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Caratteri qualitativi di mele coltivate nelle zone pedemontane del Friuli Venezia Giulia e loro attitudini alla trasformazione 1-gen-2000 Zironi, Roberto; Micolini, Stefano; Celotti, Emilio; Buiatti, Stefano; Battistutta, Franco
BIRRA 1-gen-2004 Buiatti, Stefano
L'orzo e le diverse utilizzazioni per l'alimentazione umana. Sintesi di un recente incontro tecnico 1-gen-2005 Fontana, M; Miceli, Fabiano; Buiatti, Stefano
Il flavour della birra 1-gen-2005 Buiatti, Stefano; Kratky, R.
Identificazione mediante PCR-DGGE dei batteri lattici alteranti la birra artigianale 1-gen-2005 C., Giusto; Manzano, Marisa; Bartolomeoli, Ingrid; Buiatti, Stefano; Comi, Giuseppe
Beer as a source of antioxidants: changes in human blood antioxidant parameters after moderate consumption of craft beer 1-gen-2005 Tubaro, Franco; Buiatti, Stefano; Fiotti, N.
L'ORZO E LE DIVERSE UTILIZZAZIONI PER L'ALIMENTAZIONE UMANA 1-gen-2005 Fontana, Marta; Buiatti, Stefano; Miceli, Fabiano
Identificazione mediante PCR-DGGE dei batteri lattici alteranti la birra artigianale Industria delle bevande, 34, 207-224, 2005, 1-gen-2005 Giusto, C; Manzano, Marisa; Bartolomeoli, Ingrid; Buiatti, Stefano; Comi, Giuseppe
Antioxidant activity of craft beers: chemical characterizatioin and clinical effects in human beings 1-gen-2005 Buiatti, Stefano; Fiotti, N; Tubaro, Franco
Evaluation of different extraction analytical techniques for characterization of flavour profile of wheat beer 1-gen-2005 Buiatti, Stefano; Kratky, R.
Microbiological Analyses of dry and slurry yeasts for brewing 1-gen-2005 Manzano, Marisa; Giusto, C.; Bartolomeoli, I.; Buiatti, Stefano; Comi, Giuseppe
Il diacetile e la birra 1-gen-2006 Buiatti, Stefano; Kratky, R; Cieol, M.
IL CONTROLLO QUALITA' DELL'ORZO E DEL MALTO 1-gen-2006 Buiatti, Stefano; Sensidoni, Alessandro; Fontana, Marta
Influence of malt browning degree on lipoxygenase activity 1-gen-2006 Sovrano, S.; Buiatti, S.; Anese, M.
PCR-TGGE and RAPD-PCR techniques to analyse Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces carlsbergensis isolated from Craft beers 1-gen-2006 Giusto, C.; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe; Buiatti, Stefano; Manzano, Marisa
COMPARISON AMONG DIFFERENT HOP VARIETIES: INVESTIGATION ON THEIR ANTIOXIDANT ACTIVITY 1-gen-2007 Tironzelli, M; Montanari, L; Buiatti, Stefano; Fantozzi, P.
La birra 1-gen-2007 Manzano, Marisa; Buiatti, Stefano
Relationships between beta-glucans and protein in malting barleys at increasing nitrogen fertilisation levels 1-gen-2007 Miceli, Fabiano; Fontana, M; Buiatti, Stefano
BIRRA 1-gen-2007 Manzano, Marisa; Buiatti, Stefano
Shelf-life of beer: alpha and alpha, beta-unsaturated aldehydes determination by SPME on-fiber derivatization and GC/MS in pasteurized and bottled conditioned beers 1-gen-2007 Pavsler, A; Bortolomeazzi, Renzo; Buiatti, Stefano
BIRRA 1-gen-2007 Buiatti, Stefano
Comparison between the methylene blue test and the ion magnesium release test to evaluate the yeast quality in the craft beer fermentation process 1-gen-2007 Buiatti, Stefano; Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Giusto, C; Manzano, Marisa
Valutazione dei composti aromatici di birre ottenute con lieviti birrari ed enologici di alta e bassa fermentazione 1-gen-2007 Manzano, Marisa; Buiatti, Stefano; R., Kratky; C., Giusto
Influence of steeping conditions on the antioxidant activity of barley when transformed to malt 1-gen-2007 Tubaro, Franco; Mizzau, Michela; Fontana, Marta; Buiatti, Stefano
I processi ossidativi e l’attivita’ antiossidante nella filiera del malto e della birra 1-gen-2007 Buiatti, Stefano; Passaghe, Paolo; Fontana, Marta
Relationships Between ß-glucans and Protein in Malting Barley at Increasing Nitrogen Fertilisation Levels. 1-gen-2007 Miceli, Fabiano; Fontana, Marta; Buiatti, Stefano
EVALUATION OF THE INFLUENCE OF STEEPING CONDITIONS ON THE ANTIOXIDANT ACTIVITY FROM BARLEY TO MALT 1-gen-2007 Tubaro, Franco; Fontana, Marta; Buiatti, Stefano
EVOLUTION OF CHEMICAL AND SENSORY BITTERNESS DURING AGEING OF TOP FERMENTED AND BOTTLE CONDITIONED BEER 1-gen-2007 Sebastianutto, N; Buiatti, Stefano; Montanari, L.
Il mercato della birra artigianale in Friuli Venezia Giulia 1-gen-2007 Bassi, Ivana; Cipolotti, Giovanni Battista; Buiatti, Stefano
Evaluation of the influence of steeping conditions on the antioxidant activity from barley to malt 1-gen-2007 Tubaro, Franco; Fontana, Marta; Buiatti, Stefano
A comparison of two different probabilistic approaches to assess the uncertainty distribution of beta-glucan levels in barley grain 1-gen-2007 Fontana, Marta; Cummins, E; Buiatti, Stefano; Sensidoni, Alessandro
Influence of steeping conditions on the antioxidant activity of barley when transformed to malt 1-gen-2007 Buiatti, Stefano; Fontana, Marta; Mizzau, Michela; Tubaro, Franco
Sensory comparison of the same lager beer stabilized through two different techniques: Pasteurization and bottle conditioning 1-gen-2008 Pavsler, A; Buiatti, Stefano; Milan, M.
Determinazione quantitativa GC/MS di alcune aldeidi lineari a,ß-insature responsabili dell’invecchiamento organolettico della birra industriale, mediante l’impiego della SPME “on-fiber derivatization”. 8° CISETA (Congresso Italiano di Scienza e Tecnologia degli Alimenti), 7-8 maggio 2007, Milano 1-gen-2008 Pavsler, A; Bortolomeazzi, Renzo; Buiatti, Stefano
Valutazioni tecnico-economiche per la realizzazione di una micromalteria per la trasformazione di cereali destinati alla produzione di birra artigianale e altri alimenti 1-gen-2008 Buiatti, Stefano; Milan, Matteo; Pavsler, Andrea
Determinazione quantitativa GC/MS mediante SPME “on fiber derivatization” di alcune aldeidi lineari alfa e alfa, beta-insature responsabili dell’invecchiamento organolettico delle birre 1-gen-2008 Andrea, Pavsler; Buiatti, Stefano; Bortolomeazzi, Renzo
Manuale di rintracciabilità per il settore di produzione della birra (microbirrerie e brew pubs) 1-gen-2008 Buiatti, Stefano; Sensidoni, Alessandro; L., Gracco
Alcohol reduces mmp-2 in humans and isolated smooth muscle cells 1-gen-2008 Fiotti, N; Tubaro, Franco; Altamura, N; Grassi, G; Moretti, M; Dapas, B; Farra, R; Mizzau, Michela; Guarnieri, G; Buiatti, Stefano; Giansante, C.
Beer bioflavouring by refermentation: a sensorial comparison between bottle conditioned and industrial beers. 1-gen-2009 Pavsler, A; Buiatti, Stefano; Micolini, Stefano
Protein fractions in two-row barleys as malt quality index. 1-gen-2009 Buiatti, Stefano; Fontana, Marta; Fantozzi, P; Perretti, G.
Relazioni tra Beta-glucani e Proteine in Orzi da Malto a Diverso Apporto Azotato 1-gen-2009 Fontana, Marta; Buiatti, Stefano; A., Gianinetti; Miceli, Fabiano
Contribution of free phenolic acids and flavonols to antioxidant activity in malting process of barley 1-gen-2009 Fontana, Marta; Tubaro, Franco; Buiatti, Stefano
The chemical nature of flavour in beer 1-gen-2009 Kratky, R; Buiatti, Stefano
Decomposition of the iso-a-acids in bottle conditioned and pasteurised beers 1-gen-2009 Sebastianutto, N; Buiatti, Stefano; Pavsler, A.
Special bire furlane 1-gen-2009 Buiatti, Stefano
Contribution of free phenolic acids and flavanols to antioxidant activity in malting process of barley 1-gen-2009 Fontana, Marta; Tubaro, Franco; Buiatti, Stefano
Non Lager beer 1-gen-2009 A., Pavsler; Buiatti, Stefano
Amino acids in beer 1-gen-2009 Fontana, Marta; Buiatti, Stefano
Lager Beer 1-gen-2009 Pavsler, Andrea; Buiatti, Stefano
QUANTIFICATION OF UNCERTAINTY USING BAYESIAN AND BOOTSTRAP MODELS TO SIMULATE THE IMPACT OF NITROGEN FERTILISATION ON BETA-GLUCAN LEVELS IN BARLEY 1-gen-2009 Fontana, Marta; E., Cummins; Buiatti, Stefano; Sensidoni, Alessandro
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