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Hyperoxigenation 1-gen-2009 Zironi, Roberto; Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Scobioala, S.
Alternative additives to SO2 1-gen-2009 Zironi, Roberto; Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Scobioala, S.
Yeasts-lactic bacteria co-inoculation 1-gen-2009 Zironi, Roberto; Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Scobioala, S.
Ossigeno e vino 1-gen-2010 Zironi, Roberto; Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Scobioala, S.
Impiego di carbossimetilcellulosa in enologia. 1: Solubilizzazione ed effetto colloide protettore in rapporto ad altri additivi 1-gen-2010 Comuzzo, Piergiorgio; Tat, Lara; Brotto, L; Battistutta, Franco; Scala, A; Zironi, Roberto
Release behaviour and stability of encapsulated D-limonene from emulsion-based edible films 1-gen-2012 Marcuzzo, Eva; Debeaufort, F; Sensidoni, Alessandro; Tat, Lara; Beney, L; Hambleton, A; Peressini, Donatella; Voilley, A.
Aromatic characterization of brazilian sparkling wines using olfactometry and a sensory panel 1-gen-2016 Gabbardo, Marcos; Theisen Gabbardo, Esther; Battistutta, Franco; Tat, Lara; Celotti, Emilio
Performance comparison between different hydrocolloids to improve quality of pasta made from common wheat 1-gen-2019 Peressini, Donatella; Tat, Lara; Sensidoni, Alessandro
Composizione chimica ed evoluzione del profilo aromatico di spumanti Ribolla gialla prodotti con diversi metodi di rifermentazione 1-gen-2020 Voce, S.; Battistutta, F.; Tat, L.; Sivilotti, P.; Comuzzo, P.
Effetto della permeabilità della chiusura e di diverse variabili ambientali sull'evoluzione di vini bianchi in bottiglia 1-gen-2021 Topo, Angelo; Voce, Sabrina; Toniolo, Rosanna; Battistutta, Franco; Tat, Lara; Comuzzo, Piergiorgio
Study of white wine evolution, by electroanalytical and chemical approches, and multivariate analysis 1-gen-2023 Topo, A.; Comuzzo, P.; Battistutta, F.; Toniolo, R.; Svigelj, R.; Tat, L.
Biotransformations Performed by Yeasts on Aromatic Compounds Provided by Hop—A Review 1-gen-2023 Buiatti, S.; Tat, L.; Natolino, A.; Passaghe, P.
Use of potassium polyaspartate on white wines: Interaction with proteins and aroma compounds 1-gen-2023 Natolino, A.; Tat, L.; Gallo, A.; Roman, T.; Celotti, E.
Dip Hopping Technique and Yeast Biotransformations in Craft Beer Productions 1-gen-2024 Passaghe, P.; Tat, L.; Goi, A.; Vit, L.; Buiatti, S.
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