ROSSI, ANNA

ROSSI, ANNA  

DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Exploitation of functional potential of autochthonous microorganisms from fermented foods 1-gen-2023 Rossi, Anna
Integrated approach to explore the microbial biodiversity of natural milk cultures for Montasio cheese production 1-gen-2023 Rossi, Anna; Marroni, Fabio; Niccolò, Renoldi; DI FILIPPO, Giulia; Gover, Elisabetta; Marino, Marilena; Innocente, Nadia
Screening of Aroma-Producing Performance of Anticlostridial Lacticaseibacillus casei Strains 1-gen-2024 Renoldi, N.; Innocente, N.; Rossi, A.; Brasca, M.; Morandi, S.; Marino, M.
The impact of apple destructuring and thermal treatment on bioactive compounds: the fate of dietary fibre and polyphenols in puree and homogenate 1-gen-2023 Alongi, Marilisa; Manzocco, Lara; Comuzzi, Clara; Gorassini, Andrea; Verardo, Giancarlo; Rossi, Anna; Anese, Monica; Nicoli, Maria Cristina
The microbiome of Brassica rapa fermentation 1-gen-2023 Marino, Marilena; Marroni, Fabio; Rossi, Anna; Maifreni, Michela