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Ricerca sull'effetto crioprotettivo di alcuni derivati lattiero-caseari in relazione alle loro interazioni con l'acqua 1-gen-1996 Anese, Monica; Gormley, Tr; Lerici, Cr
EFFECTS OF DAIRY INGREDIENTS ON SOME CHEMICAL, PHYSICO-CHEMICAL AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF MINCED FISH DURING FREEZING AND FROZEN STORAGE 1-gen-1996 Anese, Monica; Gormley, R.
Studio sulle caratteristiche chimiche e chimico-fisiche del caffè torrefatto e della bevanda di estrazione 1-gen-1996 Pizzirani, S; Romani, S; Anese, Monica; Barbanti, D.
Water activity and viscosity in model food systems. Relations with glass transition temperatures 1-gen-1996 Anese, Monica; Shtylla, I; Torreggiani, D; Maltini, E.
Role of the Maillard reaction products in affecting the overall antioxidant properties of processed foods 1-gen-1997 Anese, Monica; Manzocco, Lara; Nicoli, M. C.; Lerici, C. R.
Studio sulla stabilità ossidativa di un formulato alimentare contenente olio d’oliva 1-gen-1997 Nicoli, M. C.; Anese, Monica; Manzocco, Lara; Lerici, C. R.
Role of the Maillard reaction products as affecting the overall antioxidant properties of processed foods 1-gen-1997 Anese, Monica; Manzocco, L; Nicoli, Mc; Lerici, Cr
Antioxidant properties of coffee brews in relation to the roasting degree 1-gen-1997 Nicoli, Maria Cristina; Anese, Monica; Manzocco, Lara; Lerici, C. R.
Loss and/or formation of antioxidants during food processing and storage 1-gen-1997 Nicoli, Maria Cristina; Anese, Monica; Parpinel, Maria; Franceschi, S.; Lerici, C. R.
State diagrams of some organic acid-water systems of interest in food 1-gen-1997 Maltini, Enrico; Anese, Monica; Shtylla, I.
Cambiamenti del potere antiossidante in alimenti sottoposti a processi di trasformazione e conservazione 1-gen-1997 Lerici, C. R.; Anese, Monica; Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina
Quality of Minimally Processed Apple slices using different modified atmosphere conditions 1-gen-1997 Anese, Monica; Manzano, Marisa; Nicoli, Maria Cristina
Response surface methodology applied to the study of some factors affecting the Maillard reaction 1-gen-1998 Anese, Monica; Lanciotti, R; Severini, C; Sinigaglia, M; Massini, R.
Shelf-life extension of ready to use fresh apple slices using different combined techniques 1-gen-1998 Nicoli, Maria Cristina; Manzano, Marisa; Anese, Monica; Cr, Lerici
Shelf life extension of ready-to-use apple slices using different combined technologies 1-gen-1998 Nicoli, Mc; Manzano, Marisa; Anese, Monica; Lerici, Cr
Shelf life extension of minimally processed artichokes using combined technologies 1-gen-1998 Anese, Monica; Sinigalia, M; Di Fabio, G; Bruno, F; Massini, R.
L'olio di oliva nelle formulazioni alimentari: aspetti tecnologici ed analitici 1-gen-1998 Massini, R; Anese, Monica; Severini, C.
Cambiamenti delle proprietà antiossidanti di alimenti sottoposti a trattamenti di trasformazione e conservazione 1-gen-1998 Nicoli, Mc; Manzocco, Lara; Anese, Monica; Lerici, Cr
Influence and role of processing on the antioxidant properties of foods 1-gen-1998 Nicoli, Mc; Anese, Monica; Mastocola, D; Lerici, Cr
Antioxidant properties of tea extracts as affected by processing 1-gen-1998 Manzocco, Lara; Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina
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