MORET, Erica

MORET, Erica  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.012 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Caratteristiche di qualità e purezza degli oli d’oliva tra necessità di standardizzazione e variabilità naturale 1-gen-2017 Conte, Lanfranco; Moret, Erica; Boschelle, Ornella; Lucci, Paolo; Moret, Sabrina
In-House Validation of an SPE-GC-FID Method for the Detection of Free and Esterified Hydroxylated Minor Compounds in Virgin Olive Oils 1-gen-2021 Valli, E.; Milani, A.; Srbinovska, A.; Moret, E.; Moret, S.; Bendini, A.; Moreda, W.; Toschi, T. G.; Lucci, P.
IN-HOUSE VALIDATION OF AN SPE-GC-FID METHOD FOR THE DETECTION OF FREE AND ESTERIFIED HYDROXYLATED MINOR COMPOUNDS IN VIRGIN OLIVE OILS 1-gen-2021 Valli, E.; Milani, A.; Srbinovska, A.; Moret, E.; Moret, S.; Bendini, A.; Moreda, W.; Gallina Toschi, T.; Lucci, P.
Insight into Carbohydrate Metabolism and Signaling in Grapevine Buds during Dormancy Progression 1-gen-2022 De Rosa, V.; Falchi, R.; Moret, E.; Vizzotto, G.
Instrumental GC-MS analysis of virgin olive oils already subjected to sensory evaluation 31-mar-2016 Moret, Erica
Methods for triacylglycerols analysis in vegetable oils 1-gen-2013 Moret, Erica; Pizzale, Lorena; Moret, Sabrina; Mariani, C; Conte, Lanfranco
Microwave assisted saponification (MAS) for sterol determination in vegetable oils: First results 1-gen-2019 Srbinovska, Ana; Moret, Erica; Conchione, Chiara; Milani, Andrea; Lucci, Paolo; Conte, Lanfranco S.; Moret, Sabrina
Le molecole del gusto: metodi di analisi della frazione aromatica degli alimenti 1-gen-2013 Conte, Lanfranco; Purcaro, Giorgia; Pizzale, Lorena; Moret, Erica