Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 162
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Produzione del vitellone di razza Rendena con metodo biologico: primi risultati di una sperimentazione in Val Rendena 1-gen-2014 Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Saccà, Elena; Bazzoli, Ilario; Bovolenta, Stefano
Recent results supporting the Montasio PDO cheeses labelled “Mountain product” and “Only Italian Simmental breed” 1-gen-2014 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Fontana, C.; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano
The Effect of temperature, rainfall, and light conditions on hair cortisol concentrations in newborn foals 1-gen-2014 Montillo, M.; Comin, Antonella; Corazzin, Mirco; Peric, T.; Faustini, M.; Veronesi, M. C.; Valentini, S.; Bustaffa, M.; Prandi, Alberto
Quality and safety of beef produced in Central African Sub-region 1-gen-2014 Nfor, Bawe M.; Corazzin, Mirco; Fonteh, Florence A.; Aziwo, Niba T.; Galeotti, Marco; Piasentier, Edi
Characterization and differentiation of Italian Parma, San Daniele and Toscano dry-cured hams: A multi-disciplinary approach 1-gen-2014 Laureati, Monica; Buratti, Susanna; Giovanelli, Gabriella; Corazzin, Mirco; Lo Fiego, Domenico P.; Pagliarini, Ella
Volatile compounds and sensory properties of montasio cheese made from the milk of simmental cows grazing on alpine pastures 1-gen-2014 Bovolenta, Stefano; Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Spanghero, Mauro; Aprea, E.; Gasperi, F.; Piasentier, Edi
Fatty acid profile of zebu beef cattle from the Central African sub-region 1-gen-2014 Nfor, B. M.; Corazzin, Mirco; Fonteh, F. A.; Sepulcri, Angela; Aziwo, N. T.; Piasentier, Edi
Study of progesterone and cortisol concentrations in the Italian Friesian claw 1-gen-2014 Comin, Antonella; Peric, T.; Magrin, L.; Corazzin, Mirco; Cornacchia, G.; Prandi, Alberto
Prediction of eating quality of Italian Simmental beef from butcher’s steak appearance judgment 1-gen-2015 Borgogno, Monica; Corazzin, Mirco; Sacca', Elena; Favotto, Saida; Salvador, Sara; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
Ruminant production 1-gen-2015 Corazzin, Mirco; Zuliani, Anna; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
Towards an integrated index for sustainability in multifunctional dairy farms: a case study 1-gen-2015 Salvador, S.; Zuliani, A.; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Romanzin, Alberto; Bovolenta, Stefano
Vitellone di Rendena biologico 1-gen-2015 Corazzin, Mirco; Bazzoli, Ilaria; Bovolenta, Stefano
Sustainability of conventional and organic dairy farms in mountain areas 1-gen-2015 Salvador, Sara; Zuliani, Anna; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Romanzin, Alberto; Bovolenta, Stefano
The end of the milk quota regime in the European Union: the perspective of the dairy sector with particular regard to mountain area 1-gen-2015 Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Park, S. Y.
Profilo sensoriale del formaggio Montasio DOP-PDM “Solo di Pezzata Rossa italiana”, fresco e stagionato, ottenuto in diverse condizioni di pascolo e integrazione alimentare 1-gen-2015 Favotto, S.; Borgogno, M.; Corazzin, Mirco; Romanzin, A.; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
Hair cortisol and DHEA levels in dairy cows reared on summer pastures. 1-gen-2015 Peric, T.; Corazzin, Mirco; Comin, Antonella; Bovolenta, Stefano; Montillo, M; Prandi, Alberto
Influence of heavy pig genetic type on meat and prosciutto quality 1-gen-2015 Piasentier, Edi; Corazzin, Mirco; LO FIEGO, Domenico Pietro
Carcass and meat characteristics of young bulls from local Goudali (Zebu) cattle of Cameroon and it crosses with Italian Simmental. 1-gen-2015 Bessong, Willington Ojong; Corazzin, Mirco; Sacca', Elena; Biondokin, Christophe; Menta, Giovanni; Piasentier, Edi
Welfare assessment in multifunctional dairy farms. are we using the right tools? 1-gen-2015 Zuliani, Anna; Corazzin, Mirco; Romanzin, Alberto; Salvador, Sara; Bovolenta, Stefano
The role of product familiarity and consumer involvement on liking and perceptions of fresh meat 1-gen-2015 Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Corazzin, Mirco; Cardello, Armand V.; Piasentier, Edi
Mostrati risultati da 41 a 60 di 162
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile