IACUMIN, Lucilla
IACUMIN, Lucilla
DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI
A rapid detection of Bacillus cereus from foods by PCR analysis
2003-01-01 Manzano, Marisa; Giusto, Cristina; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
Activity evaluation of pure and doped zinc oxide nanoparticles against bacterial pathogens and Saccharomyces cerevisiae
2019-01-01 Zanet, Valentina; Vidic, Jasmina; Auger, Sandrine; Vizzini, Priya; Lippe, Giovanna; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
Additive and Aw influence on Listeria monocytogenes behavior in Dry-cured ham packaged both under vacuum and under map conditions
2007-01-01 Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Manzano, Marisa; Giusto, C; Osualdini, M; Cantoni, C.
Alcune alterazioni di formaggi molli senza crosta.
2003-01-01 Cantoni, C; Cozzi, M; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Alimenti di origine animale e prodotti ittici.
2012-01-01 Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla
Alterazione giallo-arancio di mozzarella
2003-01-01 Cantoni, C; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Alterazione nei wurstel durante la conservazione.
2012-01-01 Comi, Giuseppe; C. A., Cantoni; Andyanto, Debbie; M., Vendrame; Iacumin, Lucilla
Alterazioni batteriche del prosciutto cotto e ruolo di Enterococcus faecalis
2009-01-01 Cantoni, C; Milesi, S; Iacumin, Lucilla
Alterazioni di carne suina preparata confezionata sottovuoto
2002-01-01 Cantoni, C; Stella, S; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Alterazioni di prodotti biologici da forno del commercio
2004-01-01 Cocolin, L; Urso, R; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Alterazioni di prosciutti cotti prodotti con tecnologia Cook-in e Ship-in.
2012-01-01 Comi, Giuseppe; Vendrame, Marco; T., Kozlovic; Iacumin, Lucilla
Alterazioni microbiche in salami artigianali friulani. A case of microbial spoilage of traditional dry sausagesof Friuli region
2009-01-01 Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Provana, L.; Panseri, S.; Chiesa, L. M.
Analisi da mosto a vino di un uvaggio mediante tecniche di microbiologia classica e molecolare
2008-01-01 Osualdini, M; Iacumin, Lucilla; Giusto, C; Cecchini, F; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
Analysis of the Bioprotective Potential of Different Lactic Acid Bacteria Against Listeria monocytogenes in Cold-Smoked Sea Bass, a New Product Packaged Under Vacuum and Stored at 6 ± 2°C
2021-01-01 Iacumin, L.; Cappellari, G.; Pellegrini, M.; Basso, M.; Comi, G.
Antibiotic resistance and virulence factors in lactobacilli: something to carefully consider
2022-01-01 Colautti, A.; Arnoldi, M.; Comi, G.; Iacumin, L.
Antimicrobial activity of copper-coated paper versus intentionally inoculated food microorganisms
2020-01-01 Iacumin, L.; Colautti, A.; Paglione, E.; Comi, G.
Application of multi-pass high pressure homogenization under variable temperature regimes to induce autolysis of wine yeasts
2017-01-01 Comuzzo, Piergiorgio; Calligaris, Sonia; Iacumin, Lucilla; Ginaldi, Federica; Voce, Sabrina; Zironi, Roberto
Application of PCR-DGGE for identification microflora of Kulen
2002-01-01 Orlic, S; Redzepovic, S; Iacumin, Lucilla; Cocolin, L; Comi, Giuseppe
Application of Radio Frequency technology for the microbial inactivation
2006-01-01 Giusto, C; Osualdini, M; Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C; Manzano, Marisa
Assessment of Aerobic and Respiratory Growth in the Lactobacillus casei Group
2014-01-01 Zotta, T; Ricciardi, A; Ianniello, Rg; Parente, E; Reale, A; Rossi, F; Iacumin, L; Comi, G; Coppola, R
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A rapid detection of Bacillus cereus from foods by PCR analysis | 1-gen-2003 | Manzano, Marisa; Giusto, Cristina; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C; Comi, Giuseppe | |
Activity evaluation of pure and doped zinc oxide nanoparticles against bacterial pathogens and Saccharomyces cerevisiae | 1-gen-2019 | Zanet, Valentina; Vidic, Jasmina; Auger, Sandrine; Vizzini, Priya; Lippe, Giovanna; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa | |
Additive and Aw influence on Listeria monocytogenes behavior in Dry-cured ham packaged both under vacuum and under map conditions | 1-gen-2007 | Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Manzano, Marisa; Giusto, C; Osualdini, M; Cantoni, C. | |
Alcune alterazioni di formaggi molli senza crosta. | 1-gen-2003 | Cantoni, C; Cozzi, M; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe | |
Alimenti di origine animale e prodotti ittici. | 1-gen-2012 | Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla | |
Alterazione giallo-arancio di mozzarella | 1-gen-2003 | Cantoni, C; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe | |
Alterazione nei wurstel durante la conservazione. | 1-gen-2012 | Comi, Giuseppe; C. A., Cantoni; Andyanto, Debbie; M., Vendrame; Iacumin, Lucilla | |
Alterazioni batteriche del prosciutto cotto e ruolo di Enterococcus faecalis | 1-gen-2009 | Cantoni, C; Milesi, S; Iacumin, Lucilla | |
Alterazioni di carne suina preparata confezionata sottovuoto | 1-gen-2002 | Cantoni, C; Stella, S; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe | |
Alterazioni di prodotti biologici da forno del commercio | 1-gen-2004 | Cocolin, L; Urso, R; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe | |
Alterazioni di prosciutti cotti prodotti con tecnologia Cook-in e Ship-in. | 1-gen-2012 | Comi, Giuseppe; Vendrame, Marco; T., Kozlovic; Iacumin, Lucilla | |
Alterazioni microbiche in salami artigianali friulani. A case of microbial spoilage of traditional dry sausagesof Friuli region | 1-gen-2009 | Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Provana, L.; Panseri, S.; Chiesa, L. M. | |
Analisi da mosto a vino di un uvaggio mediante tecniche di microbiologia classica e molecolare | 1-gen-2008 | Osualdini, M; Iacumin, Lucilla; Giusto, C; Cecchini, F; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa | |
Analysis of the Bioprotective Potential of Different Lactic Acid Bacteria Against Listeria monocytogenes in Cold-Smoked Sea Bass, a New Product Packaged Under Vacuum and Stored at 6 ± 2°C | 1-gen-2021 | Iacumin, L.; Cappellari, G.; Pellegrini, M.; Basso, M.; Comi, G. | |
Antibiotic resistance and virulence factors in lactobacilli: something to carefully consider | 1-gen-2022 | Colautti, A.; Arnoldi, M.; Comi, G.; Iacumin, L. | |
Antimicrobial activity of copper-coated paper versus intentionally inoculated food microorganisms | 1-gen-2020 | Iacumin, L.; Colautti, A.; Paglione, E.; Comi, G. | |
Application of multi-pass high pressure homogenization under variable temperature regimes to induce autolysis of wine yeasts | 1-gen-2017 | Comuzzo, Piergiorgio; Calligaris, Sonia; Iacumin, Lucilla; Ginaldi, Federica; Voce, Sabrina; Zironi, Roberto | |
Application of PCR-DGGE for identification microflora of Kulen | 1-gen-2002 | Orlic, S; Redzepovic, S; Iacumin, Lucilla; Cocolin, L; Comi, Giuseppe | |
Application of Radio Frequency technology for the microbial inactivation | 1-gen-2006 | Giusto, C; Osualdini, M; Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C; Manzano, Marisa | |
Assessment of Aerobic and Respiratory Growth in the Lactobacillus casei Group | 1-gen-2014 | Zotta, T; Ricciardi, A; Ianniello, Rg; Parente, E; Reale, A; Rossi, F; Iacumin, L; Comi, G; Coppola, R |