COCOLIN, LUCA SIMONE
COCOLIN, LUCA SIMONE
DIAL - DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI (attivo dal 01/01/1900 al 31/12/2015)
(1999) Determinazione del sesso su campioni di carne bovina e suina.
1999-01-01 Cocolin, LUCA SIMONE; Manzano, Marisa; M., Rosa; Comi, Giuseppe; C., Cantoni
A multiplex-PCR method to detect enterohemorrhagic (EHEC) and enteropathogenic (EPEC) Escherichia coli in artificially contaminated foods
2000-01-01 Cocolin, LUCA SIMONE; Manzano, Marisa; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
A NESTED-PCR METHOD TO THE DETECT LISTERIA MONOCYTOGENES IN ARTIFICIALLY CONTAMINATED BLOOD SPECIMENTS
1997-01-01 Cocolin, LUCA SIMONE; Manzano, Marisa; C., Cantoni; Comi, Giuseppe
A RE-PCR method to distinguish Listeria monocytogenes serovars
1997-01-01 Comi, Giuseppe; Cocolin, LUCA SIMONE; C., Cantoni; Manzano, Marisa
Alterazioni delle lasagne pastorizzate confezionate.
2000-01-01 C., Cantoni; S., Brighenti; Cocolin, LUCA SIMONE; Comi, Giuseppe
Arthrobacter spp
2002-01-01 Comi, Giuseppe; Cocolin, LUCA SIMONE; Cantoni, C.
Aspetti microbiologici e chimico-fisici dei mieli di diversa origine.
2000-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; M., Lenardon; L., Gaidella; Cocolin, LUCA SIMONE
Characterization of Kloeckera apiculata strains from the Friuli region in Northern Italy
2002-01-01 Comi, Giuseppe; P., Romano; Cocolin, LUCA SIMONE; C., Fiore
Detection and Identification of Listeria monocytogenes in Food by PCR and Oligonucleotide- Specific Capture Plate Hybridization
1998-01-01 Manzano, Marisa; Cocolin, LUCA SIMONE; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
Development and evaluation of a PCR-microplate capture hybridization method for direct detection of verotoxigenic Escherichia coli strains in artificially contaminated food samples
2000-01-01 Cocolin, LUCA SIMONE; G., Astori; Manzano, Marisa; C., Cantoni; Comi, Giuseppe
Enological and genetic traits of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from farmer and modern wineries
2004-01-01 Cocolin, LUCA SIMONE; V., Pepe; F., Comitini; Comi, Giuseppe
Enterobatteri psicrotrofi e loro effetti su alcuni prodotti lattiero-caseari.
2001-01-01 C., Cantoni; Cocolin, LUCA SIMONE; Comi, Giuseppe; S., Stella
Enterobatteri responsabili di mucosità negli alimenti.
2001-01-01 C., Cantoni; S., Stella; Cocolin, LUCA SIMONE; Comi, Giuseppe; R., Marchese
Enterobatteri responsabili di mucosità negli alimenti.
2002-01-01 C., Cantoni; S., Stella; Cocolin, LUCA SIMONE; Comi, Giuseppe; R., Marchese
Evaluation of the parameters (aw, humidity, storage temperature and osmophilic yeasts concentration) influencing yeast fermentation in honey [Parametri che influenzano l'alterazione microbiologica del miele]
2000-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; M., Lenardon; C., Cantoni; Cocolin, LUCA SIMONE
Identification of microbial species in contaminated foods with biomolecular methods [Identificazione di ceppi di Bacillus spp. isolati da varie tipologie di alimenti]
2001-01-01 Cocolin, L.; Manzano, M; Comi, G.; Cantoni, C.
Identificazione di Listeria monocytogenes da alimenti tramite amplificazione genica e rilevazione colorimetrica in micropiastra (PCR-OSCPH).
1999-01-01 Manzano, Marisa; Cocolin, LUCA SIMONE; C., Cantoni; Comi, Giuseppe
Identificazione di un cocco alterante i prosciutti cotti.
2001-01-01 C., Cantoni; S., Stella; Cocolin, LUCA SIMONE; Comi, Giuseppe
Lieviti ed alterazioni di yoghurt alla frutta.
2001-01-01 L., Vallone; C., Cantoni; Cocolin, LUCA SIMONE; Comi, Giuseppe
Microrganismi alofili presenti in salamoie di budelli.
2001-01-01 C., Cantoni; S., Stella; Cocolin, LUCA SIMONE; Comi, Giuseppe