The various types of meat can be contaminated by Salmonella spp.To determine an effective mean for reducing or destroying this bacterial group in meats, samples have been subjected to low temperature (-3°/-5°C). A total destruction of Salmonella spp. was obtained after 48-72 h.

Basse temperature per la distruzione delle Salmonelle nelle carni

COMI, Giuseppe;MAIFRENI, Michela;
2000-01-01

Abstract

The various types of meat can be contaminated by Salmonella spp.To determine an effective mean for reducing or destroying this bacterial group in meats, samples have been subjected to low temperature (-3°/-5°C). A total destruction of Salmonella spp. was obtained after 48-72 h.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11390/880426
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 1
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 0
social impact