RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Use of bio-protective cultures to improve the shelf-life and the sensorial characteristics of commercial hamburgers
2015-01-01 Comi, Giuseppe; Tirloni, Erica; Andyanto, Debbie; Manzano, Marisa; Iacumin, Lucilla
Use of Lactococcus lactis to improve the quality of cooked meat product
2011-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Iacumin, Lucilla
Use of ozone in production chain of high moisture Mozzarella cheese
2014-01-01 Segat, Annalisa; Biasutti, Marialuisa; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Baruzzi, F.; Carboni, C.; Innocente, Nadia
Use of polymerase chain reaction and restriction enzyme analysis to directly detect and identify Salmonella typhimurium in food
1998-01-01 Cocolin, L.; Manzano, Marisa; Cantoni, C.; Comi, Giuseppe
Use of propidium monoazide for the enumeration of viable Brettanomyces bruxellensis in wine and beer by quantitative PCR
2014-01-01 Vendrame, Marco; Manzano, Marisa; Comi, Giuseppe; Julien, Bertrand; Iacumin, Lucilla
Use of propidium monoazide for the enumeration of viable Oenococcus oeni in must and wine by quantitative PCR.
2013-01-01 Vendrame, Marco; Iacumin, Lucilla; Manzano, Marisa; Comi, Giuseppe
Utilization of Denaturing Gradient Gel Electrophoresis (DGGE) to evaluate the Intestinal Microbiota of Brown Trout Salmo trutta fario
2013-01-01 Manzano, Marisa; Iacumin, Lucilla; C., Giusto; Cecchini, Francesca; C., Patthey; R., Fontanillas; Comi, Giuseppe
Utilization of molecular methods to relate Red Mark Syndrome affecting Oncorhynchus mykiss to an unculturable Rickettsiales organism
2017-01-01 Cecchini, F.; Manzano, Marisa; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Volpatti, Donatella; Galletti, Elena; Galeotti, Marco
Validation of a Standard Protocol to Assess the Fermentative and Chemical Properties of Saccharomyces cerevisiae Wine Strains
2022-01-01 Romano, Patrizia; Siesto, Gabriella; Capece, Angela; Pietrafesa, Rocchina; Lanciotti, Rosalba; Patrignani, Francesca; Granchi, Lisa; Galli, Viola; Bevilacqua, Antonio; Campaniello, Daniela; Spano, Giuseppe; Caridi, Andrea; Poiana, Marco; Foschino, Roberto; Vigentini, Ileana; Blaiotta, Giuseppe; Corich, Viviana; Giacomini, Alessio; Cardinali, Gianluigi; Corte, Laura; Toffanin, Annita; Agnolucci, Monica; Comitini, Francesca; Ciani, Maurizio; Mannazzu, Ilaria; Budroni, Marilena; Englezos, Vasileios; Rantsiou, Kalliopi; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Capozzi, Vittorio; Grieco, Francesco; Tufariello, Maria
Validazione del processo produttivo della sopressa veneta per il controllo di Listeria monocytogenes
2010-01-01 Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Use of bio-protective cultures to improve the shelf-life and the sensorial characteristics of commercial hamburgers | 1-gen-2015 | Comi, Giuseppe; Tirloni, Erica; Andyanto, Debbie; Manzano, Marisa; Iacumin, Lucilla | |
Use of Lactococcus lactis to improve the quality of cooked meat product | 1-gen-2011 | Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Iacumin, Lucilla | |
Use of ozone in production chain of high moisture Mozzarella cheese | 1-gen-2014 | Segat, Annalisa; Biasutti, Marialuisa; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Baruzzi, F.; Carboni, C.; Innocente, Nadia | |
Use of polymerase chain reaction and restriction enzyme analysis to directly detect and identify Salmonella typhimurium in food | 1-gen-1998 | Cocolin, L.; Manzano, Marisa; Cantoni, C.; Comi, Giuseppe | |
Use of propidium monoazide for the enumeration of viable Brettanomyces bruxellensis in wine and beer by quantitative PCR | 1-gen-2014 | Vendrame, Marco; Manzano, Marisa; Comi, Giuseppe; Julien, Bertrand; Iacumin, Lucilla | |
Use of propidium monoazide for the enumeration of viable Oenococcus oeni in must and wine by quantitative PCR. | 1-gen-2013 | Vendrame, Marco; Iacumin, Lucilla; Manzano, Marisa; Comi, Giuseppe | |
Utilization of Denaturing Gradient Gel Electrophoresis (DGGE) to evaluate the Intestinal Microbiota of Brown Trout Salmo trutta fario | 1-gen-2013 | Manzano, Marisa; Iacumin, Lucilla; C., Giusto; Cecchini, Francesca; C., Patthey; R., Fontanillas; Comi, Giuseppe | |
Utilization of molecular methods to relate Red Mark Syndrome affecting Oncorhynchus mykiss to an unculturable Rickettsiales organism | 1-gen-2017 | Cecchini, F.; Manzano, Marisa; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Volpatti, Donatella; Galletti, Elena; Galeotti, Marco | |
Validation of a Standard Protocol to Assess the Fermentative and Chemical Properties of Saccharomyces cerevisiae Wine Strains | 1-gen-2022 | Romano, Patrizia; Siesto, Gabriella; Capece, Angela; Pietrafesa, Rocchina; Lanciotti, Rosalba; Patrignani, Francesca; Granchi, Lisa; Galli, Viola; Bevilacqua, Antonio; Campaniello, Daniela; Spano, Giuseppe; Caridi, Andrea; Poiana, Marco; Foschino, Roberto; Vigentini, Ileana; Blaiotta, Giuseppe; Corich, Viviana; Giacomini, Alessio; Cardinali, Gianluigi; Corte, Laura; Toffanin, Annita; Agnolucci, Monica; Comitini, Francesca; Ciani, Maurizio; Mannazzu, Ilaria; Budroni, Marilena; Englezos, Vasileios; Rantsiou, Kalliopi; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Capozzi, Vittorio; Grieco, Francesco; Tufariello, Maria | |
Validazione del processo produttivo della sopressa veneta per il controllo di Listeria monocytogenes | 1-gen-2010 | Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 313
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 303
- 1 Contributo su Rivista::1.5 Abst... 10
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 29
- 2010 - 2019 68
- 2000 - 2009 136
- 1990 - 1999 80
Editore
- Chiriotti Editori Spa:PO Box 66, ... 1
- Elsevier BV:PO Box 211, 1000 AE A... 1
- Wiley 1
Rivista
- INDUSTRIE ALIMENTARI 73
- FOOD MICROBIOLOGY 21
- INGEGNERIA ALIMENTARE. LE CONSERV... 15
- INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MIC... 15
- ARCHIVIO VETERINARIO ITALIANO 13
- INGEGNERIA ALIMENTARE. LE CARNI 11
- APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBI... 9
- CURRENT OPINION IN BIOTECHNOLOGY 7
- MICROORGANISMS 7
- INDUSTRIE DELLE BEVANDE 5
Keyword
- PCR 19
- Listeria monocytogenes 11
- Food Science 9
- DGGE 8
- bioprotection 5
- Campylobacter 5
- Lactic acid bacteria 5
- Saccharomyces cerevisiae 5
- Fermented sausages 4
- iap gene 4
Lingua
- eng 147
- ita 121
- ger 3
Accesso al fulltext
- no fulltext 150
- reserved 134
- open 19
- partially open 10