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Analisi sensoriale delle bevande fermentate come indice di qualita': proposte di verifica dell'attendibilita' e di controllo degli errori
1993-01-01 A., Giomo; M., Isola; Buiatti, Stefano; Zironi, Roberto
Study on periodical harvesting of grapes. Note II: composition of low alcoholic beverages and wines
1993-01-01 Zironi, Roberto; Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio; Amati, Aureliano
Caractérisation du Picolit. Corrélations entre les variables sensorielles et les variables analytiques
1993-01-01 Zironi, Roberto; A., Giomo; Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio
Studio delle applicazioni della flottazione nella chiarifica e nella stabilizzazione dei mosti d'uva e dei vini. Nota II: effetti in combinazione con altre tecniche
1993-01-01 Zironi, Roberto; Ferrarini, Roberto; Celotti, Emilio; L., Contin
Flotation applied to winemaking: a new process in must cleaning technology
1993-01-01 Ferrarini, R; Celotti, Emilio; Buiatti, Stefano; Zironi, Roberto
BIOMETRIC STUDY OF ACETOIN PRODUCTION IN HANSENIASPORA GUILLIERMONDII AND KLOECKERA APICULATA
1993-01-01 P., Romano; Comi, Giuseppe; G., Suzzi; Zironi, Roberto
Volatiles metabolites produced in wine by mixed and sequential of Hanseniaspora guilliermondii or Kloeckera apiculata or Saccharomyces cerevisiae
1993-01-01 Zironi, Roberto; P., Romano; G., Suzzi; Battistutta, Franco; Comi, Giuseppe
Effects of raw material on the partition of some volatile compounds of grappa, a typical Italian spirit
1993-01-01 DA PORTO, Carla; Zironi, Roberto; Battistutta, Franco
The use of neocuproine for the colourimetric determination of copper in wine
1994-01-01 Cherubin, Susi; Buiatti, Stefano; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto
Tecniche per ridurre i fattori antinutrizionali dei vini (prima parte)
1994-01-01 Zironi, Roberto; Buiatti, Stefano; Ferrarini, R; Syrhgy, K.
Characterization of volatile components of unifloral honeys by capillary GC-MS with reversal of carier gas in sampling step
1994-01-01 Conte, Lanfranco; Barcarolo, R; Bertacco, G; Sabatini, A. G.; Marcazzan, G. L.; Zironi, R.
RAPID ANALYSIS OF FREE MEDIUM-CHAIN FATTY ACIDS AND RELATED ETHYL ESTERS IN BEER USING SPE AND HRGC
1994-01-01 Battistutta, Franco; Buiatti, Stefano; C., Zenarola; Zironi, Roberto
Analyse sensorielle des boissons fermentees comme indice de qualitè: proposition de verification de la credibilitè du control des erreurs
1995-01-01 Giomo, A; Isola, M; Zironi, Roberto; Buiatti, Stefano
Tecniche per ridurre i fattori antinutrizionali dei vini (seconda parte)
1995-01-01 Zironi, Roberto; Buiatti, Stefano; Ferrarini, R; Syrghy, K.
Tecniche per ridurre i fattori antinutrizionali dei vini (terza parte)
1995-01-01 Zironi, Roberto; Buiatti, Stefano; Ferrrarini, R; Syrghy, K.
RECENT ADVANCES IN THE PROCESS OF FLOTATION APPLIED TO THE CLARIFICATION OF GRAPE MUSTS
1995-01-01 Celotti, Emilio; Zironi, Roberto; Buiatti, Stefano; Ferrarini, Roberto
Possibilità di introduzione di alcune brassicaceae ad alto erucico di interesse industriale nell' ambiente semi-arido siciliano
1996-01-01 Leto, C; Carrubba, A.; Furnari, G.; Zironi, Roberto; Conte, Lanfranco
La conservabilità del vino in contenitori alternativi al vetro
1996-01-01 Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto; Ferrarini, R.
Diversità clonale e caratterizzazione aromatica nella cv. Chardonnay in Friuli. Primi risultatI
1996-01-01 Battistutta, Franco; G., Colugnati; Celotti, Emilio; L., Gottardo; Zironi, Roberto
Ricerche di nuovi processi per la produzione di succo di mela limpido. Nota II: studio e messa a punto di un processo industriale non convenzionale
1996-01-01 Ferrarini, Roberto; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto
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