IACUMIN, Lucilla

IACUMIN, Lucilla  

DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A rapid detection of Bacillus cereus from foods by PCR analysis 1-gen-2003 Manzano, Marisa; Giusto, Cristina; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
Activity evaluation of pure and doped zinc oxide nanoparticles against bacterial pathogens and Saccharomyces cerevisiae 1-gen-2019 Zanet, Valentina; Vidic, Jasmina; Auger, Sandrine; Vizzini, Priya; Lippe, Giovanna; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
Additive and Aw influence on Listeria monocytogenes behavior in Dry-cured ham packaged both under vacuum and under map conditions 1-gen-2007 Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Manzano, Marisa; Giusto, C; Osualdini, M; Cantoni, C.
Alcune alterazioni di formaggi molli senza crosta. 1-gen-2003 Cantoni, C; Cozzi, M; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Alimenti di origine animale e prodotti ittici. 1-gen-2012 Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla
Alterazione giallo-arancio di mozzarella 1-gen-2003 Cantoni, C; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Alterazione nei wurstel durante la conservazione. 1-gen-2012 Comi, Giuseppe; C. A., Cantoni; Andyanto, Debbie; M., Vendrame; Iacumin, Lucilla
Alterazioni batteriche del prosciutto cotto e ruolo di Enterococcus faecalis 1-gen-2009 Cantoni, C; Milesi, S; Iacumin, Lucilla
Alterazioni di carne suina preparata confezionata sottovuoto 1-gen-2002 Cantoni, C; Stella, S; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Alterazioni di prodotti biologici da forno del commercio 1-gen-2004 Cocolin, L; Urso, R; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Alterazioni di prosciutti cotti prodotti con tecnologia Cook-in e Ship-in. 1-gen-2012 Comi, Giuseppe; Vendrame, Marco; T., Kozlovic; Iacumin, Lucilla
Alterazioni microbiche in salami artigianali friulani. A case of microbial spoilage of traditional dry sausagesof Friuli region 1-gen-2009 Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Provana, L.; Panseri, S.; Chiesa, L. M.
Analisi da mosto a vino di un uvaggio mediante tecniche di microbiologia classica e molecolare 1-gen-2008 Osualdini, M; Iacumin, Lucilla; Giusto, C; Cecchini, F; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
Analysis of the Bioprotective Potential of Different Lactic Acid Bacteria Against Listeria monocytogenes in Cold-Smoked Sea Bass, a New Product Packaged Under Vacuum and Stored at 6 ± 2°C 1-gen-2021 Iacumin, L.; Cappellari, G.; Pellegrini, M.; Basso, M.; Comi, G.
Antibiotic resistance and virulence factors in lactobacilli: something to carefully consider 1-gen-2022 Colautti, A.; Arnoldi, M.; Comi, G.; Iacumin, L.
Antimicrobial activity of copper-coated paper versus intentionally inoculated food microorganisms 1-gen-2020 Iacumin, L.; Colautti, A.; Paglione, E.; Comi, G.
Application of multi-pass high pressure homogenization under variable temperature regimes to induce autolysis of wine yeasts 1-gen-2017 Comuzzo, Piergiorgio; Calligaris, Sonia; Iacumin, Lucilla; Ginaldi, Federica; Voce, Sabrina; Zironi, Roberto
Application of PCR-DGGE for identification microflora of Kulen 1-gen-2002 Orlic, S; Redzepovic, S; Iacumin, Lucilla; Cocolin, L; Comi, Giuseppe
Application of Radio Frequency technology for the microbial inactivation 1-gen-2006 Giusto, C; Osualdini, M; Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C; Manzano, Marisa
Assessment of Aerobic and Respiratory Growth in the Lactobacillus casei Group 1-gen-2014 Zotta, T; Ricciardi, A; Ianniello, Rg; Parente, E; Reale, A; Rossi, F; Iacumin, L; Comi, G; Coppola, R