Sfoglia per Autore
Evaluation of beer flavor compounds by liquid-liquid extraction and GC/MS analysis
1997-01-01 Buiatti, Stefano; Battistutta, Franco; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto
Research for a marker of the hyperoxygenation treatment of musts for the production of white wines
1997-01-01 Zironi, Roberto; Celotti, Emilio; Battistutta, Franco
EVALUATION OF THE ENOLOGICAL SUITABILITY OF SOME STRAINS OF SACCHAROMYCES CEREVISIAE FOR SAUVIGNON BLANC
1997-01-01 Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Vuerich, A; Maifreni, Michela; Zironi, Roberto
The effect of cluster sun exposure and training system on methoxypyrazine concentration of Sauvignon blanc grapes
1997-01-01 Peterlunger, Enrico; Battistutta, Franco; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto
RECHERCHE SUR UNE MÉTHODE SEMI-AUTOMATIQUE POUR L’ANALYSE DE L’ANHYDRIDE SULFUREUX DANS LES VINS
1997-01-01 Cherubin, Susi; Battistutta, Franco; Buiatti, Stefano; Giomo, A; Zironi, Roberto
Evaluation of the Enological Suitability of Some Strains of Saccharomyces cerevisiae for Sauvignon Blanc
1998-01-01 Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Vuerich, A.; Maifreni, Michela; Zironi, Roberto
Impieghi di tannini enologici commerciali
1999-01-01 Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Comuzzo, Piergiorgio; Scotti, B.; Poinsaut, P.; Zironi, Roberto
Phenolic and aromatic maturity as instruments for evaluating the training system: the case of Sauvignon in Friuli
1999-01-01 Celotti, Emilio; Peterlunger, Enrico; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto
Impieghi dei tannini enologici commerciali: esperienze condotte su Cabernet Sauvignon
1999-01-01 Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Comuzzo, Piergiorgio; Scotti, B.; Poinsaut, P.; Zironi, Roberto
Caratterizzazione di preparati commerciali di tannino
1999-01-01 Celotti, Emilio; Comuzzo, Piergiorgio; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto; Scotti, B.; Poinsaut, P.
Aspetti applicativi della tecnica di iperossigenazione dei mosti di uve bianche
2000-01-01 Battistutta, Franco; Celotti, Emilio; DI PRIMIO, G.; Ferrarini, R.; Flocea, V.; Zironi, Roberto
Emploi des tanins oenologiques: expérience sur Cabernet Sauvignon
2000-01-01 Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Comuzzo, Piergiorgio; Scotti, B.; Poinsaut, P.; Zironi, Roberto
USE OF OENOLOGICAL TANNINS: EXPERIENCE WITH CABERNET SAUVIGNON
2000-01-01 Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Comuzzo, Piergiorgio; Scotti, B; Poinsaut, P; Zironi, Roberto
Influence of genotype on the methoxypyrazines content of cabernet sauvignon cultivated in friuli
2000-01-01 Battistutta, Franco; G., Colugnati; F., Bregant; G., Crespan; I., Tonetti; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto
The importance of the "viticulture model" on the aromatic properties of cv sauvignon blanc
2000-01-01 G., Colugnati; Battistutta, Franco; F., Bregant; G., Crespan; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto
Caratteri qualitativi di mele coltivate nelle zone pedemontane del Friuli Venezia Giulia e loro attitudini alla trasformazione
2000-01-01 Zironi, Roberto; Micolini, Stefano; Celotti, Emilio; Buiatti, Stefano; Battistutta, Franco
Procedimento per ottenere preparati ad uso farmacologico utilizzando come materia prima vino o succo d’uva, e preparati ad uso farmacologico così ottenuti
2001-01-01 Cesco, S.; Celotti, Emilio; Giulivo, C.; Gasparoni, G.; Franceschini, D.; Pinton, Roberto; Z., Varanini; Conte, Lanfranco; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto
Role of different oak wood chips in releasing volatile compounds in solutions simulating wine
2001-01-01 Battistutta, Franco; Tat, Lara; Benci, P.; Zironi, Roberto
Dalla stabilizzazione sottrattiva alla conservativa
2002-01-01 Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto
Esperienze di trattamento dei vini con tannini e impiego di beta-glucanasi
2002-01-01 Zironi, Roberto; Battistutta, Franco; Tat, Lara; Comuzzo, Piergiorgio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Evaluation of beer flavor compounds by liquid-liquid extraction and GC/MS analysis | 1-gen-1997 | Buiatti, Stefano; Battistutta, Franco; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto | |
Research for a marker of the hyperoxygenation treatment of musts for the production of white wines | 1-gen-1997 | Zironi, Roberto; Celotti, Emilio; Battistutta, Franco | |
EVALUATION OF THE ENOLOGICAL SUITABILITY OF SOME STRAINS OF SACCHAROMYCES CEREVISIAE FOR SAUVIGNON BLANC | 1-gen-1997 | Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Vuerich, A; Maifreni, Michela; Zironi, Roberto | |
The effect of cluster sun exposure and training system on methoxypyrazine concentration of Sauvignon blanc grapes | 1-gen-1997 | Peterlunger, Enrico; Battistutta, Franco; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto | |
RECHERCHE SUR UNE MÉTHODE SEMI-AUTOMATIQUE POUR L’ANALYSE DE L’ANHYDRIDE SULFUREUX DANS LES VINS | 1-gen-1997 | Cherubin, Susi; Battistutta, Franco; Buiatti, Stefano; Giomo, A; Zironi, Roberto | |
Evaluation of the Enological Suitability of Some Strains of Saccharomyces cerevisiae for Sauvignon Blanc | 1-gen-1998 | Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Vuerich, A.; Maifreni, Michela; Zironi, Roberto | |
Impieghi di tannini enologici commerciali | 1-gen-1999 | Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Comuzzo, Piergiorgio; Scotti, B.; Poinsaut, P.; Zironi, Roberto | |
Phenolic and aromatic maturity as instruments for evaluating the training system: the case of Sauvignon in Friuli | 1-gen-1999 | Celotti, Emilio; Peterlunger, Enrico; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto | |
Impieghi dei tannini enologici commerciali: esperienze condotte su Cabernet Sauvignon | 1-gen-1999 | Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Comuzzo, Piergiorgio; Scotti, B.; Poinsaut, P.; Zironi, Roberto | |
Caratterizzazione di preparati commerciali di tannino | 1-gen-1999 | Celotti, Emilio; Comuzzo, Piergiorgio; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto; Scotti, B.; Poinsaut, P. | |
Aspetti applicativi della tecnica di iperossigenazione dei mosti di uve bianche | 1-gen-2000 | Battistutta, Franco; Celotti, Emilio; DI PRIMIO, G.; Ferrarini, R.; Flocea, V.; Zironi, Roberto | |
Emploi des tanins oenologiques: expérience sur Cabernet Sauvignon | 1-gen-2000 | Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Comuzzo, Piergiorgio; Scotti, B.; Poinsaut, P.; Zironi, Roberto | |
USE OF OENOLOGICAL TANNINS: EXPERIENCE WITH CABERNET SAUVIGNON | 1-gen-2000 | Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Comuzzo, Piergiorgio; Scotti, B; Poinsaut, P; Zironi, Roberto | |
Influence of genotype on the methoxypyrazines content of cabernet sauvignon cultivated in friuli | 1-gen-2000 | Battistutta, Franco; G., Colugnati; F., Bregant; G., Crespan; I., Tonetti; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto | |
The importance of the "viticulture model" on the aromatic properties of cv sauvignon blanc | 1-gen-2000 | G., Colugnati; Battistutta, Franco; F., Bregant; G., Crespan; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto | |
Caratteri qualitativi di mele coltivate nelle zone pedemontane del Friuli Venezia Giulia e loro attitudini alla trasformazione | 1-gen-2000 | Zironi, Roberto; Micolini, Stefano; Celotti, Emilio; Buiatti, Stefano; Battistutta, Franco | |
Procedimento per ottenere preparati ad uso farmacologico utilizzando come materia prima vino o succo d’uva, e preparati ad uso farmacologico così ottenuti | 1-gen-2001 | Cesco, S.; Celotti, Emilio; Giulivo, C.; Gasparoni, G.; Franceschini, D.; Pinton, Roberto; Z., Varanini; Conte, Lanfranco; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto | |
Role of different oak wood chips in releasing volatile compounds in solutions simulating wine | 1-gen-2001 | Battistutta, Franco; Tat, Lara; Benci, P.; Zironi, Roberto | |
Dalla stabilizzazione sottrattiva alla conservativa | 1-gen-2002 | Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto | |
Esperienze di trattamento dei vini con tannini e impiego di beta-glucanasi | 1-gen-2002 | Zironi, Roberto; Battistutta, Franco; Tat, Lara; Comuzzo, Piergiorgio |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile