DI FILIPPO, GIULIA
DI FILIPPO, GIULIA
DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Integrated approach to explore the microbial biodiversity of natural milk cultures for Montasio cheese production
2023-01-01 Rossi, Anna; Marroni, Fabio; Niccolò, Renoldi; DI FILIPPO, Giulia; Gover, Elisabetta; Marino, Marilena; Innocente, Nadia
Process design for the production of peptides from whey protein isolate with targeted antimicrobial functionality
2023-01-01 Innocente, Nadia; Calligaris, Sonia; Di Filippo, Giulia; Melchior, Sofia; Marino, Marilena; Nicoli, Maria Cristina
Studio dell’attività di Lacticaseibacillus casei come agente antigonfiore in formaggi a latte crudo
2022-01-01 Di Filippo, G.; Marino, M.; Brasca, M.; Maifreni, M.; Innocente, N.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Integrated approach to explore the microbial biodiversity of natural milk cultures for Montasio cheese production | 1-gen-2023 | Rossi, Anna; Marroni, Fabio; Niccolò, Renoldi; DI FILIPPO, Giulia; Gover, Elisabetta; Marino, Marilena; Innocente, Nadia | |
Process design for the production of peptides from whey protein isolate with targeted antimicrobial functionality | 1-gen-2023 | Innocente, Nadia; Calligaris, Sonia; Di Filippo, Giulia; Melchior, Sofia; Marino, Marilena; Nicoli, Maria Cristina | |
Studio dell’attività di Lacticaseibacillus casei come agente antigonfiore in formaggi a latte crudo | 1-gen-2022 | Di Filippo, G.; Marino, M.; Brasca, M.; Maifreni, M.; Innocente, N. |