The aim of this project is to evaluate the influence of bioactive compounds contained in raw and processed plant-based foods, and their industrial processing by-products on the immune landscape and homeostasis of the gut affected by chronic inflammation.

Food and food bioactive fighting chronic inflammation

Umberto Lanza
;
Marilisa Alongi;Carlo Ennio Michele Pucillo;Maria Cristina Nicoli
2022-01-01

Abstract

The aim of this project is to evaluate the influence of bioactive compounds contained in raw and processed plant-based foods, and their industrial processing by-products on the immune landscape and homeostasis of the gut affected by chronic inflammation.
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
poster_2022.pdf

accesso aperto

Descrizione: poster presentato al convegno
Tipologia: Altro materiale allegato
Licenza: Creative commons
Dimensione 588.37 kB
Formato Adobe PDF
588.37 kB Adobe PDF Visualizza/Apri
book_of_abstract_2022-min.pdf

accesso aperto

Descrizione: book of abstracts
Tipologia: Abstract
Licenza: Creative commons
Dimensione 13.5 MB
Formato Adobe PDF
13.5 MB Adobe PDF Visualizza/Apri

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11390/1275004
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact