VALUSSO, Roberto
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 191
EU - Europa 58
AS - Asia 28
Totale 277
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 191
UA - Ucraina 18
CN - Cina 13
IT - Italia 13
FI - Finlandia 10
DE - Germania 9
SG - Singapore 9
IE - Irlanda 4
TR - Turchia 4
BG - Bulgaria 2
CZ - Repubblica Ceca 2
IR - Iran 1
JP - Giappone 1
Totale 277
Città #
Woodbridge 30
Chandler 18
Houston 18
Ann Arbor 17
Dearborn 17
Jacksonville 13
Wilmington 10
Fairfield 9
Seattle 9
Singapore 9
Cambridge 6
Beijing 4
Boardman 4
Dublin 4
Izmir 4
Princeton 4
Ashburn 3
Munich 3
San Diego 3
Caserta 2
Guangzhou 2
Helsinki 2
Kunming 2
Milan 2
Simi Valley 2
Sofia 2
Trieste 2
Ardabil 1
Brno 1
Hangzhou 1
Nanjing 1
Ogden 1
Prague 1
Shanghai 1
Tokyo 1
Udine 1
Wuxi 1
Totale 211
Nome #
Quality differences in cheeses produced by lowland and highland units of the Alpine transhumant system 132
Milk and dairy products. Main characteristics of goat’s milk. Alpine goat’s cheeses. 61
Caratteristiche reologiche del formaggio Nostrano di Primiero prodotto in alpeggio 51
Sensory properties of Italian Simmental beef as affected by genes frequency of Montbéliarde origin 46
Totale 290
Categoria #
all - tutte 1.084
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.084


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202050 0 0 0 0 0 17 13 6 3 7 0 4
2020/202127 0 4 0 5 0 3 1 3 6 0 5 0
2021/202217 1 2 0 0 0 1 0 0 0 4 5 4
2022/202338 4 4 3 4 2 10 0 3 5 0 1 2
2023/202417 2 2 0 2 0 1 0 1 3 0 0 6
2024/202519 2 4 6 5 2 0 0 0 0 0 0 0
Totale 290