DI FILIPPO, GIULIA

DI FILIPPO, GIULIA  

DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI  

Mostra records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.01 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
An integrated approach to explore the microbial biodiversity of natural milk cultures for cheesemaking 1-gen-2024 Rossi, Anna; Marroni, Fabio; Renoldi, Niccolò; Di Filippo, Giulia; Gover, Elisabetta; Marino, Marilena; Innocente, Nadia
Effect of enzymatic hydrolysis with Alcalase or Protamex on technological and antioxidant properties of whey protein hydrolysates 1-gen-2024 Di Filippo, G.; Melchior, S.; Plazzotta, S.; Calligaris, S.; Innocente, N.
Integrated approach to explore the microbial biodiversity of natural milk cultures for Montasio cheese production 1-gen-2023 Rossi, Anna; Marroni, Fabio; Niccolò, Renoldi; DI FILIPPO, Giulia; Gover, Elisabetta; Marino, Marilena; Innocente, Nadia
Lacticaseibacillus casei as Anti-blowing Agents: Impact on the Evolution of Ripening and Sensory Profile of Montasio Cheese 1-gen-2024 Trevisiol, Francesca; Renoldi, Niccolò; Rossi, Anna; Di Filippo, Giulia; Marino, Marilena; Innocente, Nadia
Process design for the production of peptides from whey protein isolate with targeted antimicrobial functionality 1-gen-2023 Innocente, Nadia; Calligaris, Sonia; Di Filippo, Giulia; Melchior, Sofia; Marino, Marilena; Nicoli, Maria Cristina
Studio dell’attività di Lacticaseibacillus casei come agente antigonfiore in formaggi a latte crudo 1-gen-2022 Di Filippo, G.; Marino, M.; Brasca, M.; Maifreni, M.; Innocente, N.