Sfoglia per Autore
Monitoraggio per via gascromatografica dello sviluppo fungino in prootti carnei
1987-01-01 M., DALLA ROSA; Manzano, Marisa; Cherubin, Susi
Modern systems for composting waste
1988-01-01 Civilini, Marcello; DE BERTOLDI, Marco; Manzano, Marisa
L’inibizione della fermentazione malolattica
1988-01-01 A., Amati; A., Pitotti; Boschelle, Ornella; Manzano, Marisa; R., Zironi
Early Indications of Chemical Changes in Foods.
1989-01-01 M., Dalla Rosa; Sensidoni, Alessandro; Manzano, Marisa; Cr, Lerici
Lysozyme: a proposal to malolactic fermentation control
1989-01-01 A., Amati; Boschelle, Ornella; Manzano, Marisa; A., Pitotti; Zironi, Roberto
Inibizione della malolattica
1989-01-01 A., Amati; A., Pitotti; Boschelle, Ornella; Manzano, Marisa; Zironi, Roberto
Effetto del lisozima su ceppi diversi di Leuconostoc oenos: indagine preliminare
1989-01-01 Manzano, Marisa; DAL BO, A; Pitotti, Anna
Compost from Biomass: Production quality and Use.
1990-01-01 M., de Betoldi; Civilini, Marcello; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
Early indicators of chemical changes in Foods due to enzymic or non enzymic browning. Note 1: Study on heat Treated Model System
1990-01-01 Lerici, Cr; Barbanti, D; Manzano, Marisa; Cherubin, Susi
In vivo control and function of superoxide dismutase and catalase in eukaryotic cells
1990-01-01 Romandini, P; Beltramini, M; Tallandini, L; Manzano, Marisa; de Bertoldi, M; Rocco, P; Salvato, B; Cozzani, I.
Etiology of Gas Defects in montasio Cheese
1990-01-01 Manzano, Marisa; I., Sarais; Stecchini, Mara Lucia
Correlazioni fra microflora del lattoinnesto e fenomeni alterativi nel formaggio Montasio da tavola
1991-01-01 Manzano, Marisa; G., Rondinini; Stecchini, Mara Lucia; M., DE BERTOLDI
Antibiotic and disinfectant susceptibility in Enterobacteriaceae isolated from minced meat
1992-01-01 Stecchini, Mara Lucia; Manzano, Marisa; Sarais, Ileana
SOD and Catalase Induction on Saccharomyces cerevisiae strains by Heavy Metals and methanol
1992-01-01 Manzano, Marisa; Sarais, Ileana; Comi, Giuseppe; M., de Bertoldi
Effects of copper and cadmium on growth, superoxide dismutase and catalase activities in different yeast strains
1992-01-01 Romandini, P; Tallandini, L; Beltramini, M; Salvatob, ; Manzano, Marisa; DE BERTOLDI, M; Rocco, G. P.
Sewage sludge and agricolture waste hygienization through aerobic stabilization and composting.
1992-01-01 de Bertoldi, M; Civilini, Marcello; Manzano, Marisa
Microbiological aspects of natural starter for Montasio cheese
1992-01-01 Manzano, Marisa; Citterio, B.; Rondinini, Gabriella
Yersinia enterocolitica e alimenti.
1992-01-01 Manzano, Marisa; Citterio, B; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe
Tossine naturali di prodotti ittici
1992-01-01 Citterio, B; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe
Effects of copper, cadmium and methanol on a Candida boidinii strain
1992-01-01 Manzano, Marisa; Sarais, I; Comi, Giuseppe; de Bertoldi, M.
SOD and catalase induction on Saccharomyces cerevisiae strains by heavy metals and methanol
1992-01-01 Manzano, Marisa; Romandini, P; Citterio, B; de Bertoldi, M.
Aspetti microbiologici del lattoinnesto naturale per la caseificazione del formaggio Montasio
1992-01-01 Manzano, Marisa; B., Citterio; G., Rondinini; M., DE BERTOLDI
Bewertung und charakterisierung der Micrococcaceae stamme in italienischen rohwursten / EVALUATION AND CHARACTERIZATION OF MICROCOCCACEAE STRAINS IN ITALIAN DRY FERMENTED SAUSAGES
1992-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Cantoni, C; DE BERTOLDI, M.; Citterio, Barbara
Evaluation and characterization of Micrococcaceae and Lactobacilli strains in Friuli traditional fermented sausages
1993-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Citterio, B; Cantoni, C; de Bertoldi, M.
Bacteriological quality of milk-shakes
1993-01-01 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Citterio, B; Manzano, Marisa; Bollani, L.
Physiologische charakterisierung und entwicklung der laktobazillen in italieniscken handwerklinchen und industriellen salamis
1993-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Citterio, Barbara; Bersani, C.; Cantoni, C.; De, Bertoldi
Growth and fermentation of a Saccharomyces cerevisiae strain in the presence of copper
1993-01-01 Manzano, Marisa; Sarais, I; Comi, Giuseppe; Romandini, P; de Bertoldi, M.
Interaction among heavy metals and methanol affecting superoxide dismutase activity in Saccharomyces cerevisiae
1993-01-01 Manzano, Marisa; Romandini, P; DE BERTOLDI, M; Beltramini, M; Salvato, B; Cozzani, I
Foodborne viral diseases
1993-01-01 Maifreni, Michela; Citterio, B; Manzano, Marisa; Comi, Giuseppe
Prodotti a umidità intermedia: selezione di lattobacilli per la produzione di starter per salami stagionati artigianali
1993-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Citterio, B; Bersani, C; Cantoni, C; de Bertoldi, M.
Messa a punto di un metodo PCR per l'identificazione di Campylobacter enterici
1993-01-01 Manzano, Marisa; Pipan, Corrado; Comi, Giuseppe; Botta, Giuseppe
Copper, Cadmium and Methanol as factor affecting the growth of Candida boidinii
1993-01-01 Manzano, Marisa; Sarais, I; Comi, Giuseppe; DE BERTOLDI, M.
MICROBIOLOGICAL QUALITY OF ARTISANAL ICE-CREAMS
1993-01-01 Maifreni, Michela; Civilini, Marcello; C., Domenis; Manzano, Marisa; R., Diprima; Comi, Giuseppe
Messa a punto di un metodo PCR per l’identificazione di Campylobacter enterici.
1993-01-01 Manzano, Marisa; Pipan, Corrado; Comi, Giuseppe
INFLUENZA DELL'UMIDITÀ SULLA SHELF-LIFE DI PASTE FRESCHE E RIPIENE
1993-01-01 Marino, Marilena; Manzano, Marisa; Tami, M; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe
Nuove Tecniche Microbiologiche per i patogeni alimentari: EIA, Impedenza, DNA probes, PCR
1993-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela
Humidity and shelf-life of fresh stuffed pasta
1993-01-01 Marino, Marilena; Manzano, Marisa; Tamim, ; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe
Fate of generation time of Zygosaccharomyces rouxii in ice-cream bases with different activity water and food preservative
1993-01-01 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Cantoni, C; de Bertoldi, M.
Infezioni virali trasmesse da alimenti Foodborne viral disease
1993-01-01 Maifreni, Michela; Citterio, B; Manzano, Marisa; Comi, Giuseppe
Handwerklich und industriell hergestellte italienische salami
1993-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Citterio, B; Bersani, C; Cantoni, C; DE BERTOLDI, M.
Adaptation of a Saccharomyces cerevisiae strain to high copper concentrations
1994-01-01 Beltramini, M.; DE BERTOLDI, Marco; Manzano, Marisa; Rocco, g. p.; Romandini, P.; Salvato, B.; Sarais, Ileana
Enumeration of Enterococci and group D Streptococci in meat and cheese: enzymatic and toxigenic properties
1994-01-01 Citterio, B; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela; Amici, S; Comi, Giuseppe
Campylobacter jejuni e Campylobacter coli in pollame del commercio
1994-01-01 Manzano, Marisa; R., Basso; C., Cantoni; Comi, Giuseppe
numeration of enterococci and group D streptococci in meat and cheese: Enzymatic and toxigenic properties
1994-01-01 Citterio, Barbara; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela; Amici, S; Comi, Giuseppe
HACCP, APPLICATION IN FOOD CATERING
1994-01-01 Manzano, Marisa; Rondinini, Gabriella; B., Citterio; Comi, Giuseppe
Hygiene of manufacture of San daniele ham: microbiological studies on raw materials, equipment and the workplace
1994-01-01 Duratti, G; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
Igiene della lavorazione del "Prosciutto di S. Daniele" Controlli microbiologici su materia prima, attrezzature e ambientali
1994-01-01 Duratti, G; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
Impiego di PCR ed enzimi di restrizione nell’isolamento e per l’identificazione di Campylobacter coli e Campylobacter jejuni in polli del commercio
1994-01-01 Manzano, Marisa; Pipan, Corrado; Comi, Giuseppe
Comparison of three culture media for recovering Campylobacere jejuni and Campylobacter coli from poultry skin, liver and meat
1995-01-01 Manzano, Marisa; Pipan, C; Botta, G; Comi, Giuseppe
Detection and identification of Campylobacter coli andCampylobacter jejuni by two step Polymerase Chain Reaction
1995-01-01 Comi, Giuseppe; Ferroni, P; Cocolin, L; Cantoni, C; Manzano, Marisa
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Monitoraggio per via gascromatografica dello sviluppo fungino in prootti carnei | 1-gen-1987 | M., DALLA ROSA; Manzano, Marisa; Cherubin, Susi | |
Modern systems for composting waste | 1-gen-1988 | Civilini, Marcello; DE BERTOLDI, Marco; Manzano, Marisa | |
L’inibizione della fermentazione malolattica | 1-gen-1988 | A., Amati; A., Pitotti; Boschelle, Ornella; Manzano, Marisa; R., Zironi | |
Early Indications of Chemical Changes in Foods. | 1-gen-1989 | M., Dalla Rosa; Sensidoni, Alessandro; Manzano, Marisa; Cr, Lerici | |
Lysozyme: a proposal to malolactic fermentation control | 1-gen-1989 | A., Amati; Boschelle, Ornella; Manzano, Marisa; A., Pitotti; Zironi, Roberto | |
Inibizione della malolattica | 1-gen-1989 | A., Amati; A., Pitotti; Boschelle, Ornella; Manzano, Marisa; Zironi, Roberto | |
Effetto del lisozima su ceppi diversi di Leuconostoc oenos: indagine preliminare | 1-gen-1989 | Manzano, Marisa; DAL BO, A; Pitotti, Anna | |
Compost from Biomass: Production quality and Use. | 1-gen-1990 | M., de Betoldi; Civilini, Marcello; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa | |
Early indicators of chemical changes in Foods due to enzymic or non enzymic browning. Note 1: Study on heat Treated Model System | 1-gen-1990 | Lerici, Cr; Barbanti, D; Manzano, Marisa; Cherubin, Susi | |
In vivo control and function of superoxide dismutase and catalase in eukaryotic cells | 1-gen-1990 | Romandini, P; Beltramini, M; Tallandini, L; Manzano, Marisa; de Bertoldi, M; Rocco, P; Salvato, B; Cozzani, I. | |
Etiology of Gas Defects in montasio Cheese | 1-gen-1990 | Manzano, Marisa; I., Sarais; Stecchini, Mara Lucia | |
Correlazioni fra microflora del lattoinnesto e fenomeni alterativi nel formaggio Montasio da tavola | 1-gen-1991 | Manzano, Marisa; G., Rondinini; Stecchini, Mara Lucia; M., DE BERTOLDI | |
Antibiotic and disinfectant susceptibility in Enterobacteriaceae isolated from minced meat | 1-gen-1992 | Stecchini, Mara Lucia; Manzano, Marisa; Sarais, Ileana | |
SOD and Catalase Induction on Saccharomyces cerevisiae strains by Heavy Metals and methanol | 1-gen-1992 | Manzano, Marisa; Sarais, Ileana; Comi, Giuseppe; M., de Bertoldi | |
Effects of copper and cadmium on growth, superoxide dismutase and catalase activities in different yeast strains | 1-gen-1992 | Romandini, P; Tallandini, L; Beltramini, M; Salvatob, ; Manzano, Marisa; DE BERTOLDI, M; Rocco, G. P. | |
Sewage sludge and agricolture waste hygienization through aerobic stabilization and composting. | 1-gen-1992 | de Bertoldi, M; Civilini, Marcello; Manzano, Marisa | |
Microbiological aspects of natural starter for Montasio cheese | 1-gen-1992 | Manzano, Marisa; Citterio, B.; Rondinini, Gabriella | |
Yersinia enterocolitica e alimenti. | 1-gen-1992 | Manzano, Marisa; Citterio, B; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe | |
Tossine naturali di prodotti ittici | 1-gen-1992 | Citterio, B; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe | |
Effects of copper, cadmium and methanol on a Candida boidinii strain | 1-gen-1992 | Manzano, Marisa; Sarais, I; Comi, Giuseppe; de Bertoldi, M. | |
SOD and catalase induction on Saccharomyces cerevisiae strains by heavy metals and methanol | 1-gen-1992 | Manzano, Marisa; Romandini, P; Citterio, B; de Bertoldi, M. | |
Aspetti microbiologici del lattoinnesto naturale per la caseificazione del formaggio Montasio | 1-gen-1992 | Manzano, Marisa; B., Citterio; G., Rondinini; M., DE BERTOLDI | |
Bewertung und charakterisierung der Micrococcaceae stamme in italienischen rohwursten / EVALUATION AND CHARACTERIZATION OF MICROCOCCACEAE STRAINS IN ITALIAN DRY FERMENTED SAUSAGES | 1-gen-1992 | Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Cantoni, C; DE BERTOLDI, M.; Citterio, Barbara | |
Evaluation and characterization of Micrococcaceae and Lactobacilli strains in Friuli traditional fermented sausages | 1-gen-1993 | Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Citterio, B; Cantoni, C; de Bertoldi, M. | |
Bacteriological quality of milk-shakes | 1-gen-1993 | Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Citterio, B; Manzano, Marisa; Bollani, L. | |
Physiologische charakterisierung und entwicklung der laktobazillen in italieniscken handwerklinchen und industriellen salamis | 1-gen-1993 | Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Citterio, Barbara; Bersani, C.; Cantoni, C.; De, Bertoldi | |
Growth and fermentation of a Saccharomyces cerevisiae strain in the presence of copper | 1-gen-1993 | Manzano, Marisa; Sarais, I; Comi, Giuseppe; Romandini, P; de Bertoldi, M. | |
Interaction among heavy metals and methanol affecting superoxide dismutase activity in Saccharomyces cerevisiae | 1-gen-1993 | Manzano, Marisa; Romandini, P; DE BERTOLDI, M; Beltramini, M; Salvato, B; Cozzani, I | |
Foodborne viral diseases | 1-gen-1993 | Maifreni, Michela; Citterio, B; Manzano, Marisa; Comi, Giuseppe | |
Prodotti a umidità intermedia: selezione di lattobacilli per la produzione di starter per salami stagionati artigianali | 1-gen-1993 | Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Citterio, B; Bersani, C; Cantoni, C; de Bertoldi, M. | |
Messa a punto di un metodo PCR per l'identificazione di Campylobacter enterici | 1-gen-1993 | Manzano, Marisa; Pipan, Corrado; Comi, Giuseppe; Botta, Giuseppe | |
Copper, Cadmium and Methanol as factor affecting the growth of Candida boidinii | 1-gen-1993 | Manzano, Marisa; Sarais, I; Comi, Giuseppe; DE BERTOLDI, M. | |
MICROBIOLOGICAL QUALITY OF ARTISANAL ICE-CREAMS | 1-gen-1993 | Maifreni, Michela; Civilini, Marcello; C., Domenis; Manzano, Marisa; R., Diprima; Comi, Giuseppe | |
Messa a punto di un metodo PCR per l’identificazione di Campylobacter enterici. | 1-gen-1993 | Manzano, Marisa; Pipan, Corrado; Comi, Giuseppe | |
INFLUENZA DELL'UMIDITÀ SULLA SHELF-LIFE DI PASTE FRESCHE E RIPIENE | 1-gen-1993 | Marino, Marilena; Manzano, Marisa; Tami, M; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe | |
Nuove Tecniche Microbiologiche per i patogeni alimentari: EIA, Impedenza, DNA probes, PCR | 1-gen-1993 | Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela | |
Humidity and shelf-life of fresh stuffed pasta | 1-gen-1993 | Marino, Marilena; Manzano, Marisa; Tamim, ; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe | |
Fate of generation time of Zygosaccharomyces rouxii in ice-cream bases with different activity water and food preservative | 1-gen-1993 | Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Cantoni, C; de Bertoldi, M. | |
Infezioni virali trasmesse da alimenti Foodborne viral disease | 1-gen-1993 | Maifreni, Michela; Citterio, B; Manzano, Marisa; Comi, Giuseppe | |
Handwerklich und industriell hergestellte italienische salami | 1-gen-1993 | Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Citterio, B; Bersani, C; Cantoni, C; DE BERTOLDI, M. | |
Adaptation of a Saccharomyces cerevisiae strain to high copper concentrations | 1-gen-1994 | Beltramini, M.; DE BERTOLDI, Marco; Manzano, Marisa; Rocco, g. p.; Romandini, P.; Salvato, B.; Sarais, Ileana | |
Enumeration of Enterococci and group D Streptococci in meat and cheese: enzymatic and toxigenic properties | 1-gen-1994 | Citterio, B; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela; Amici, S; Comi, Giuseppe | |
Campylobacter jejuni e Campylobacter coli in pollame del commercio | 1-gen-1994 | Manzano, Marisa; R., Basso; C., Cantoni; Comi, Giuseppe | |
numeration of enterococci and group D streptococci in meat and cheese: Enzymatic and toxigenic properties | 1-gen-1994 | Citterio, Barbara; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela; Amici, S; Comi, Giuseppe | |
HACCP, APPLICATION IN FOOD CATERING | 1-gen-1994 | Manzano, Marisa; Rondinini, Gabriella; B., Citterio; Comi, Giuseppe | |
Hygiene of manufacture of San daniele ham: microbiological studies on raw materials, equipment and the workplace | 1-gen-1994 | Duratti, G; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Cantoni, C; Comi, Giuseppe | |
Igiene della lavorazione del "Prosciutto di S. Daniele" Controlli microbiologici su materia prima, attrezzature e ambientali | 1-gen-1994 | Duratti, G; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Cantoni, C; Comi, Giuseppe | |
Impiego di PCR ed enzimi di restrizione nell’isolamento e per l’identificazione di Campylobacter coli e Campylobacter jejuni in polli del commercio | 1-gen-1994 | Manzano, Marisa; Pipan, Corrado; Comi, Giuseppe | |
Comparison of three culture media for recovering Campylobacere jejuni and Campylobacter coli from poultry skin, liver and meat | 1-gen-1995 | Manzano, Marisa; Pipan, C; Botta, G; Comi, Giuseppe | |
Detection and identification of Campylobacter coli andCampylobacter jejuni by two step Polymerase Chain Reaction | 1-gen-1995 | Comi, Giuseppe; Ferroni, P; Cocolin, L; Cantoni, C; Manzano, Marisa |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile