ROMAN VILLEGAS, TOMAS

ROMAN VILLEGAS, TOMAS  

DIAL - DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI (attivo dal 01/01/1900 al 31/12/2015)  

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EVALUATION OF THE EFFICACY OF POWER ULTRASOUNDS ON THE PREFERMENTATIVE EXTRACTION IN WHITE GRAPES 1-gen-2019 Celotti, Emilio; ROMAN VILLEGAS, Tomas; Bellantuono, Elisabetta; Tonidandel, Loris; Nicolini, Giorgio; Porro, Duilio; Guzzon, Raffaele
EVIDENCE OF THE INTERACTION OF ULTRASOUND AND ASPERGILLOPEPSINS I ON UNSTABLE GRAPE PROTEINS 1-gen-2023 Gallo, Adelaide; Roman, Tomas; Natolino, Andrea; Curioni, Andrea; Marangon, Matteo; Celotti, Emilio
Evidence of the possible interaction between ultrasound and thiol precursors 1-gen-2020 Roman, T.; Tonidandel, L.; Nicolini, G.; Bellantuono, E.; Barp, L.; Larcher, R.; Celotti, E.
In berry distribution and extraction of thiol precursors in Gewürztraminer. 1-gen-2017 Nicolini, Giorgio; Tonidandel, Loris; Celotti, Emilio; Larcher, Roberto; ROMAN VILLEGAS, Tomas
INDAGINI SUGLI EFFETTI DEL TRATTAMENTO CON ULTRASUONI SUI PRECURSORI TIOLICI DELLE UVE 1-gen-2020 Tomás, Román; Tonidandel, Loris; Nicolini, Giorgio; Larcher, Roberto; Celotti, Emilio
La tecnologia ad ultrasuoni per il trattamento del pigiato di uve bianche 1-gen-2019 Celotti, Emilio; Ferraretto, Paola; Bellantuono, Elisabetta; Nicolini, Giorgio; ROMAN VILLEGAS, Tomas
LE PROTEINE DEL LIEVITO: ULTERIORE STRUMENTO PER LA STABILITÀ PROTEICA DEI VINI 1-gen-2024 Celotti, Emilio; Natolino, Andrea; Roman, Tomas; Gallo, Adelaide
PRECURSORI DEI TIOLI VARIETALI DURANTE LA MATURAZIONE E LA PRESSATURA DELLE UVE DEL TRAMINER AROMATICO 1-gen-2020 Nicolini, Giorgio; Tomás, Román; Bottura, Maurizio; Paolini, Mauro; Barbero, Alice; Alberto Gasperi, Carlo; Celotti, Emilio
PRELIMINARY STUDIES OF THE COMBINED EFFECT OF ULTRASOUND AND ASPERGILLOPEPSINS I ON THE PROTEIN INSTABILITY INDICES OF GEWÜRZTRAMINER WINE 1-gen-2023 Roman, Tomas; Natolino, Andrea; Gallo, Adelaide; Celotti, Emilio
SOSTENIBILITÀ NEL TRATTAMENTO DEI VINI: POSSIBILITÀ OFFERTE DAGLI ESTRATTI PROTEICI DI LIEVITO (EPL) E DAGLI ULTRASUONI DI POTENZA (HPUS) 1-gen-2023 Celotti, Emilio; Natolino, Andrea; Roman, Tomas; Gallo, Adelaide
Technologies for enhancing the aromatic potential of Malvasia grapes 1-gen-2023 Celotti, Emilio; Damijanic, Kristijan; Staver, Mario; Moscarda, Matteo; Nicolini, Giorgio; Roman, Tomas; Gallo, Adelaide; Natolino, Andrea
ULTRASOUND TECHNOLOGY: A NEW TOOL FOR LOW-INPUT RED WINEMAKING 1-gen-2021 Natolino, Andrea; Roman, Tomas; Nicolini, Giorgio; Celotti, Emilio
Ultrasounds application during prefermentative maceration to optimize the extraction of aromatic precursors in white grapes 1-gen-2018 Celotti, Emilio; ROMAN VILLEGAS, Tomas; Tonidandel, Loris; Bellantuono, Elisabetta; Barp, Laura; Larcher, Roberto; Nicolini, Giorgio
ULTRASUONI: tecnologia emergente e a basso impatto per la vinificazione delle uve rosse 1-gen-2021 Natolino, Andrea; Tomàs, Roman; Nicolini, Giorgio; Celotti, Emilio
Varietal thiol precursors in Gewürztraminer: effect of clone and grape ripening. 1-gen-2017 ROMAN VILLEGAS, Tomas; Malossini, Umberto; Tonidandel, Loris; Celotti, Emilio; Larcher, Roberto; Bottura, Maurizio; Nicolini, Giorgio
Yeasts protein extracts: sustainable strategy for wine protein stabilization 1-gen-2024 Natolino, Andrea; ROMAN VILLEGAS, Tomas; Gallo, Adelaide; Celotti, Emilio