Sfoglia per Autore
Aspects of Milk and Milk Foams on Dairy Based Espresso Drinks
2006-01-01 Rampini, Carlo; Innocente, Nadia; Navarini, L; SUGGI LIVERANI, F.
Effect of a post-processing phase on the volatile flavour compounds of Asino cheese
2006-01-01 Biasutti, Marialuisa; Innocente, Nadia
Tradizione e innovazione nella produzione del prosciutto crudo
2007-01-01 Innocente, Nadia; Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina
Determination of biogenic amines in cheese using HPLC technique and direct derivatization of acid extract
2007-01-01 Innocente, N.; Biasutti, M.; Padovese, M.; Moret, S.
Characterization of a traditional semi-hard italian cheese produced by soaking in wine
2007-01-01 Innocente, Nadia; Biasutti, Marialuisa; Comuzzo, Piergiorgio
Monitoraggio della distribuzione dell’umidità nel prosciutto di San Daniele mediante tomografia a risonanza magnetica
2007-01-01 Innocente, Nadia; Manzocco, Lara; Muner, G; Fattori, A; Nicoli, Mc
Problematiche relative alla concentrazione per osmosi inversa di sieri di differente provenienza
2008-01-01 Amendola, Giuseppe; Biasutti, Marialuisa; Innocente, Nadia; Marchesini, Giulia; Priamo, Eugenio
Nuovo Cibario del Friuli Venezia Giulia: atlante dei prodotti della tradizione
2008-01-01 Corradini, Cesare; Innocente, Nadia
Vino e olio:fattori di integrazione europea del Friuli Venezia Giulia
2008-01-01 Innocente, Nadia
Influenza delle temperature di stagionatura sull’evoluzione della maturazione, sul profilo aromatico e sulle caratteristiche sensoriali del formaggio Montasio
2008-01-01 Innocente, Nadia; Biasutti, M.
Applicazione dell’analisi sensoriale descrittiva nella valutazione dell’effetto di alcune varianti tecnologiche sulle caratteristiche del formaggio Montasio
2008-01-01 Innocente, Nadia; Biasutti, Marialuisa
Monitoraggio della distribuzione dell’umidità nel prosciutto crudo di San Daniele mediante tomografia a risonanza magnetica
2009-01-01 Innocente, Nadia; Marzocco, L; Nicoli, Mc
Gastronomia dei prodotti tipici e tradizionali del Friuli Venezia Giulia
2009-01-01 Innocente, Nadia; Mattioni, Renzo; Trevisan, D.
Applicazione della tomografia a risonanza magnetica nello studio dei processi di maturazione del prosciutto di San Daniele
2009-01-01 Manzocco, Lara; Innocente, Nadia; Nicoli, Mc
Effect of high pressure homogenization on structure in model dairy emulsion systems
2009-01-01 Biasutti, Marialuisa; Marchesini, Giulia; Venir, Elena; Innocente, Nadia
Rheological properties of milk protein solutions after thermal treatment and high pressure homogenization
2009-01-01 Venir, Elena; Marchesini, Giulia; Biasutti, Marialuisa; Innocente, Nadia
Effect of High Pressure Homogenization on Droplet Size Distribution and Rheological Properties of Ice Cream Mixes
2009-01-01 Innocente, N.; Biasutti, M.; Venir, E.; Spaziani, M.; Marchesini, G.
Presence of biogenic amines in a traditional salted Italian cheese
2009-01-01 Innocente, N.; Marino, M.; Marchesini, G.; Biasutti, M.
Aroma retention capacity of different whey protein concentrates
2009-01-01 Innocente, N.; Biasutti, M.; Marchesini, G.
Effetto dell’omogenizzazione ad alta pressione sulla capacità di ritenzione degli aromi di un concentrato di proteine del siero di latte
2010-01-01 Innocente, Nadia; Biasutti, Marialuisa
Effetto di un sistema automatico di mungitura su alcune caratteristiche del latte e sulla tipicita’ del formaggio Montasio
2010-01-01 Biasutti, Marialuisa; Pevere, L; DELLA BIANCA, R; Surmely, A; Innocente, Nadia
Rheological properties of model dairy emulsions as affected by high pressure omogenization
2010-01-01 Venir, Elena; Marchesini, Giulia; Biasutti, Marialuisa; Innocente, Nadia
Dynamic high pressure induced gelation in milk protein model systems
2010-01-01 Venir, Elena; Marchesini, Giulia; Biasutti, Marialuisa; Innocente, Nadia
Formaggi semiduri
2011-01-01 Innocente, Nadia; Corradini, Cesare
Composition and nutritional value of donkey milk
2011-01-01 Innocente, Nadia; Parpinel, Maria; Biasutti, Marialuisa
La globalizzazione nella storia: esempi di sana contaminazione enogastronomica
2011-01-01 Innocente, Nadia
Feasibility of the SPME method for the determination of the aroma retention capacity of proteose peptone milk protein fraction at different pH values
2011-01-01 Innocente, Nadia; Marchesini, G; Biasutti, M.
HPLC profile and dynamic surface properties of the proteose-peptone fraction from bovine milk and from whey protein concentrate
2011-01-01 Innocente, Nadia; Biasutti, Marialuisa; Bleker, C.
Trattamenti del latte con luce pulsata: dati preliminari
2012-01-01 Segat, Annalisa; Manzocco, Lara; Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Zanchetta, S.; Mansutti, P.; Innocente, Nadia
Profilo aromatico dello yogurt prodotto con colture autoctone di Lactobacillus rhamnosus
2012-01-01 Biasutti, Marialuisa; Innocente, Nadia; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Isolamento da colture autoctone, caratterizzazione ed utilizzo di Lactobacillus rhamnosus nella produzione di yogurt
2012-01-01 Iacumin, Lucilla; Andyanto, Debbie; Brichese, Romina; Innocente, Nadia; Biasutti, Marialuisa; Comi, Giuseppe
La cucina friulana dopo l'unità d'Italia
2012-01-01 Innocente, Nadia
Yogurt prodotto con ceppo autoctono di Lactobacillus rhamnosus isolato da lattoinnesto naturale.
2012-01-01 Iacumin, Lucilla; Innocente, Nadia; Manzano, Marisa; Biasutti, Marialuisa; Comi, Giuseppe
Potenzialità dei trattamenti con ozono nella produzione di mozzarella
2012-01-01 Segat, Annalisa; Biasutti, Marialuisa; Andyanto, Debbie; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Innocente, Nadia
Composition and nutritional value of donkey milk
2012-01-01 Innocente, Nadia; Parpinel, Maria; Biasutti, Marialuisa
Identification of milk origin and process-induced changes in milk by stable isotope ratio mass spectrometry
2012-01-01 Scampicchio, M; Mimmo, T; Capici, C; Huck, C; Innocente, Nadia; Drusch, S; Cesco, S.
Profilo aromatico dello yogurt prodotto con colture autoctone di Lactobacillus Rhamnosus
2013-01-01 Biasutti, Marialuisa; Innocente, Nadia; Iacumin, Lucilla; Frisina, R.; Comi, Giuseppe
Identification of the Enterobacteriaceae in Montasio cheese and assessment of their amino acid decarboxylase activity.
2013-01-01 Maifreni, Michela; Frigo, Francesca; Bartolomeoli, Ingrid; Innocente, Nadia; Biasutti, Marialuisa; Marino, Marilena
The presence of biogenic amines in cheese
2013-01-01 Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Innocente, Nadia; Segat, Annalisa; Frigo, Francesca; Bartolomeoli, Ingrid
Effects of high pressure homogenisation of ice cream mix on the physical and structural properties of ice cream
2013-01-01 Biasutti, M.; Venir, Elena; Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Innocente, Nadia
Monitoring dry-curing of S. Daniele ham by magnetic resonance imaging
2013-01-01 Manzocco, Lara; Anese, Monica; Marzona, S.; Innocente, Nadia; Lagazio, C.; Nicoli, Maria Cristina
Automatic milking system in the Protected Designation of Origin Montasio cheese production chain: Effects on milk and cheese quality
2013-01-01 Innocente, Nadia; Biasutti, Marialuisa
Characterisation by SPME-GC of the volatile profile of PDO Montasio cheese during ripening
2013-01-01 Innocente, Nadia; Munari, Marina; Biasutti, Marialuisa
Effects of ozone processing on chemical, structural and functional properties of whey protein isolate
2014-01-01 Segat, A.; Misra, N. N.; Fabbro, Astrid; Buchini, F.; Lippe, Giovanna; Cullen, P. J.; Innocente, Nadia
Effect of high-pressure homogenisation on the retention of selected aroma compounds in model dairy emulsions
2014-01-01 Innocente, Nadia; Marchesini, Giulia; Biasutti, Marialuisa
Effect of pulsed light on total microbial count and alkaline phosphatase activity of raw milk
2014-01-01 Innocente, Nadia; Annalisa, Segat; Manzocco, Lara; Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Ingrid, Bortolomeoli; Alexandra, Ignat; Nicoli, Maria Cristina
Use of ozone in production chain of high moisture Mozzarella cheese
2014-01-01 Segat, Annalisa; Biasutti, Marialuisa; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Baruzzi, F.; Carboni, C.; Innocente, Nadia
Cheese fortification using saturated monoglyceride self-assembly structures as carrier of omega-3 fatty acids
2015-01-01 Calligaris, Sonia; Ignat, Alexandra; Biasutti, Marialuisa; Innocente, Nadia; Nicoli, Maria Cristina
Effetto di colture autoctone di Staphylococcaceae coagulasi-negative sulle caratteristiche chimico-fisiche e microbiologiche di formaggi tipo Latteria
2015-01-01 Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Marinoni, G.; Biasutti, Marialuisa; Bartolomeoli, Ingrid; Frigo, Francesca; Innocente, Nadia
Efficacy of ozonation on microbial counts in used brines for cheesemaking
2015-01-01 Marino, Marilena; Segat, Annalisa; Maifreni, Michela; Frigo, Francesca; Sepulcri, Caterina; Innocente, Nadia
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile