BORTOLOMEAZZI, Renzo

BORTOLOMEAZZI, Renzo  

DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 91 (tempo di esecuzione: 0.031 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Amine biogeniche in formaggi italiani 1-gen-1992 Moret, Sabrina; Bortolomeazzi, Renzo; Feruglio, Marco; Lercker, Giovanni
Analysis of isomers of cholesteril acetate hydroperoxides by HPLC and GC-ITDMS 1-gen-1994 Bortolomeazzi, Renzo; Pizzale, Lorena; Vichi, S; Lercker, G.
ANTIOSSIDANTI DA PIANTE OFFICINALI, SALVIA ED ORIGANO: COMPOSIZIONE DELLA FRAZIONE FENOLICA ED ATTIVITA' ANTIOSSIDANTE 1-gen-2001 Pizzale, L.; Bortolomeazzi, Renzo; Vichi, S.; Conte, Lanfranco
Antioxidant activity of sage (Salvia oficinali and S. fructicosa) and oregano (Origanum onites and O. indercedens)extracts related to their phenolic compound content 1-gen-2002 Pizzale, Lorena; Bortolomeazzi, Renzo; Vichi, S.; Uberegger, E.; Conte, Lanfranco
Antioxidant activity of sage and oregano extracts related to their phenolic compounds content 1-gen-1999 Conte, Lanfranco; Pizzale, Lorena; Bortolomeazzi, Renzo; Moret, Sabrina; E., Beregger
Le antocianine monoglucosidi nelle uve terrano e nei vini ottenuti per vinificazione tradizionale e per precondizionamento con CO2 1-gen-1989 DA PORTO, Carla; Bortolomeazzi, Renzo; Sensidoni, Alessandro
Applicazione della microestrazione in fase solida (SPME) alla determinazione del fenolo nei mieli 1-gen-1997 Conte, Lanfranco; Bortolomeazzi, Renzo; Moret, Sabrina; Sabatini, A. G.; Marcazzan, G. L.
Cannabinoid acids analysis. 1-gen-1992 Lercker, G; Bocci, F; Frega, N; Bortolomeazzi, Renzo
Chemical composition and antioxidant activity of essential oils of different botanical origin 1-gen-2000 Pizzale, Lorena; Bortolomeazzi, Renzo; R., Tognon; S., Vichi; Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
Cholesterol and phytosterol determination in butter used for confectionary products 1-gen-1989 Boschelle, Ornella; Bortolomeazzi, Renzo; G., Lercker; P., Capella
Chromatographic determination of position and configuration isomers of methyl oleate hydroxides from corresponding hydroperoxides 1-gen-1993 Bortolomeazzi, Renzo; Lercker, Giovanni; Pizzale, Lorena
CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF THE POSITION AND CONFIGURATION OF ISOMERS OF METHYL OLEATE HYDROPEROXIDES 1-gen-1992 Bortolomeazzi, Renzo; Lercker, Giovanni; Pizzale, Lorena
Comparative Evaluation of the Antioxidant Capacity of Smoke Flavouring Phenols by Crocin Bleaching Inhibition, DPPH Radical Scavenging and Oxidation Potential 1-gen-2007 Bortolomeazzi, Renzo; Sebastianutto, N; Toniolo, Rosanna; Pizzariello, Andrea
Comportamento all'ossidazione dell'acetato di colesterolo mediante determinazione GC-ITDMS 1-gen-1993 G., Lercker; Bortolomeazzi, Renzo; Pizzale, Lorena; Moret, Sabrina
Composition of phenolic compounds and antioxidant activity of commercial aqueous smoke flavorings 1-gen-2008 Soldera, S; Sebastianutto, N; Bortolomeazzi, Renzo
Daily consumption of a high-phenol extra-virgin olive oil reduces oxidative DNA damage in postmenopausal women 1-gen-2006 Salvini, S; Sera, F; Caruso, D; Giovannelli, L; Visioli, F; Saieva, C; Masala, G; Ceroti, M; Giovacchini, V; Pitozzi, V; Galli, C; Romani, A; Mulinacci, N; Bortolomeazzi, Renzo; Dolara, P; Palli, D.
Detection of Hazelnut Oil in Virgin Olive Oil by Assessment of Free Sterols and Triacylglycerols 1-gen-2001 Vichi, S.; Pizzale, Lorena; Toffano, E.; Bortolomeazzi, Renzo; Conte, Lanfranco
Determination of biogenic amines in italian cheeses [Amine biogeniche nei formaggi italiani] 1-gen-1992 Moret, Sabrina; Bortolomeazzi, Renzo; Feruglio, M.; G., Lercker
Determination of PAHs in olive oils by chromatographic techniques 1-gen-1994 Moret, Sabrina; Piani, B.; Bortolomeazzi, Renzo; Conte, Lanfranco
Determination of phorbol esters in seeds and leaves of Jatropha curcas and in animal tissue by high-performance liquid chromatography tandem mass spectrometry 1-gen-2014 Baldini, Mario; Ferfuia, Claudio; Bortolomeazzi, Renzo; Verardo, Giancarlo; J., Pascali; Piasentier, Edi; Franceschi, Loretta