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Tecniche per ridurre i fattori antinutrizionali dei vini (terza parte)
1995-01-01 Zironi, Roberto; Buiatti, Stefano; Ferrrarini, R; Syrghy, K.
RECENT ADVANCES IN THE PROCESS OF FLOTATION APPLIED TO THE CLARIFICATION OF GRAPE MUSTS
1995-01-01 Celotti, Emilio; Zironi, Roberto; Buiatti, Stefano; Ferrarini, Roberto
Determination of biogenic amines in alcoholic and non alcoholic beers by HPLC
1995-01-01 Buiatti, Stefano; Boschelle, Ornella; M., Mozzon; Battistutta, Franco
Proposta di un metodo semi automatico per l'analisi dell'anidride solforosa nei vini
1996-01-01 Zironi, Roberto; Battistutta, Franco; Buiatti, Stefano; Giomo, A; Cherubin, Susi
La conservabilità del vino in contenitori alternativi al vetro
1996-01-01 Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto; Ferrarini, R.
Evaluation of beer flavor compounds by liquid-liquid extraction and GC/MS analysis
1997-01-01 Buiatti, Stefano; Battistutta, Franco; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto
Wine packaging for market in containers other than glass
1997-01-01 Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio; Ferrarini, R.; Zironi, Roberto
RECHERCHE SUR UNE MÉTHODE SEMI-AUTOMATIQUE POUR L’ANALYSE DE L’ANHYDRIDE SULFUREUX DANS LES VINS
1997-01-01 Cherubin, Susi; Battistutta, Franco; Buiatti, Stefano; Giomo, A; Zironi, Roberto
Technological innovation and improved beer quality
1997-01-01 Buiatti, Stefano; Zironi, Roberto
Evaluation of flavour extraction methods for malt, hop and beer flavours
1999-01-01 Wu, Z; Buiatti, Stefano; Hughes, P.
Caratteri qualitativi di mele coltivate nelle zone pedemontane del Friuli Venezia Giulia e loro attitudini alla trasformazione
2000-01-01 Zironi, Roberto; Micolini, Stefano; Celotti, Emilio; Buiatti, Stefano; Battistutta, Franco
BIRRA
2004-01-01 Buiatti, Stefano
Beer as a source of antioxidants: changes in human blood antioxidant parameters after moderate consumption of craft beer
2005-01-01 Tubaro, Franco; Buiatti, Stefano; Fiotti, N.
L'ORZO E LE DIVERSE UTILIZZAZIONI PER L'ALIMENTAZIONE UMANA
2005-01-01 Fontana, Marta; Buiatti, Stefano; Miceli, Fabiano
Identificazione mediante PCR-DGGE dei batteri lattici alteranti la birra artigianale Industria delle bevande, 34, 207-224, 2005,
2005-01-01 Giusto, C; Manzano, Marisa; Bartolomeoli, Ingrid; Buiatti, Stefano; Comi, Giuseppe
Antioxidant activity of craft beers: chemical characterizatioin and clinical effects in human beings
2005-01-01 Buiatti, Stefano; Fiotti, N; Tubaro, Franco
Evaluation of different extraction analytical techniques for characterization of flavour profile of wheat beer
2005-01-01 Buiatti, Stefano; Kratky, R.
Microbiological Analyses of dry and slurry yeasts for brewing
2005-01-01 Manzano, Marisa; Giusto, C.; Bartolomeoli, I.; Buiatti, Stefano; Comi, Giuseppe
L'orzo e le diverse utilizzazioni per l'alimentazione umana. Sintesi di un recente incontro tecnico
2005-01-01 Fontana, M; Miceli, Fabiano; Buiatti, Stefano
Il flavour della birra
2005-01-01 Buiatti, Stefano; Kratky, R.
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