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Hyperoxigenation
2009-01-01 Zironi, Roberto; Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Scobioala, S.
Alternative additives to SO2
2009-01-01 Zironi, Roberto; Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Scobioala, S.
Yeasts-lactic bacteria co-inoculation
2009-01-01 Zironi, Roberto; Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Scobioala, S.
Ossigeno e vino
2010-01-01 Zironi, Roberto; Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Scobioala, S.
Impiego di carbossimetilcellulosa in enologia. 1: Solubilizzazione ed effetto colloide protettore in rapporto ad altri additivi
2010-01-01 Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Brotto, L; Battistutta, Franco; Scala, A; Zironi, Roberto
Release behaviour and stability of encapsulated D-limonene from emulsion-based edible films
2012-01-01 Marcuzzo, Eva; Debeaufort, F; Sensidoni, Alessandro; Tat, Lara; Beney, L; Hambleton, A; Peressini, Donatella; Voilley, A.
Aromatic characterization of brazilian sparkling wines using olfactometry and a sensory panel
2016-01-01 Gabbardo, Marcos; Theisen Gabbardo, Esther; Battistutta, Franco; Tat, Lara; Celotti, Emilio
Performance comparison between different hydrocolloids to improve quality of pasta made from common wheat
2019-01-01 Peressini, Donatella; Tat, Lara; Sensidoni, Alessandro
Composizione chimica ed evoluzione del profilo aromatico di spumanti Ribolla gialla prodotti con diversi metodi di rifermentazione
2020-01-01 Voce, S.; Battistutta, F.; Tat, L.; Sivilotti, P.; Comuzzo, P.
Effetto della permeabilità della chiusura e di diverse variabili ambientali sull'evoluzione di vini bianchi in bottiglia
2021-01-01 Topo, Angelo; Voce, Sabrina; Toniolo, Rosanna; Battistutta, Franco; Tat, Lara; Comuzzo, Piergiorgio
Study of white wine evolution, by electroanalytical and chemical approches, and multivariate analysis
2023-01-01 Topo, A.; Comuzzo, P.; Battistutta, F.; Toniolo, R.; Svigelj, R.; Tat, L.
Biotransformations Performed by Yeasts on Aromatic Compounds Provided by Hop—A Review
2023-01-01 Buiatti, S.; Tat, L.; Natolino, A.; Passaghe, P.
Use of potassium polyaspartate on white wines: Interaction with proteins and aroma compounds
2023-01-01 Natolino, A.; Tat, L.; Gallo, A.; Roman, T.; Celotti, E.
Dip Hopping Technique and Yeast Biotransformations in Craft Beer Productions
2024-01-01 Passaghe, P.; Tat, L.; Goi, A.; Vit, L.; Buiatti, S.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Hyperoxigenation | 1-gen-2009 | Zironi, Roberto; Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Scobioala, S. | |
Alternative additives to SO2 | 1-gen-2009 | Zironi, Roberto; Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Scobioala, S. | |
Yeasts-lactic bacteria co-inoculation | 1-gen-2009 | Zironi, Roberto; Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Scobioala, S. | |
Ossigeno e vino | 1-gen-2010 | Zironi, Roberto; Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Scobioala, S. | |
Impiego di carbossimetilcellulosa in enologia. 1: Solubilizzazione ed effetto colloide protettore in rapporto ad altri additivi | 1-gen-2010 | Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Brotto, L; Battistutta, Franco; Scala, A; Zironi, Roberto | |
Release behaviour and stability of encapsulated D-limonene from emulsion-based edible films | 1-gen-2012 | Marcuzzo, Eva; Debeaufort, F; Sensidoni, Alessandro; Tat, Lara; Beney, L; Hambleton, A; Peressini, Donatella; Voilley, A. | |
Aromatic characterization of brazilian sparkling wines using olfactometry and a sensory panel | 1-gen-2016 | Gabbardo, Marcos; Theisen Gabbardo, Esther; Battistutta, Franco; Tat, Lara; Celotti, Emilio | |
Performance comparison between different hydrocolloids to improve quality of pasta made from common wheat | 1-gen-2019 | Peressini, Donatella; Tat, Lara; Sensidoni, Alessandro | |
Composizione chimica ed evoluzione del profilo aromatico di spumanti Ribolla gialla prodotti con diversi metodi di rifermentazione | 1-gen-2020 | Voce, S.; Battistutta, F.; Tat, L.; Sivilotti, P.; Comuzzo, P. | |
Effetto della permeabilità della chiusura e di diverse variabili ambientali sull'evoluzione di vini bianchi in bottiglia | 1-gen-2021 | Topo, Angelo; Voce, Sabrina; Toniolo, Rosanna; Battistutta, Franco; Tat, Lara; Comuzzo, Piergiorgio | |
Study of white wine evolution, by electroanalytical and chemical approches, and multivariate analysis | 1-gen-2023 | Topo, A.; Comuzzo, P.; Battistutta, F.; Toniolo, R.; Svigelj, R.; Tat, L. | |
Biotransformations Performed by Yeasts on Aromatic Compounds Provided by Hop—A Review | 1-gen-2023 | Buiatti, S.; Tat, L.; Natolino, A.; Passaghe, P. | |
Use of potassium polyaspartate on white wines: Interaction with proteins and aroma compounds | 1-gen-2023 | Natolino, A.; Tat, L.; Gallo, A.; Roman, T.; Celotti, E. | |
Dip Hopping Technique and Yeast Biotransformations in Craft Beer Productions | 1-gen-2024 | Passaghe, P.; Tat, L.; Goi, A.; Vit, L.; Buiatti, S. |
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