ANESE, Monica

ANESE, Monica  

DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 192 (tempo di esecuzione: 0.027 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
[Corrigendum to] " Influence of malt browning degree on lipoxygenase activity" 1-gen-2010 Sovrano, S; Buiatti, S; Cossi, S; Anese, M
Accelerated shelf life testing 1-gen-2019 Calligaris, S; Manzocco, L; Anese, M; Nicoli, Mc
Acrilamide e furani negli alimenti: un problema per la ristorazione collettiva? 1-gen-2011 Parpinel, M.; Quarta, B.; Concina, F.; Anese, Monica; Barbone, F.
Acrilamide e Furani: un problema per la ristorazione collettiva ? 1-gen-2011 Parpinel, Maria; Quarta, Barbara; Concina, Federica; Anese, Monica
Acrilammide negli alimenti: proprietà, meccanismi di formazione, metodi di analisi e strategie volte a minimizzarne lo sviluppo 1-gen-2006 Anese, Monica; Sovrano, Silvia
Acrylamide in coffee and coffee substitutes 1-gen-2023 Anese, M.
Acrylamide in Coffee and Coffee Substitutes 1-gen-2015 Anese, Monica
Acrylamide physical removal from food products 1-gen-2010 Suman, M; Nicoli, Mc; Anese, Monica
Acrylamide removal from heated foods 1-gen-2010 Anese, M.; Suman, M.; Nicoli, M. C.
Adult and elderly in vitro digestibility patterns of proteins and carbohydrates as affected by different commercial bread types 1-gen-2023 Moretton, M.; Alongi, M.; Melchior, S.; Anese, M.
Antioxidant properties of coffee brews in relation to the roasting degree 1-gen-1997 Nicoli, Maria Cristina; Anese, Monica; Manzocco, Lara; Lerici, C. R.
Antioxidant properties of polyphenol-containing foods in relation to heat treatments and storage conditions 1-gen-1999 Anese, Monica; Nicoli, Mc; Mastrocola, D; Manzocco, L; Lerici, Cr
Antioxidant properties of ready-to-drink coffee brews 1-gen-2003 Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina
Antioxidant properties of ready-to-drink coffee brews 1-gen-2002 Nicoli, Mc; Anese, Monica; Calligaris, S; Manzocco, Lara
Antioxidant properties of tea extracts as affected by processing 1-gen-1998 Manzocco, Lara; Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina
Antioxidant properties of tomato juice as affected by heating 1-gen-1999 Anese, Monica; Manzocco, Lara; Nicoli, Maria Cristina; Lerici, Cr
Apple pomace as a source of bioactive compounds to reduce the glycemic index of cookies 1-gen-2018 Alongi, Marilisa; Anese, Monica
Applicability of monoglyceride-oil-water gel to produce low-saturated fat products 1-gen-2011 Calligaris, Sonia; Da Pieve, S; Quarta, B.; Manzocco, Lara; Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina
Applicability of monoglyceride-oil-water gel to produce low-saturated fat products 1-gen-2011 Calligaris, Sonia; Da Pieve, S; Quarta, B; Manzocco, Lara; Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina
Attitudine alla trasformazione di mele di culrtivar autoctone del Friuli Venezia Giulia 1-gen-2006 Calligaris, S; Manzocco, L.; Kravina, G.; Sovrano, S.; Anese, M.; Nicoli, M. C.