DA PIEVE, Sara

DA PIEVE, Sara  

DIAL - DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI (attivo dal 01/01/1900 al 31/12/2015)  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.01 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of monoglyceride-oil-water gels on white bread properties 1-gen-2012 Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; DA PIEVE, Sara; Marzona, Stefania; Nicoli, Maria Cristina
Effect of Oil Type on Formation, Structure and Thermal Properties of γ-oryzanol and β-sitosterol-Based Organogels 1-gen-2014 Calligaris, Sonia; Mirolo, Giorgio; DA PIEVE, Sara; Arrighetti, Gianmichele; Nicoli, Maria Cristina
Effect of the structure of monoglyceride-oil-water gels on aroma partition 1-gen-2010 Calligaris, Sonia; DA PIEVE, Sara; Arrighetti, Gianmichele; Barba, Luisa
Study and development of multhiphase systems for new food design strategies 12-mag-2011 Da Pieve, Sara
Surface decontamination of fresh-cut apple by UV-C light exposure: Effects on structure, colour and sensory properties 1-gen-2011 Manzocco, Lara; DA PIEVE, Sara; Bertolini, Alberto; Bartolomeoli, Ingrid; Maifreni, Michela; Vianello, Angelo; Nicoli, Maria Cristina