 Conte, Lanfranco; Motta, M; GIORGINI FRANCIA, P; Capella, P.
Correlazioni tra composizione degli acidi grassi, zona di coltivazione ed epoca di semina in alcune cultivar di ricino
1984-01-01 Conte, Lanfranco; Moschetta, M; Capella, P.
Thermo oxidative degradation products of methyl oleate
1984-01-01 Lercker, G; Capella, P; Conte, Lanfranco
Effets de la formation de la purriture acide sur la composition de la fraction lipidique de differentes parties du grain de Vitis vinifera cv Fortana
1984-01-01 R., Zironi; N., Frega; Conte, Lanfranco; G., Lercker
Composizione della frazione lipidica e sua ripartizione nelle diverse parti della drupa di olivo
1984-01-01 Frega, N. G.; Conte, Lanfranco; Lercker, G; Bonaga, G.
Demolizione termica degli idroperossidi del'oleato di metile
1984-01-01 Lercker, G; Capella, P; Conte, Lanfranco
Girasole: relazioni tra acidi grassi, steroli ed ambiente di coltivazione
1984-01-01 Conte, Lanfranco; L. S, Antonelli; Andrea, Guglielmi; A, Capella
Effects of sour rot on composition of the lipid fraction of different parts of the grape berry from Vitis vinifera cv. Fortana
1984-01-01 Zironi, Roberto; Frega, N.; Conte, Lanfranco; Lercker, G.
Cartamo: Correlazione tra luogo ed epoca dis emina e composizione di setroli ed acidi grassi
1985-01-01 Conte, Lanfranco; Zullo, C; Capella, P.
The influence of environment and techniques on quantity and quality of lipid yield in some herbaceous oleaginous crops cultivated in Italy
1985-01-01 Benvenuti, A; Conte, Lanfranco; Giannini, A; Vannozzi, G. P.
Cartamo: correlazioni tra la composizione di acidi grassi e steroli e la zona e l'epoca di semina
1985-01-01 Conte, Lanfranco; Zullo, C; Capella, P.
Determinazione contemporanea del contenuto assoluto di steroli e di dialcoli triterpenici negli olii alimentari
1986-01-01 Bonaga, G; Antonelli, A; Conte, Lanfranco; Lercker, Giovanni
Determination of Diethylene Glycol in Wine
1988-01-01 Conte, Lanfranco; Minguzzi, A.
Application of capillary gas chromatography to the analysis of butterfat: a study of several gas chromatographuc parameters related to the fatty acid composition analysis
1989-01-01 Conte, Lanfranco; Zironi, R; Lercker, G.
Analytical possibility of capillary gas chromatographic columns in the field of fat substances
1989-01-01 Frega, N.; Bonaga, G.; Caboni, M. F.; Zullo, C.; Conte, Lanfranco; Lercker, G.; Capella, P.
Application of CGC to the analysis of butter fat: a study of several gas chromatographic parameters related to the fatty acid composition determination
1989-01-01 Conte, Lanfranco; Zironi, r; Lercker, G.
Changes in composition of sunflower oil extracted from achenes of Sclerotium bataticola infected plants
1989-01-01 Conte, Lanfranco; Antonio, Zazzerini; Laura, Tosi
Half-seed analysis: rapid chromatographic determination of the main fatty acids of sunflower seed
1989-01-01 Conte, Lanfranco; Leoni, O.; Palmieri, S.; Capella, P; Lercker, Giovanni
Aliphatic hydrocarbon and sterol content of zooplankton of the emilia-romagna coast (northern adriatic)
1989-01-01 Serrazanetti, Gp; Conte, Lanfranco; Cattani, O.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile