Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 27 di 27
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Comparison of protein in vitro digestibility under adult and elderly conditions: The case study of wheat, pea, rice, and whey proteins 1-gen-2023 Melchior, Sofia; Moretton, Martina; Alongi, Marilisa; Calligaris, Sonia; Cristina Nicoli, Maria; Anese, Monica
Application of high-pressure homogenization to steer the technological functionalities of chia fibre-protein concentrate 1-gen-2023 Renoldi, Niccolo'; Melchior, Sofia; Calligaris, Sonia; Peressini, Donatella
Process design for the production of peptides from whey protein isolate with targeted antimicrobial functionality 1-gen-2023 Innocente, Nadia; Calligaris, Sonia; Di Filippo, Giulia; Melchior, Sofia; Marino, Marilena; Nicoli, Maria Cristina
Design and advanced characterization of quercetin-loaded nano-liposomes prepared by high-pressure homogenization 1-gen-2023 Melchior, Sofia; Codrich, Marta; Gorassini, Andrea; Mehn, Dora; Ponti, Jessica; Verardo, Giancarlo; Tell, Gianluca; Calzolai, Luigi; Calligaris, Sonia
Adult and elderly in vitro digestibility patterns of proteins and carbohydrates as affected by different commercial bread types 1-gen-2023 Moretton, M.; Alongi, M.; Melchior, S.; Anese, M.
Mono-and diglycerides 1-gen-2023 Melchior, S.; Plazzotta, S.; Calligaris, S.; Manzocco, L.
Unraveling the role of probiotics in affecting the structure of monoglyceride gelled emulsions: A low-field 1H NMR study In corso di stampa Melchior, Sofia; Carini, Eleonora; Gigliotti, Marcello; Ciuffarin, Francesco; Marino, Marilena; Innocente, Nadia; Nicoli, Maria Cristina; Calligaris, Sonia
Mostrati risultati da 21 a 27 di 27
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile