Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 101 a 132 di 132
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
QUANTIFICATION OF UNCERTAINTY USING BAYESIAN AND BOOTSTRAP MODELS TO SIMULATE THE IMPACT OF NITROGEN FERTILISATION ON BETA-GLUCAN LEVELS IN BARLEY 1-gen-2009 Fontana, Marta; E., Cummins; Buiatti, Stefano; Sensidoni, Alessandro
Le contaminazioni microbiologiche in birreria 1-gen-2010 Bertoli, S; Buiatti, Stefano
PROBLEMATICHE legate alla DETERMINAZIONE del GLUTINE in prodotti derivati dai cereali 1-gen-2010 Buiatti, Stefano; Passaghe, Paolo; Fontana, Marta
Impact of cleaning procedures on water consumption in microbreweries 1-gen-2010 Buiatti, Stefano; Fontana, Marta; G., Perretti
Bire furlane: solo una chimera? 1-gen-2010 Buiatti, Stefano
[Corrigendum to] " Influence of malt browning degree on lipoxygenase activity" 1-gen-2010 Sovrano, S; Buiatti, S; Cossi, S; Anese, M
Sistema di autocontrollo (HACCP) nella filiera di produzione della birra 1-gen-2011 Passaghe, Paolo; Bertoli, S; Buiatti, Stefano
Gluten in beers: improvement of prolamins extraction in immunochemical analysis 1-gen-2011 Buiatti, Stefano; Passaghe, Paolo; Fontana, Marta
HUMULUS LUPULUS: IL LUPPOLO 1-gen-2011 Bertoli, S; Buiatti, Stefano
IL LUPPOLO (Humulus lupulus) NELLA TECNOLOGIA BIRRARIA 1-gen-2011 Bertoli, S; Buiatti, Stefano
Craft beer microflora identification before and after a cleaning process 1-gen-2011 Manzano, Marisa; Iacumin, Lucilla; Vendrame, Marco; Cecchini, Francesca; Comi, Giuseppe; Buiatti, Stefano
Food and tourism: the role of "Slow Food" association 1-gen-2011 Buiatti, Stefano
Hop cultivation trials in some Italian regions: alfa- and beta-acid content of hop cones 1-gen-2012 Buiatti, Stefano; Pretti, L; Passaghe, Paolo; Bertoli, S.
La situazione agroalimentare in Friuli al momento dell'unità d'Italia 1-gen-2012 Buiatti, Stefano
Analisi del glutine nella birra 1-gen-2012 Fontana, Marta; Passaghe, Paolo; Buiatti, Stefano
Beta-Glucans Deposition in Malting Barley As Affected by Nitrogen Supply 1-gen-2012 Miceli, Fabiano; Fontana, M; DE INFANTI, R; Buiatti, Stefano
Microbial biofilms in artisanal microbreweries 1-gen-2013 Marino, Marilena; Buiatti, Stefano; Bartolomeoli, Ingrid; Frigo, Francesca; Picon, S.; Maifreni, Michela
Evaluation of chemical physical stability of craft beers through unconventional methods 1-gen-2013 Buiatti, Stefano; Bertoli, S; Passaghe, Paolo
Birra, orzo, malto e luppolo 1-gen-2014 Buiatti, Stefano; Passaghe, Paolo; Fontana, Marta
Hops "made in Italy": do Italians do it bitter? 1-gen-2015 Bertoli, Stefano; Passaghe, Paolo; Buiatti, Stefano
Can be Buckwheat a source of antioxidant activity incraft beers? 1-gen-2015 Buiatti, Stefano; Passaghe, Paolo; Bertoli, Stefano
Bacterial biofilm as a possible source of contamination in the microbrewery environment 1-gen-2015 Maifreni, Michela; Frigo, Francesca; Bartolomeoli, Ingrid; Buiatti, Stefano; Simone, Picon; Marino, Marilena
Monitoring of some selected heavy metals throughout the brewing process of craft beers by inductively coupled plasma mass spectrometry 1-gen-2015 Passaghe, P.; Bertoli, S.; Tubaro, F.; Buiatti, S.
Potential effect of “chit” malt on beer foam stability 1-gen-2017 Buiatti, Stefano; Bertoli, Stefano; Passaghe, Paolo
Influence of gluten-free adjuncts on beer colloidal stability 1-gen-2017 Buiatti, Stefano; Bertoli, Stefano; Passaghe, Paolo
Quality assessment of Cascade Hop (Humulus lupulus L.) grown in Sardinia 1-gen-2019 Forteschi, M.; Porcu, M. C.; Fanari, M.; Zinellu, M.; Secchi, N.; Buiatti, S.; Passaghe, P.; Bertoli, S.; Pretti, L.
Industrial beer versus craft beer: Definitions and nuances 1-gen-2020 Buiatti, S.; Guglielmotti, M.; Passaghe, P.
Use of olive (Olea europaea L.) leaves as beer ingredient, and their influence on beer chemical composition and antioxidant activity 1-gen-2020 Guglielmotti, M.; Passaghe, P.; Buiatti, S.
Use of Friulan saffron in the production of craft beer 1-gen-2023 Buiatti, S.; Guglielmotti, M.; Bertin, F.; Bertoli, S.; Passaghe, P.
Biotransformations Performed by Yeasts on Aromatic Compounds Provided by Hop—A Review 1-gen-2023 Buiatti, S.; Tat, L.; Natolino, A.; Passaghe, P.
Dip Hopping Technique and Yeast Biotransformations in Craft Beer Productions 1-gen-2024 Passaghe, P.; Tat, L.; Goi, A.; Vit, L.; Buiatti, S.
Il fenomeno della birra artigianale in Friuli Venezia Giulia In corso di stampa Buiatti, Stefano
Mostrati risultati da 101 a 132 di 132
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile