FOSCHIA, Martina
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 93
AS - Asia 45
NA - Nord America 31
AF - Africa 13
OC - Oceania 1
SA - Sud America 1
Totale 184
Nazione #
IT - Italia 37
US - Stati Uniti d'America 28
CN - Cina 12
FR - Francia 11
IN - India 11
DE - Germania 8
GB - Regno Unito 7
UA - Ucraina 6
CZ - Repubblica Ceca 5
VN - Vietnam 5
ZM - Zambia 5
IR - Iran 4
NL - Olanda 4
SE - Svezia 4
TH - Thailandia 4
EG - Egitto 3
MY - Malesia 3
PK - Pakistan 3
RU - Federazione Russa 3
ZA - Sudafrica 3
BN - Brunei Darussalam 2
MX - Messico 2
AT - Austria 1
AU - Australia 1
BR - Brasile 1
DO - Repubblica Dominicana 1
DZ - Algeria 1
ES - Italia 1
GR - Grecia 1
IE - Irlanda 1
LT - Lituania 1
NG - Nigeria 1
PL - Polonia 1
PT - Portogallo 1
RS - Serbia 1
TW - Taiwan 1
Totale 184
Città #
Udine 10
Shanghai 7
Durham 4
L'hay-les-roses 4
Dallas 3
Hanoi 3
Houston 3
Menlo Park 3
Bandar Seri Begawan 2
Bolzano 2
Cattolica 2
Dong Ket 2
Duncan 2
Fairfield 2
Norwich 2
Paris 2
Romford 2
Saint-Denis 2
Strängnäs 2
Tanta 2
Woodbridge 2
Zoetermeer 2
Ann Arbor 1
Assiut 1
Atlanta 1
Bari 1
Beijing 1
Belgrade 1
Benavente 1
Changsha 1
Desio 1
Foggia 1
Islamabad 1
Karlsruhe 1
Kaunas 1
Kumar 1
Kundan 1
Leawood 1
Lárissa 1
Meaux 1
Milan 1
Milpitas 1
Mount Saint Thomas 1
Mumbai 1
Nanjing 1
Salzburg 1
San Jose 1
San Mateo 1
San Pietro Vernotico 1
San Vito Al Tagliamento 1
Santo Domingo 1
Sherman Oaks 1
Stockholm 1
Teramo 1
Torino 1
Treia 1
Turin 1
Veracruz 1
Verona 1
Wuhan 1
Totale 103
Nome #
Study and development of new functional foods containing cereals, file e27ce0c5-7536-055e-e053-6605fe0a7873 192
Study on the applicability of high-pressure homogenization for the production of banana juices, file e27ce0c2-fdf8-055e-e053-6605fe0a7873 2
Synergistic effect of different dietary fibres in pasta on in vitro starch digestion?, file e27ce0c7-6a0b-055e-e053-6605fe0a7873 2
Influence of hydroponic and soil cultivation on quality and shelf life of ready-to-eat lamb's lettuce (Valerianella locusta L. Laterr), file e27ce0c1-f32f-055e-e053-6605fe0a7873 1
How combinations of dietary fibres can affect physicochemical characteristics of pasta, file e27ce0c7-7c1f-055e-e053-6605fe0a7873 1
Totale 198
Categoria #
all - tutte 216
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 216


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2017/20181 0000 00 00 0001
2018/201946 1711 23 81 45103
2019/202046 1733 32 37 6533
2020/202135 0651 22 40 8133
2021/202252 3599 43 33 1606
2022/202315 3011 30 61 0000
Totale 198