Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 304
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Alcune alterazioni di formaggi molli senza crosta. 1-gen-2003 Cantoni, C; Cozzi, M; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Rapid detection of Bacillus cereus from foods by PCR analysis 1-gen-2003 Manzano, Marisa; Giustoc, ; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
A Molecular Method to Detect Bacillus Cereus from a Coffee Concentrate Sample Used in Industrial Preparation 1-gen-2003 Manzano, Marisa; Giusto, C.; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C.; Comi, Giuseppe
Alterazione giallo-arancio di mozzarella 1-gen-2003 Cantoni, C; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Formaggi con patina rossa e germi responsabili. 1-gen-2003 Cantoni, C; Stella, S; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Direct detection and identification of Brettanomyces bruxellensis and Brettanomyces anomalus in wine by molecular methods 1-gen-2003 Cocolin, L; Rantsiou, K; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
A rapid detection of Bacillus cereus from foods by PCR analysis 1-gen-2003 Manzano, Marisa; Giusto, Cristina; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
Identificazione diretta da alimenti di Listeria spp. e Listeria monocytogenes attraverso metodi molecolari 1-gen-2003 Cocolin, L; Rantsiou, K; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
La biologia molecolare nella identificazione dei Gadidae. 1-gen-2003 Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla
Optimization of molecular methods for the characterization of Staphylococcus spp. isolated from traditional fermented sausages 1-gen-2003 Iacumin, Lucilla
Modificazione di parametri tecnologici per eliminare difetti di colore in speck in corso di stagionatura 1-gen-2003 Comi, Giuseppe; Bortolussi, N; Mennella, L; Iacumin, Lucilla
Study of expression of the Staphylococcus xylosus lipase gene (gehM) 1-gen-2004 Iacumin, Lucilla
Moulds isolated from Istrian dried ham 1-gen-2004 Comi, Giuseppe; Orlic, S; Redzepovic, S; Iacumin, Lucilla; Urso, R.
Molecular detection and identification of Brettanomyces/Dekkera bruxellensis and Brettanomyces/Dekkera anomalus in spoiled wines 1-gen-2004 Cocolin, LUCA SIMONE; Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Rantsiou, Kalliopi; Zironi, Roberto
Moulds isolated from Istrian dried ham at the pre-ripening level 1-gen-2004 Comi, Giuseppe; Orlic, S.; Redzepovic, S.; Urso, R.; Iacumin, Lucilla
DGGE differentiation of lactic acid bacteria isolated from dry yeasts 1-gen-2004 Comi, Giuseppe; Giusto, Cristina; Iacumin, Lucilla; Manzano, Marisa; Soncini, G.
Study of the ecology of fresh sausages and characterization of populations of lactic acid bacteria by molecular methods 1-gen-2004 Cocolin, L; Rantsiou, K; Iacumin, Lucilla; Urso, R.; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
Batteri Gram positivi pigmentanti le superfici di formaggi a crosta 1-gen-2004 Cantoni, C; Stella, S; Cozzi, M; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Alterazioni di prodotti biologici da forno del commercio 1-gen-2004 Cocolin, L; Urso, R; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Molecular characterization of Staphylococcus xylosus strains from naturally fermented Italian sausages 1-gen-2004 Iacumin, Lucilla; Cocolin, L; Comi, Giuseppe
Mostrati risultati da 21 a 40 di 304
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile