IACUMIN, Lucilla
IACUMIN, Lucilla
DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI
A case of spoilage in wurstel sold in an Italian supermarket
2014-01-01 Iacumin, Lucilla; Andyanto, Debbie; Manzano, Marisa; Comuzzo, Piergiorgio; Comi, Giuseppe
A comparative study of the wine fermentation performance of Saccharomyces paradoxus under different nitrogen concentrations and glucose/fructose ratios
2010-01-01 ARROYO LOPEZ, F. N.; Barrio, E.; HUIC BABIC, K.; Iacumin, Lucilla; Orlic, S.; Querol, A.
A Molecular Method to Detect Bacillus Cereus from a Coffee Concentrate Sample Used in Industrial Preparation
2003-01-01 Manzano, Marisa; Giusto, C.; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C.; Comi, Giuseppe
A new cause of spoilage in goose sausages
2016-01-01 Iacumin, Lucilla; Manzano, Marisa; Panseri, Sara; Chiesa, Luca; Comi, Giuseppe
A non-destructive method for quantifying Cu, monitoring its residues, and downy mildew incidence on grapevine leaves after the application of copper-based antifungals
2022-01-01 Sadeghian, Fateme; Mian, Giovanni; Comuzzo, Piergiorgio; Iacumin, Lucilla; Zanzotti, Roberto; Giovannini, Oscar; Trioli, Gianni; Pio Torraco, Nicola; Celotti, Emilio
A PCR-TGGE (Temperature Gradient Gel Electrophoresis) to assess differentiation among enologycal Saccharomyces cerevisiae strains.
2005-01-01 Manzano, Marisa; Cocolin, Luca; Iacumin, Lucilla; Cantoni, Carlo; Comi, Giuseppe
A rapid detection of Bacillus cereus from foods by PCR analysis
2003-01-01 Manzano, Marisa; Giusto, Cristina; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
A survey of a blown pack spoilage produced by Clostridium perfringens in vacuum–packaged wurstel
2021-01-01 Iacumin, L.; Comi, G.
Activity evaluation of pure and doped zinc oxide nanoparticles against bacterial pathogens and Saccharomyces cerevisiae
2019-01-01 Zanet, Valentina; Vidic, Jasmina; Auger, Sandrine; Vizzini, Priya; Lippe, Giovanna; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
Additive and Aw influence on Listeria monocytogenes behavior in Dry-cured ham packaged both under vacuum and under map conditions
2007-01-01 Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Manzano, Marisa; Giusto, C; Osualdini, M; Cantoni, C.
Alcune alterazioni di formaggi molli senza crosta.
2003-01-01 Cantoni, C; Cozzi, M; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Alimenti di origine animale e prodotti ittici.
2012-01-01 Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla
Alterazione giallo-arancio di mozzarella
2003-01-01 Cantoni, C; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Alterazione nei wurstel durante la conservazione.
2012-01-01 Comi, Giuseppe; C. A., Cantoni; Andyanto, Debbie; M., Vendrame; Iacumin, Lucilla
Alterazioni batteriche del prosciutto cotto e ruolo di Enterococcus faecalis
2009-01-01 Cantoni, C; Milesi, S; Iacumin, Lucilla
Alterazioni di carne suina preparata confezionata sottovuoto
2002-01-01 Cantoni, C; Stella, S; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Alterazioni di prodotti biologici da forno del commercio
2004-01-01 Cocolin, L; Urso, R; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Alterazioni di prosciutti cotti prodotti con tecnologia Cook-in e Ship-in.
2012-01-01 Comi, Giuseppe; Vendrame, Marco; T., Kozlovic; Iacumin, Lucilla
Alterazioni microbiche in salami artigianali friulani. A case of microbial spoilage of traditional dry sausagesof Friuli region
2009-01-01 Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Provana, L.; Panseri, S.; Chiesa, L. M.
Analisi da mosto a vino di un uvaggio mediante tecniche di microbiologia classica e molecolare
2008-01-01 Osualdini, M; Iacumin, Lucilla; Giusto, C; Cecchini, F; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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A case of spoilage in wurstel sold in an Italian supermarket | 1-gen-2014 | Iacumin, Lucilla; Andyanto, Debbie; Manzano, Marisa; Comuzzo, Piergiorgio; Comi, Giuseppe | |
A comparative study of the wine fermentation performance of Saccharomyces paradoxus under different nitrogen concentrations and glucose/fructose ratios | 1-gen-2010 | ARROYO LOPEZ, F. N.; Barrio, E.; HUIC BABIC, K.; Iacumin, Lucilla; Orlic, S.; Querol, A. | |
A Molecular Method to Detect Bacillus Cereus from a Coffee Concentrate Sample Used in Industrial Preparation | 1-gen-2003 | Manzano, Marisa; Giusto, C.; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C.; Comi, Giuseppe | |
A new cause of spoilage in goose sausages | 1-gen-2016 | Iacumin, Lucilla; Manzano, Marisa; Panseri, Sara; Chiesa, Luca; Comi, Giuseppe | |
A non-destructive method for quantifying Cu, monitoring its residues, and downy mildew incidence on grapevine leaves after the application of copper-based antifungals | 1-gen-2022 | Sadeghian, Fateme; Mian, Giovanni; Comuzzo, Piergiorgio; Iacumin, Lucilla; Zanzotti, Roberto; Giovannini, Oscar; Trioli, Gianni; Pio Torraco, Nicola; Celotti, Emilio | |
A PCR-TGGE (Temperature Gradient Gel Electrophoresis) to assess differentiation among enologycal Saccharomyces cerevisiae strains. | 1-gen-2005 | Manzano, Marisa; Cocolin, Luca; Iacumin, Lucilla; Cantoni, Carlo; Comi, Giuseppe | |
A rapid detection of Bacillus cereus from foods by PCR analysis | 1-gen-2003 | Manzano, Marisa; Giusto, Cristina; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C; Comi, Giuseppe | |
A survey of a blown pack spoilage produced by Clostridium perfringens in vacuum–packaged wurstel | 1-gen-2021 | Iacumin, L.; Comi, G. | |
Activity evaluation of pure and doped zinc oxide nanoparticles against bacterial pathogens and Saccharomyces cerevisiae | 1-gen-2019 | Zanet, Valentina; Vidic, Jasmina; Auger, Sandrine; Vizzini, Priya; Lippe, Giovanna; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa | |
Additive and Aw influence on Listeria monocytogenes behavior in Dry-cured ham packaged both under vacuum and under map conditions | 1-gen-2007 | Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Manzano, Marisa; Giusto, C; Osualdini, M; Cantoni, C. | |
Alcune alterazioni di formaggi molli senza crosta. | 1-gen-2003 | Cantoni, C; Cozzi, M; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe | |
Alimenti di origine animale e prodotti ittici. | 1-gen-2012 | Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla | |
Alterazione giallo-arancio di mozzarella | 1-gen-2003 | Cantoni, C; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe | |
Alterazione nei wurstel durante la conservazione. | 1-gen-2012 | Comi, Giuseppe; C. A., Cantoni; Andyanto, Debbie; M., Vendrame; Iacumin, Lucilla | |
Alterazioni batteriche del prosciutto cotto e ruolo di Enterococcus faecalis | 1-gen-2009 | Cantoni, C; Milesi, S; Iacumin, Lucilla | |
Alterazioni di carne suina preparata confezionata sottovuoto | 1-gen-2002 | Cantoni, C; Stella, S; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe | |
Alterazioni di prodotti biologici da forno del commercio | 1-gen-2004 | Cocolin, L; Urso, R; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe | |
Alterazioni di prosciutti cotti prodotti con tecnologia Cook-in e Ship-in. | 1-gen-2012 | Comi, Giuseppe; Vendrame, Marco; T., Kozlovic; Iacumin, Lucilla | |
Alterazioni microbiche in salami artigianali friulani. A case of microbial spoilage of traditional dry sausagesof Friuli region | 1-gen-2009 | Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Provana, L.; Panseri, S.; Chiesa, L. M. | |
Analisi da mosto a vino di un uvaggio mediante tecniche di microbiologia classica e molecolare | 1-gen-2008 | Osualdini, M; Iacumin, Lucilla; Giusto, C; Cecchini, F; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa |