50 samples of raw grappa from mixed marcs and 51 of raw grape distillate, produced during the distillation period 2005-2006 and coming from Friuli Venezia Giulia were analysed. The results showed that distillers have a good management of raw material both during its preparation and after when the distillation process is carried out

Grappa ed acquavite d’uva friulana a confronto

DA PORTO, Carla;
2008-01-01

Abstract

50 samples of raw grappa from mixed marcs and 51 of raw grape distillate, produced during the distillation period 2005-2006 and coming from Friuli Venezia Giulia were analysed. The results showed that distillers have a good management of raw material both during its preparation and after when the distillation process is carried out
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
IB giu. Da Porto.pdf

non disponibili

Tipologia: Altro materiale allegato
Licenza: Non pubblico
Dimensione 99.01 kB
Formato Adobe PDF
99.01 kB Adobe PDF   Visualizza/Apri   Richiedi una copia

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11390/692477
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact