DI FILIPPO, GIULIA
DI FILIPPO, GIULIA
DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI
An integrated approach to explore the microbial biodiversity of natural milk cultures for cheesemaking
2024-01-01 Rossi, Anna; Marroni, Fabio; Renoldi, Niccolò; Di Filippo, Giulia; Gover, Elisabetta; Marino, Marilena; Innocente, Nadia
Effect of enzymatic hydrolysis with Alcalase or Protamex on technological and antioxidant properties of whey protein hydrolysates
2024-01-01 Di Filippo, G.; Melchior, S.; Plazzotta, S.; Calligaris, S.; Innocente, N.
Integrated approach to explore the microbial biodiversity of natural milk cultures for Montasio cheese production
2023-01-01 Rossi, Anna; Marroni, Fabio; Niccolò, Renoldi; DI FILIPPO, Giulia; Gover, Elisabetta; Marino, Marilena; Innocente, Nadia
Lacticaseibacillus casei as Anti-blowing Agents: Impact on the Evolution of Ripening and Sensory Profile of Montasio Cheese
2024-01-01 Trevisiol, Francesca; Renoldi, Niccolò; Rossi, Anna; Di Filippo, Giulia; Marino, Marilena; Innocente, Nadia
Process design for the production of peptides from whey protein isolate with targeted antimicrobial functionality
2023-01-01 Innocente, Nadia; Calligaris, Sonia; Di Filippo, Giulia; Melchior, Sofia; Marino, Marilena; Nicoli, Maria Cristina
Steering the production of bioactive peptides via microbial fermentation of whey proteins
2023-01-01 Rossi, Anna; DI FILIPPO, Giulia; Marino, Marilena; Innocente, Nadia
Studio dell’attività di Lacticaseibacillus casei come agente antigonfiore in formaggi a latte crudo
2022-01-01 Di Filippo, G.; Marino, M.; Brasca, M.; Maifreni, M.; Innocente, N.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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An integrated approach to explore the microbial biodiversity of natural milk cultures for cheesemaking | 1-gen-2024 | Rossi, Anna; Marroni, Fabio; Renoldi, Niccolò; Di Filippo, Giulia; Gover, Elisabetta; Marino, Marilena; Innocente, Nadia | |
Effect of enzymatic hydrolysis with Alcalase or Protamex on technological and antioxidant properties of whey protein hydrolysates | 1-gen-2024 | Di Filippo, G.; Melchior, S.; Plazzotta, S.; Calligaris, S.; Innocente, N. | |
Integrated approach to explore the microbial biodiversity of natural milk cultures for Montasio cheese production | 1-gen-2023 | Rossi, Anna; Marroni, Fabio; Niccolò, Renoldi; DI FILIPPO, Giulia; Gover, Elisabetta; Marino, Marilena; Innocente, Nadia | |
Lacticaseibacillus casei as Anti-blowing Agents: Impact on the Evolution of Ripening and Sensory Profile of Montasio Cheese | 1-gen-2024 | Trevisiol, Francesca; Renoldi, Niccolò; Rossi, Anna; Di Filippo, Giulia; Marino, Marilena; Innocente, Nadia | |
Process design for the production of peptides from whey protein isolate with targeted antimicrobial functionality | 1-gen-2023 | Innocente, Nadia; Calligaris, Sonia; Di Filippo, Giulia; Melchior, Sofia; Marino, Marilena; Nicoli, Maria Cristina | |
Steering the production of bioactive peptides via microbial fermentation of whey proteins | 1-gen-2023 | Rossi, Anna; DI FILIPPO, Giulia; Marino, Marilena; Innocente, Nadia | |
Studio dell’attività di Lacticaseibacillus casei come agente antigonfiore in formaggi a latte crudo | 1-gen-2022 | Di Filippo, G.; Marino, M.; Brasca, M.; Maifreni, M.; Innocente, N. |