IACUMIN, Lucilla

IACUMIN, Lucilla  

DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 296 (tempo di esecuzione: 0.055 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A case of spoilage in wurstel sold in an Italian supermarket 1-gen-2014 Iacumin, Lucilla; Andyanto, Debbie; Manzano, Marisa; Comuzzo, Piergiorgio; Comi, Giuseppe
A comparative study of the wine fermentation performance of Saccharomyces paradoxus under different nitrogen concentrations and glucose/fructose ratios 1-gen-2010 ARROYO LOPEZ, F. N.; Barrio, E.; HUIC BABIC, K.; Iacumin, Lucilla; Orlic, S.; Querol, A.
A Molecular Method to Detect Bacillus Cereus from a Coffee Concentrate Sample Used in Industrial Preparation 1-gen-2003 Manzano, Marisa; Giusto, C.; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C.; Comi, Giuseppe
A new cause of spoilage in goose sausages 1-gen-2016 Iacumin, Lucilla; Manzano, Marisa; Panseri, Sara; Chiesa, Luca; Comi, Giuseppe
A non-destructive method for quantifying Cu, monitoring its residues, and downy mildew incidence on grapevine leaves after the application of copper-based antifungals 1-gen-2022 Sadeghian, Fateme; Mian, Giovanni; Comuzzo, Piergiorgio; Iacumin, Lucilla; Zanzotti, Roberto; Giovannini, Oscar; Trioli, Gianni; Pio Torraco, Nicola; Celotti, Emilio
A PCR-TGGE (Temperature Gradient Gel Electrophoresis) to assess differentiation among enologycal Saccharomyces cerevisiae strains. 1-gen-2005 Manzano, Marisa; Cocolin, Luca; Iacumin, Lucilla; Cantoni, Carlo; Comi, Giuseppe
A rapid detection of Bacillus cereus from foods by PCR analysis 1-gen-2003 Manzano, Marisa; Giusto, Cristina; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
A survey of a blown pack spoilage produced by Clostridium perfringens in vacuum–packaged wurstel 1-gen-2021 Iacumin, L.; Comi, G.
Activity evaluation of pure and doped zinc oxide nanoparticles against bacterial pathogens and Saccharomyces cerevisiae 1-gen-2019 Zanet, Valentina; Vidic, Jasmina; Auger, Sandrine; Vizzini, Priya; Lippe, Giovanna; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
Additive and Aw influence on Listeria monocytogenes behavior in Dry-cured ham packaged both under vacuum and under map conditions 1-gen-2007 Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Manzano, Marisa; Giusto, C; Osualdini, M; Cantoni, C.
Alcune alterazioni di formaggi molli senza crosta. 1-gen-2003 Cantoni, C; Cozzi, M; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Alimenti di origine animale e prodotti ittici. 1-gen-2012 Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla
Alterazione giallo-arancio di mozzarella 1-gen-2003 Cantoni, C; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Alterazione nei wurstel durante la conservazione. 1-gen-2012 Comi, Giuseppe; C. A., Cantoni; Andyanto, Debbie; M., Vendrame; Iacumin, Lucilla
Alterazioni batteriche del prosciutto cotto e ruolo di Enterococcus faecalis 1-gen-2009 Cantoni, C; Milesi, S; Iacumin, Lucilla
Alterazioni di carne suina preparata confezionata sottovuoto 1-gen-2002 Cantoni, C; Stella, S; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Alterazioni di prodotti biologici da forno del commercio 1-gen-2004 Cocolin, L; Urso, R; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Alterazioni di prosciutti cotti prodotti con tecnologia Cook-in e Ship-in. 1-gen-2012 Comi, Giuseppe; Vendrame, Marco; T., Kozlovic; Iacumin, Lucilla
Alterazioni microbiche in salami artigianali friulani. A case of microbial spoilage of traditional dry sausagesof Friuli region 1-gen-2009 Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Provana, L.; Panseri, S.; Chiesa, L. M.
Analisi da mosto a vino di un uvaggio mediante tecniche di microbiologia classica e molecolare 1-gen-2008 Osualdini, M; Iacumin, Lucilla; Giusto, C; Cecchini, F; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa