Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 191
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Temperature and water activity affecting carotenoid oxidation rate 1-gen-2004 Manzocco, L; Calligaris, Sonia; Nicoli, M. C.
Effect of heat-treatment on the antioxidant and pro-oxidant activity of milk 1-gen-2004 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina
Attività dell'etanolo in prodotti da forno 1-gen-2004 Pittia, P.; Anese, Monica; Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Mastrocola, D.; Nicoli, Maria Cristina
Application of a modified Arrhenius equation for the evaluation of oxidation rate of sunflower oil at sub-zero temperatures 1-gen-2004 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Conte, Lanfranco; Nicoli, Maria Cristina
Lipid oxidation kinetics as affected by the physical state of food components 1-gen-2005 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Modelling carotenoid oxidation rate in tomato derivatives at subfreezing temperatures 1-gen-2005 Manzocco, Lara; Calligaris, S; Nicoli, Mc
Shelf-life prediction of extra-virgin olive oil as affected by the occurrence of phase transition 1-gen-2005 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Nicoli, Mc
Liquid-vapour partition of ethanol in bakery products 1-gen-2006 Pittia, Paola; Anese, Monica; Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Mastrocola, Dino; Nicoli, Maria Cristina
Prediction of consumer acceptance limits of bakery products from oxidation indices 1-gen-2006 Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Kravina, G; Nicoli, Mc
Valutazione dell’uniformità di trattamenti con radiofrequenze. Industrie Alimentari, 1-gen-2006 Manzocco, Lara; Anese, Monica; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Effect of lipid physical state on oxidation rate 1-gen-2006 Calligaris, Sonia; Conte, Lanfranco; Nicoli, M. C.
Attitudine alla trasformazione di mele di cultivar autoctone del Friuli Venezia Giulia 1-gen-2006 Anese, Monica; Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Sovrano, S; Kravina, G; Nicoli, Mc
Valutazione dell'uniformità di trattamenti a radiofrequenze 1-gen-2006 Manzocco, Lara; Anese, Monica; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Effect of selected ions from lyotropic series on lipid oxidation rate 1-gen-2006 Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Prediction of consumer acceptance limits of bakery products from oxidation indexes 1-gen-2006 Calligaris, S; Manzocco, Lara; Kravina, G; Nicoli, Maria Cristina
Attitudine alla trasformazione di mele di culrtivar autoctone del Friuli Venezia Giulia 1-gen-2006 Calligaris, S; Manzocco, L.; Kravina, G.; Sovrano, S.; Anese, M.; Nicoli, M. C.
Modeling bleaching of tomato derivatives at subzero temperatures 1-gen-2006 Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Nicoli, Maria Cristina
Influence of Crystallisation on the oxidative stability of extra virgin olive oil 1-gen-2006 Calligaris, Sonia; Sovrano, Silvia; Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina
Effect of lipid physical state on aroma release 1-gen-2007 Calligaris, Sonia; Nicoli, Mc
Study of vegetable oil phase behavior by coupling time-resolved synchrotron X-ray diffraction and DSC analysis 1-gen-2007 Calligaris, Sonia; Arrignetti, G; Barba, L; Nicoli, Mc
Mostrati risultati da 21 a 40 di 191
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile