DI FILIPPO, GIULIA
DI FILIPPO, GIULIA
DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI
An integrated approach to explore the microbial biodiversity of natural milk cultures for cheesemaking
2024-01-01 Rossi, Anna; Marroni, Fabio; Renoldi, Niccolò; Di Filippo, Giulia; Gover, Elisabetta; Marino, Marilena; Innocente, Nadia
Decoding bioactivity in pea proteins: optimised hydrolysis reveals antioxidant and ACE-inhibitory peptides
2025-01-01 Di Filippo, Giulia; Innocente, Nadia; Verardo, Giancarlo; Gorassini, Andrea; Marino, Marilena; Melchior, Sofia; Calligaris, Sonia
Effect of enzymatic hydrolysis with Alcalase or Protamex on technological and antioxidant properties of whey protein hydrolysates
2024-01-01 Di Filippo, G.; Melchior, S.; Plazzotta, S.; Calligaris, S.; Innocente, N.
Idrolisi enzimatica di proteine per conferire funzionalità agli alimenti
2025-06-19 Di Filippo, Giulia
Integrated approach to explore the microbial biodiversity of natural milk cultures for Montasio cheese production
2023-01-01 Rossi, Anna; Marroni, Fabio; Niccolò, Renoldi; DI FILIPPO, Giulia; Gover, Elisabetta; Marino, Marilena; Innocente, Nadia
Lacticaseibacillus casei as Anti-blowing Agents: Impact on the Evolution of Ripening and Sensory Profile of Montasio Cheese
2024-01-01 Trevisiol, Francesca; Renoldi, Niccolò; Rossi, Anna; Di Filippo, Giulia; Marino, Marilena; Innocente, Nadia
Process design for the production of peptides from whey protein isolate with targeted antimicrobial functionality
2023-01-01 Innocente, Nadia; Calligaris, Sonia; Di Filippo, Giulia; Melchior, Sofia; Marino, Marilena; Nicoli, Maria Cristina
Steering the production of bioactive peptides via microbial fermentation of whey proteins
2023-01-01 Rossi, Anna; DI FILIPPO, Giulia; Marino, Marilena; Innocente, Nadia
Studio dell’attività di Lacticaseibacillus casei come agente antigonfiore in formaggi a latte crudo
2022-01-01 Di Filippo, G.; Marino, M.; Brasca, M.; Maifreni, M.; Innocente, N.
| Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|
| An integrated approach to explore the microbial biodiversity of natural milk cultures for cheesemaking | 1-gen-2024 | Rossi, Anna; Marroni, Fabio; Renoldi, Niccolò; Di Filippo, Giulia; Gover, Elisabetta; Marino, Marilena; Innocente, Nadia | |
| Decoding bioactivity in pea proteins: optimised hydrolysis reveals antioxidant and ACE-inhibitory peptides | 1-gen-2025 | Di Filippo, Giulia; Innocente, Nadia; Verardo, Giancarlo; Gorassini, Andrea; Marino, Marilena; Melchior, Sofia; Calligaris, Sonia | |
| Effect of enzymatic hydrolysis with Alcalase or Protamex on technological and antioxidant properties of whey protein hydrolysates | 1-gen-2024 | Di Filippo, G.; Melchior, S.; Plazzotta, S.; Calligaris, S.; Innocente, N. | |
| Idrolisi enzimatica di proteine per conferire funzionalità agli alimenti | 19-giu-2025 | Di Filippo, Giulia | |
| Integrated approach to explore the microbial biodiversity of natural milk cultures for Montasio cheese production | 1-gen-2023 | Rossi, Anna; Marroni, Fabio; Niccolò, Renoldi; DI FILIPPO, Giulia; Gover, Elisabetta; Marino, Marilena; Innocente, Nadia | |
| Lacticaseibacillus casei as Anti-blowing Agents: Impact on the Evolution of Ripening and Sensory Profile of Montasio Cheese | 1-gen-2024 | Trevisiol, Francesca; Renoldi, Niccolò; Rossi, Anna; Di Filippo, Giulia; Marino, Marilena; Innocente, Nadia | |
| Process design for the production of peptides from whey protein isolate with targeted antimicrobial functionality | 1-gen-2023 | Innocente, Nadia; Calligaris, Sonia; Di Filippo, Giulia; Melchior, Sofia; Marino, Marilena; Nicoli, Maria Cristina | |
| Steering the production of bioactive peptides via microbial fermentation of whey proteins | 1-gen-2023 | Rossi, Anna; DI FILIPPO, Giulia; Marino, Marilena; Innocente, Nadia | |
| Studio dell’attività di Lacticaseibacillus casei come agente antigonfiore in formaggi a latte crudo | 1-gen-2022 | Di Filippo, G.; Marino, M.; Brasca, M.; Maifreni, M.; Innocente, N. |