FAVOTTO, Saida
FAVOTTO, Saida
An emotional approach to beef evaluation
2017-01-01 Borgogno, Monica; Cardello, Armand V.; Favotto, Saida; Piasentier, Edi
CARATTERISTICHE DEL PROSCIUTTO DI SAN DANIELE IN RAPPORTO AL TIPO GENETICO
2011-01-01 Piasentier, Edi; Comuzzi, G; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Sepulcri, Angela; Vitale, M; Morgante, M; Corazzin, Mirco
Caratteristiche qualitative di cinque varietà di mela del Friuli Venezia Giulia.
2008-01-01 Valusso, Roberto; Morgante, Micaela; Saccà, Elena; Favotto, Saida; Piasentier, Edi
Cheese liking and consumer willingness to pay as affected by information about organic production.
2010-01-01 Napolitano, F; Braghieri, A; Piasentier, Edi; Favotto, Saida; Naspetti, S; Zanoli, R.
Consumer perception of Italian PDO cured hams: when “sensory” does matter in consumer perception of typical food products
2009-01-01 Spinelli, S; Drago, S; Recchia, A; Favotto, Saida; Piasentier, Edi; Monteleone, E.
Consumers’ perception of conventional and biodynamic wine as affected by information
2020-01-01 Troiano, S.; Marangon, F.; Nassivera, F.; Grassetti, L.; Piasentier, E.; Favotto, S.
Eating quality prediction of beef from Italian Simmental cattle based on experts' steak assessment
2016-01-01 Borgogno, Monica; Sacca', Elena; Corazzin, Mirco; Favotto, Saida; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
EFFECT OF INFORMATION ABOUT BREED AND BREEDING SYSTEM ON MONTASIO CHEESE LIKING
2012-01-01 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Favotto, Saida; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano
Effect of information about organic production on beef liking and consumer willingness to pay. Preference.
2010-01-01 Napolitano, F; Braghieri, A; Piasentier, Edi; Favotto, Saida; Naspetti, S; Zanoli, R.
Effect of providing marketing information about the nutritional composition of milk and rearing system of cows on the overall liking of cheese
2022-01-01 Park, Seung-Yong; Favotto, Saida; Corazzin, Mirco
Effects of grazing cow diet on volatile compounds as well as physicochemical and sensory characteristics of 12-month-ripened Montasio cheese
2016-01-01 Aprea, E; Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Favotto, S.; Betta, E.; Gasperi, F.; Bovolenta, Stefano
Effetto del tipo genetico e del sistema di allevamento sul profilo sensoriale del prosciutto crudo
2011-01-01 Favotto, Saida; Piasentier, Edi
Effetto delle informazioni relative al sistema di allevamento biologico sull'accettabilità del formaggio pecorino
2009-01-01 Napolitano, F; Braghieri, A; Piasentier, Edi; Favotto, Saida; Naspetti, S; Zanoli, R.
Efficiency of FAME analysis with SP-2380 capillary column in lamb meat
2007-01-01 Sepulcri, Angela; Favotto, Saida; Piasentier, Edi
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project
2017-01-01 Monteleone, E.; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Endrizzi, I.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Sinesio, F.; Gasperi, F.; Torri, L.; Aprea, E.; Bailetti, L. I.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Cattaneo, C.; Cliceri, D.; Condelli, N.; Cravero, M. C.; Del Caro, A.; Di Monaco, R.; Drago, S.; Favotto, S.; Fusi, R.; Galassi, L.; Gallina Toschi, T.; Garavaldi, A.; Gasparini, P.; Gatti, E.; Masi, C.; Mazzaglia, A.; Moneta, E.; Piasentier, E.; Piochi, M.; Pirastu, N.; Predieri, S.; Robino, A.; Russo, F.; Tesini, F.
Indice di qualità per la valorizzazione della carne di pezzata rossa italiana
2014-01-01 Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Saccà, Elena; Martinez Alvaro, Marina; Piasentier, Edi
Influence of dietary inclusion of tannin extracts from mimosa, chestnut and tara on volatile compounds and flavour in lamb meat
2021-01-01 Del Bianco, S.; Natalello, A.; Luciano, G.; Valenti, B.; Campidonico, L.; Gkarane, V.; Monahan, F.; Biondi, L.; Favotto, S.; Sepulcri, A.; Piasentier, E.
Intrinsic characteristics of veal leading consumer preferences
2012-01-01 Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Pizzutti, Nicoletta; Gottardi, F; Piasentier, Edi
Montasio cheese liking as affected by information about cows breed and rearing system
2015-01-01 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Favotto, Saida; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano
Physicochemical, Microbiological, and Toxicological Characterization of Pâté Prepared from the Meat and Liver of Bullfrog (Aquarana catesbeiana) Carcasses
2023-01-01 Magalhaes, L. R. G.; Moebus, V. F.; Castagna, A. A.; Aronovich, M.; Coutinho, C. E. R.; Favotto, S.; Piasentier, E.; Keller, L. A. M.; Mesquita, E. F. M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
An emotional approach to beef evaluation | 1-gen-2017 | Borgogno, Monica; Cardello, Armand V.; Favotto, Saida; Piasentier, Edi | |
CARATTERISTICHE DEL PROSCIUTTO DI SAN DANIELE IN RAPPORTO AL TIPO GENETICO | 1-gen-2011 | Piasentier, Edi; Comuzzi, G; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Sepulcri, Angela; Vitale, M; Morgante, M; Corazzin, Mirco | |
Caratteristiche qualitative di cinque varietà di mela del Friuli Venezia Giulia. | 1-gen-2008 | Valusso, Roberto; Morgante, Micaela; Saccà, Elena; Favotto, Saida; Piasentier, Edi | |
Cheese liking and consumer willingness to pay as affected by information about organic production. | 1-gen-2010 | Napolitano, F; Braghieri, A; Piasentier, Edi; Favotto, Saida; Naspetti, S; Zanoli, R. | |
Consumer perception of Italian PDO cured hams: when “sensory” does matter in consumer perception of typical food products | 1-gen-2009 | Spinelli, S; Drago, S; Recchia, A; Favotto, Saida; Piasentier, Edi; Monteleone, E. | |
Consumers’ perception of conventional and biodynamic wine as affected by information | 1-gen-2020 | Troiano, S.; Marangon, F.; Nassivera, F.; Grassetti, L.; Piasentier, E.; Favotto, S. | |
Eating quality prediction of beef from Italian Simmental cattle based on experts' steak assessment | 1-gen-2016 | Borgogno, Monica; Sacca', Elena; Corazzin, Mirco; Favotto, Saida; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi | |
EFFECT OF INFORMATION ABOUT BREED AND BREEDING SYSTEM ON MONTASIO CHEESE LIKING | 1-gen-2012 | Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Favotto, Saida; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano | |
Effect of information about organic production on beef liking and consumer willingness to pay. Preference. | 1-gen-2010 | Napolitano, F; Braghieri, A; Piasentier, Edi; Favotto, Saida; Naspetti, S; Zanoli, R. | |
Effect of providing marketing information about the nutritional composition of milk and rearing system of cows on the overall liking of cheese | 1-gen-2022 | Park, Seung-Yong; Favotto, Saida; Corazzin, Mirco | |
Effects of grazing cow diet on volatile compounds as well as physicochemical and sensory characteristics of 12-month-ripened Montasio cheese | 1-gen-2016 | Aprea, E; Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Favotto, S.; Betta, E.; Gasperi, F.; Bovolenta, Stefano | |
Effetto del tipo genetico e del sistema di allevamento sul profilo sensoriale del prosciutto crudo | 1-gen-2011 | Favotto, Saida; Piasentier, Edi | |
Effetto delle informazioni relative al sistema di allevamento biologico sull'accettabilità del formaggio pecorino | 1-gen-2009 | Napolitano, F; Braghieri, A; Piasentier, Edi; Favotto, Saida; Naspetti, S; Zanoli, R. | |
Efficiency of FAME analysis with SP-2380 capillary column in lamb meat | 1-gen-2007 | Sepulcri, Angela; Favotto, Saida; Piasentier, Edi | |
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project | 1-gen-2017 | Monteleone, E.; Spinelli, S.; Dinnella, C.; Endrizzi, I.; Laureati, M.; Pagliarini, E.; Sinesio, F.; Gasperi, F.; Torri, L.; Aprea, E.; Bailetti, L. I.; Bendini, A.; Braghieri, A.; Cattaneo, C.; Cliceri, D.; Condelli, N.; Cravero, M. C.; Del Caro, A.; Di Monaco, R.; Drago, S.; Favotto, S.; Fusi, R.; Galassi, L.; Gallina Toschi, T.; Garavaldi, A.; Gasparini, P.; Gatti, E.; Masi, C.; Mazzaglia, A.; Moneta, E.; Piasentier, E.; Piochi, M.; Pirastu, N.; Predieri, S.; Robino, A.; Russo, F.; Tesini, F. | |
Indice di qualità per la valorizzazione della carne di pezzata rossa italiana | 1-gen-2014 | Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Saccà, Elena; Martinez Alvaro, Marina; Piasentier, Edi | |
Influence of dietary inclusion of tannin extracts from mimosa, chestnut and tara on volatile compounds and flavour in lamb meat | 1-gen-2021 | Del Bianco, S.; Natalello, A.; Luciano, G.; Valenti, B.; Campidonico, L.; Gkarane, V.; Monahan, F.; Biondi, L.; Favotto, S.; Sepulcri, A.; Piasentier, E. | |
Intrinsic characteristics of veal leading consumer preferences | 1-gen-2012 | Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Pizzutti, Nicoletta; Gottardi, F; Piasentier, Edi | |
Montasio cheese liking as affected by information about cows breed and rearing system | 1-gen-2015 | Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Favotto, Saida; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano | |
Physicochemical, Microbiological, and Toxicological Characterization of Pâté Prepared from the Meat and Liver of Bullfrog (Aquarana catesbeiana) Carcasses | 1-gen-2023 | Magalhaes, L. R. G.; Moebus, V. F.; Castagna, A. A.; Aronovich, M.; Coutinho, C. E. R.; Favotto, S.; Piasentier, E.; Keller, L. A. M.; Mesquita, E. F. M. |