MAIFRENI, Michela

MAIFRENI, Michela  

DI4A - DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGROALIMENTARI, AMBIENTALI E ANIMALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 134 (tempo di esecuzione: 0.029 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A preliminary study to evaluate a functional genomic approach to monitor microbial communities during cheese ripening 1-gen-2008 Carraro, L; Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Bartolomeoli, Ingrid; Frigo, Francesca; Novelli, E; Cardazzo, B.
ACIDIFICATION AND GROWTH KINETICS IN STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS STRAINS: CLASSIFICATION OF CULTURES BASED ON CLUSTER ANALYSIS 1-gen-2004 Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Breccia, M; Rondinini, Gabriella
An enzymatic strategy to detach biofilm from Staphylococcus aureus and Listeria monocytogenes 1-gen-2009 Marino, Marilena; Frigo, Francesca; DE LUCIA, G; Maifreni, Michela
Antimicrobial effect of oxidative technologies in food processing: an overview 1-gen-2020 Baggio, A.; Marino, M.; Innocente, N.; Celotto, M.; Maifreni, M.
Application of sodium lactate to preservation of cooked ham 1-gen-1996 Rondinini, G; Maifreni, Michela; Marino, Marilena
Application of ultra high pressure homogenization for the production of fruit smoothies 1-gen-2011 Calligaris, Sonia; Foschia, Martina; Bartolomeoli, I; Maifreni, Michela; Manzocco, Lara
Bacterial biofilm as a possible source of contamination in the microbrewery environment 1-gen-2015 Maifreni, Michela; Frigo, Francesca; Bartolomeoli, Ingrid; Buiatti, Stefano; Simone, Picon; Marino, Marilena
Bacteriological quality of milk-shakes 1-gen-1993 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Citterio, B; Manzano, Marisa; Bollani, L.
Basse temperature per la distruzione delle Salmonelle nelle carni 1-gen-2000 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Cantoni, C.
Biofilm formation in the dairy industry: applications to cheese 1-gen-2013 Marino, Marilena; Frigo, Francesca; Bartolomeoli, Ingrid; Maifreni, Michela
Biogenic amines in parmigiano reggiano cheese [Presenza di amine biogene nel formaggio parmigiano reggiano] 1-gen-2015 Innocente, N.; Maifreni, M.; Biasutti, M.; Mansutti, S.; Marino, M.
Caratterizzazione della flora indigena di batteri lattici isolati da formaggio Montasio 1-gen-2006 Maifreni, Michela; Marino, Marilena; Bartolomeoli, Ingrid; Rondinini, Gabriella
Carni avicole: prevenire le contaminazioni mediante sistema HACCP 1-gen-1990 Comi, Giuseppe; Citterio, B; Maifreni, Michela
Characterization of Staphylococcus aureus isolated from food 1-gen-2006 Maifreni, Michela; Marino, Marilena; Bartolomeoli, Ingrid; Rondinini, Gabriella
Characterization of Streptococcus thermophilus strains isolated from Montasio cheese using pulsed field gel electrophoresis and ribotyping 1-gen-2001 Maifreni, Michela; Marino, Marilena; Rondinini, Gabriella
Cinetiche di sviluppo e proprietà acidificanti di ceppi di Streptococcus thermophilus 1-gen-2003 Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Breccia, M; Rondinini, Gabriella
Comparison of culture-dependent and -independent methods for bacterial community monitoring during Montasio cheese manufacturing 1-gen-2011 Carraro, L; Maifreni, Michela; Bartolomeoli, Ingrid; MARTINO M., E; Novelli, E; Frigo, Francesca; Marino, Marilena; Cardazzo, B.
Conta di Listeria spp. in alimenti mediante metodo diretto e M.P.N. (most probable number) 1-gen-1990 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Cantoni, C; D'Aurelio, F; Valenti, M.
Contribution of selected apiculate yeasts isolated from grape and must to the aroma of cool climate "Recioto" wine 1-gen-1996 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Visintin, L; Zironi, Roberto
Contribution of selected apiculate yeasts isolated from grape and must to the aroma of cool climate winw Recioto and Amarone 1-gen-1997 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Visintin, L; Zironi, Roberto