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Formation of the 5,6-epoxy derivatives of 7-hydroxy-cholesteryl-3β-acetates during peroxidation of cholesteryl acetate 1-gen-1999 G., Lercker; Bortolomeazzi, Renzo; Pizzale, Lorena
Solid Phase Micro Extraction (SPME) applied to honey quality control 1-gen-2000 L., Piasenzotto; Bortolomeazzi, Renzo; Moret, Sabrina; Pizzale, Lorena; Conte, Lanfranco
Tecniche cromatografiche innovative nella valutazione di inquinanti degli alimenti 1-gen-2000 Moret, Sabrina; Bortolomeazzi, Renzo; V., Cericco; Conte, Lanfranco
Chemical composition and antioxidant activity of essential oils of different botanical origin 1-gen-2000 Pizzale, Lorena; Bortolomeazzi, Renzo; R., Tognon; S., Vichi; Moret, Sabrina; Conte, Lanfranco
Updated acquisitions in the field of evaluation of identity, quality and stability of food lipids [Recenti acquisizioni analitiche per la valutazione della qualità, genuinità e stabilità dei grassi alimentari] 1-gen-2000 Conte, Lanfranco; Bortolomeazzi, Renzo; Moret, Sabrina; Pizzale, Lorena; S., Vichi
Identification of New steroidal Hydrocarbons in Refined Oils and yhe Role of Hydroxy Sterols as Possible Precursors 1-gen-2000 Bortolomeazzi, Renzo; DE ZAN, M.; Pizzale, Lorena; Conte, Lanfranco
Recenti acquisizioni analitiche per la valutazione della qualità, genuinità e stabilità dei grassi alimentari 1-gen-2000 Conte, Lanfranco; Bortolomeazzi, Renzo; Moret, S; Pizzale, L; Vichi, S.
The advancement of the assessment of food quality control as stressed by recent development in analytical chemistry 1-gen-2000 Conte, Lanfranco; Moret, Sabrina; Bortolomeazzi, Renzo; Pizzale, Lorena
Valutazione dell'attività antiossidante di oli extra vergini di oliva 1-gen-2001 Conte, Lanfranco; Pizzale, L; Bortolomeazzi, Renzo; Vichi, S.
ANTIOSSIDANTI DA PIANTE OFFICINALI, SALVIA ED ORIGANO: COMPOSIZIONE DELLA FRAZIONE FENOLICA ED ATTIVITA' ANTIOSSIDANTE 1-gen-2001 Pizzale, L.; Bortolomeazzi, Renzo; Vichi, S.; Conte, Lanfranco
Detection of Hazelnut Oil in Virgin Olive Oil by Assessment of Free Sterols and Triacylglycerols 1-gen-2001 Vichi, S.; Pizzale, Lorena; Toffano, E.; Bortolomeazzi, Renzo; Conte, Lanfranco
Sesquiterpene, alkene, and alkane hydrocarbons in virgin olive oils of different varieties and geographical origins 1-gen-2001 Bortolomeazzi, Renzo; Berno, P.; Pizzale, Lorena; Conte, Lanfranco
Valutazione della attività antiossidante di oli extra vergini di oliva 1-gen-2002 Conte, Lanfranco; Pizzale, Lorena; Bortolomeazzi, Renzo; Vichi, S.
LA TECNICA NIRS NELLA VALUTAZIONE DI UOVA ED OVOPRODOTTI 1-gen-2002 Conte, Lanfranco; Carazzolo, A.; Baldassini, O.; Bortolomeazzi, Renzo; Piussi, D.
Antioxidant activity of sage (Salvia oficinali and S. fructicosa) and oregano (Origanum onites and O. indercedens)extracts related to their phenolic compound content 1-gen-2002 Pizzale, Lorena; Bortolomeazzi, Renzo; Vichi, S.; Uberegger, E.; Conte, Lanfranco
Valutazione dell’attività antiossidante di composti fenolici nei fumi per affumicatura. 1-gen-2003 Sebastianutto, N; Bortolomeazzi, Renzo; Toniolo, Rosanna; Pizzale, L.
Presence of phytosterol oxides in crude vegetable oils and their fate during refining 1-gen-2003 Bortolomeazzi, Renzo; Cordaro, F.; Pizzale, Lorena; Conte, Lanfranco
Valutazione dell'attivita' antiossidante di composti fenolici nei fumi per affumicatura 1-gen-2004 Bortolomeazzi, Renzo; Pizzale, Lorena; Sebastianutto, Nerina; Toniolo, Rosanna
Effect of radiofrequency heating on acrylamide formation 1-gen-2005 Sovrano, S; Bortolomeazzi, Renzo; Anese, Monica
Daily consumption of a high-phenol extra-virgin olive oil reduces oxidative DNA damage in postmenopausal women 1-gen-2006 Salvini, S; Sera, F; Caruso, D; Giovannelli, L; Visioli, F; Saieva, C; Masala, G; Ceroti, M; Giovacchini, V; Pitozzi, V; Galli, C; Romani, A; Mulinacci, N; Bortolomeazzi, Renzo; Dolara, P; Palli, D.
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