PIZZUTTI, Nicoletta
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 595
EU - Europa 200
AS - Asia 52
OC - Oceania 2
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
SA - Sud America 1
Totale 851
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 590
IT - Italia 58
UA - Ucraina 51
CN - Cina 28
DE - Germania 23
FI - Finlandia 15
GB - Regno Unito 15
BE - Belgio 14
IN - India 13
SE - Svezia 13
TR - Turchia 7
IE - Irlanda 6
CA - Canada 5
PL - Polonia 2
VN - Vietnam 2
AU - Australia 1
CH - Svizzera 1
CZ - Repubblica Ceca 1
EU - Europa 1
IL - Israele 1
KR - Corea 1
NZ - Nuova Zelanda 1
RU - Federazione Russa 1
VE - Venezuela 1
Totale 851
Città #
Ann Arbor 121
Woodbridge 106
Chandler 64
Jacksonville 34
Ashburn 32
Fairfield 30
Dearborn 24
Udine 19
Houston 17
Wilmington 15
Brussels 14
Seattle 12
Princeton 9
Beijing 8
Cambridge 7
Dublin 6
Izmir 6
Milan 5
Ottawa 5
Cagliari 4
Des Moines 4
New York 4
Kunming 3
Nanjing 3
Norwalk 3
Rome 3
Auburn Hills 2
Boardman 2
Cesena 2
Dong Ket 2
Guanzate 2
Jinan 2
Nanchang 2
Radomsko 2
San Diego 2
Auckland 1
Brisbane 1
Castiglione delle Stiviere 1
Chaoyang 1
Distrito Federal 1
Florence 1
Fremont 1
Hefei 1
Islington 1
Istanbul 1
Leawood 1
Miami 1
Ogden 1
Olgiate Comasco 1
Palmanova 1
Pietramontecorvino 1
Porter Ranch 1
Prague 1
Providence 1
Pune 1
Salerno 1
San Francisco 1
Shenzhen 1
Tel Aviv 1
Tianjin 1
Torino 1
Vajont 1
Verona 1
Washington 1
Zhengzhou 1
Zurich 1
Ürümqi 1
Totale 608
Nome #
Early post mortem expression of genes related to tenderization in two Italian Simmental young bulls' skeletal muscles differing in contractile type 171
Assessment of calpain and caspase systems activities during ageing of two bovine muscles by degradation patterns of αII spectrin and PARP-1 107
Intrinsic characteristics of veal leading consumer preferences 95
The caspase and calpain proteolytic systems in Longissimus dorsi and Infraspinatus muscles of Italian Simmental young bulls 93
CASPASE AND CALPAIN ACTIVITY IN BEEF TENDERIZATION IN TWO BOVINE SKELETAL MUSCLES 92
Relazione fra caratteristiche sensoriali e spettro colorimetrico nella carne di vitello 89
Activity of enzymes and expression of genes involved in beef tenderization in two bovine skeletal muscles 84
INFLUENZA DEL PROCESSO PRODUTTIVO SULL’ATTIVITÀ DELLA CATEPSINA B IN PROSCIUTTI DOP 74
INFLUENCE OF THE TYPE OF DRY-CURED ITALIAN PDO HAM ON CATHEPSIN B ACTIVITY DURING PROCESSING 68
Totale 873
Categoria #
all - tutte 2.275
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.275


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201920 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 11 4
2019/2020144 5 3 1 15 7 30 19 16 6 29 3 10
2020/2021115 2 11 0 29 14 11 4 10 13 1 15 5
2021/2022107 1 11 9 6 3 4 1 7 3 13 36 13
2022/2023129 11 20 2 26 11 26 0 9 15 2 4 3
2023/202468 13 5 4 6 7 13 5 8 4 3 0 0
Totale 873