ANESE, Monica

ANESE, Monica  

DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Acrilamide e furani negli alimenti: un problema per la ristorazione collettiva? 1-gen-2011 Parpinel, M.; Quarta, B.; Concina, F.; Anese, Monica; Barbone, F.
Acrilamide e Furani: un problema per la ristorazione collettiva ? 1-gen-2011 Parpinel, Maria; Quarta, Barbara; Concina, Federica; Anese, Monica
Acrilammide negli alimenti: proprietà, meccanismi di formazione, metodi di analisi e strategie volte a minimizzarne lo sviluppo 1-gen-2006 Anese, Monica; Sovrano, Silvia
Acrylamide in Coffee and Coffee Substitutes 1-gen-2015 Anese, Monica
Acrylamide physical removal from food products 1-gen-2010 Suman, M; Nicoli, Mc; Anese, Monica
Acrylamide removal from heated foods 1-gen-2010 Anese, M.; Suman, M.; Nicoli, M. C.
Antioxidant properties of coffee brews in relation to the roasting degree 1-gen-1997 Nicoli, Maria Cristina; Anese, Monica; Manzocco, Lara; Lerici, C. R.
Antioxidant properties of polyphenol-containing foods in relation to heat treatments and storage conditions 1-gen-1999 Anese, Monica; Nicoli, Mc; Mastrocola, D; Manzocco, L; Lerici, Cr
Antioxidant properties of ready-to-drink coffee brews 1-gen-2003 Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina
Antioxidant properties of ready-to-drink coffee brews 1-gen-2002 Nicoli, Mc; Anese, Monica; Calligaris, S; Manzocco, Lara
Antioxidant properties of tea extracts as affected by processing 1-gen-1998 Manzocco, Lara; Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina
Antioxidant properties of tomato juice as affected by heating 1-gen-1999 Anese, Monica; Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina; Lerici, Cr
Apple pomace as a source of bioactive compounds to reduce the glycemic index of cookies 1-gen-2018 Alongi, Marilisa; Anese, Monica
Applicability of monoglyceride-oil-water gel to produce low-saturated fat products 1-gen-2011 Calligaris, Sonia; Da Pieve, S; Quarta, B.; Manzocco, Lara; Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina
Applicability of monoglyceride-oil-water gel to produce low-saturated fat products 1-gen-2011 Calligaris, Sonia; Da Pieve, S; Quarta, B; Manzocco, Lara; Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina
Attitudine alla trasformazione di mele di culrtivar autoctone del Friuli Venezia Giulia 1-gen-2006 Calligaris, S; Manzocco, L.; Kravina, G.; Sovrano, S.; Anese, M.; Nicoli, M. C.
Attitudine alla trasformazione di mele di cultivar autoctone del Friuli Venezia Giulia 1-gen-2006 Anese, Monica; Calligaris, Sonia; Manzocco, Lara; Sovrano, S; Kravina, G; Nicoli, Mc
Attività dell'etanolo in prodotti da forno 1-gen-2004 Pittia, P.; Anese, Monica; Manzocco, Lara; Calligaris, Sonia; Mastrocola, D.; Nicoli, Maria Cristina
Attività enzimatiche nei sistemi ad umidità intermedia: 1. influenza dei prodotti della reazione di Maillard (MRP) sull'attività delle polifenolossidasi (PPO) 1-gen-1991 Nicoli, Mc; Anese, Monica; Dal Bo, A; Pitotti, A.
Cambiamenti del potere antiossidante in alimenti sottoposti a processi di trasformazione e conservazione 1-gen-1997 Lerici, C. R.; Anese, Monica; Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina