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Alcune alterazioni di formaggi molli senza crosta.
2003-01-01 Cantoni, C; Cozzi, M; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Rapid detection of Bacillus cereus from foods by PCR analysis
2003-01-01 Manzano, Marisa; Giustoc, ; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
A Molecular Method to Detect Bacillus Cereus from a Coffee Concentrate Sample Used in Industrial Preparation
2003-01-01 Manzano, Marisa; Giusto, C.; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C.; Comi, Giuseppe
Alterazione giallo-arancio di mozzarella
2003-01-01 Cantoni, C; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Formaggi con patina rossa e germi responsabili.
2003-01-01 Cantoni, C; Stella, S; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Direct detection and identification of Brettanomyces bruxellensis and Brettanomyces anomalus in wine by molecular methods
2003-01-01 Cocolin, L; Rantsiou, K; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
A rapid detection of Bacillus cereus from foods by PCR analysis
2003-01-01 Manzano, Marisa; Giusto, Cristina; Iacumin, Lucilla; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
Identificazione diretta da alimenti di Listeria spp. e Listeria monocytogenes attraverso metodi molecolari
2003-01-01 Cocolin, L; Rantsiou, K; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
La biologia molecolare nella identificazione dei Gadidae.
2003-01-01 Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla
Optimization of molecular methods for the characterization of Staphylococcus spp. isolated from traditional fermented sausages
2003-01-01 Iacumin, Lucilla
Modificazione di parametri tecnologici per eliminare difetti di colore in speck in corso di stagionatura
2003-01-01 Comi, Giuseppe; Bortolussi, N; Mennella, L; Iacumin, Lucilla
Study of expression of the Staphylococcus xylosus lipase gene (gehM)
2004-01-01 Iacumin, Lucilla
Moulds isolated from Istrian dried ham
2004-01-01 Comi, Giuseppe; Orlic, S; Redzepovic, S; Iacumin, Lucilla; Urso, R.
Molecular detection and identification of Brettanomyces/Dekkera bruxellensis and Brettanomyces/Dekkera anomalus in spoiled wines
2004-01-01 Cocolin, LUCA SIMONE; Comi, Giuseppe; Iacumin, Lucilla; Rantsiou, Kalliopi; Zironi, Roberto
Moulds isolated from Istrian dried ham at the pre-ripening level
2004-01-01 Comi, Giuseppe; Orlic, S.; Redzepovic, S.; Urso, R.; Iacumin, Lucilla
DGGE differentiation of lactic acid bacteria isolated from dry yeasts
2004-01-01 Comi, Giuseppe; Giusto, Cristina; Iacumin, Lucilla; Manzano, Marisa; Soncini, G.
Study of the ecology of fresh sausages and characterization of populations of lactic acid bacteria by molecular methods
2004-01-01 Cocolin, L; Rantsiou, K; Iacumin, Lucilla; Urso, R.; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
Batteri Gram positivi pigmentanti le superfici di formaggi a crosta
2004-01-01 Cantoni, C; Stella, S; Cozzi, M; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Alterazioni di prodotti biologici da forno del commercio
2004-01-01 Cocolin, L; Urso, R; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Molecular characterization of Staphylococcus xylosus strains from naturally fermented Italian sausages
2004-01-01 Iacumin, Lucilla; Cocolin, L; Comi, Giuseppe
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