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Activity of enzymes and expression of genes involved in beef tenderization in two bovine skeletal muscles
2013-01-01 Corazzin, Mirco; Lippe, Giovanna; Bovolenta, Stefano; Sacca', Elena; Pizzutti, Nicoletta; Piasentier, Edi
Effect of origin, breeding and processing conditions on the isotope ratios of bioelements in dry-cured ham
2013-01-01 Perini, M; Camin, F; Sánchez del Pulgar, J; Piasentier, Edi
Candidate gene marker associations with fatty acids profiles in heavy pigs
2013-01-01 Renaville, Benedicte France Ghislaine; Prandi, Alberto; Fan, B; Sepulcri, Angela; Rothschild, M. F.; Piasentier, Edi
The caspase and calpain proteolytic systems in Longissimus dorsi and Infraspinatus muscles of Italian Simmental young bulls
2013-01-01 Pizzutti, Nicoletta; Lippe, Giovanna; Fabbro, Astrid; Sacca', Elena; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi
Effect of supplementary feeding on lactating fallow deer and fawns performance
2013-01-01 Bovolenta, Stefano; Romanzin, Alberto; Piasentier, Edi; Corazzin, Mirco
∆9-desaturase polymorphism association with fatty acid profile of Italian PDO dry cured hams
2013-01-01 Renaville, Benedicte France Ghislaine; G., Minelli; L. A., Volpelli; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi
SENSORY PERCEPTION OF ITALIAN SIMMENTAL BEEF ENRICHED WITH OMEGA-3
2013-01-01 Corazzin, Mirco; Favotto, Saida; Silvestrelli, L; Bianco, E; Davanzo, D; Piasentier, Edi
Effect of rearing system (mountain pasture vs. indoor) of Simmental cows on milk composition and Montasio cheese characteristics
2013-01-01 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano
Organic label as identifier of environmentally-related quality: a consumer choice experiment on beef in Italy
2013-01-01 Zanoli, R; Scarpa, R; Napolitano, F; Piasentier, Edi; Naspetti, S; Bruschi, V.
Supplementary feeding of farmed fallow deer: effect on milk composition and fawn performance
2013-01-01 Bovolenta, Stefano; Corazzin, Mirco; Messina, Maria; Focardi, S.; Piasentier, Edi
Effect of linseed addition on the expression of some lipid metabolism genes in the adipose tissue of young Italian Simmental and Holstein bulls
2013-01-01 Corazzin, Mirco; Bovolenta, Stefano; Sacca', Elena; Bianchi, G; Piasentier, Edi
Relazione fra qualità percepita per il filetto e informazione sul sistema di allevamento della trota I.R.IDEA
2014-01-01 Piasentier, Edi; Favotto, Saida; Borgogno, Monica; Galeotti, Marco
Volatile compounds and sensory properties of montasio cheese made from the milk of simmental cows grazing on alpine pastures
2014-01-01 Bovolenta, Stefano; Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Spanghero, Mauro; Aprea, E.; Gasperi, F.; Piasentier, Edi
Produzione del vitellone di razza Rendena con metodo biologico: primi risultati di una sperimentazione in Val Rendena
2014-01-01 Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Saccà, Elena; Bazzoli, Ilario; Bovolenta, Stefano
Mangimi e tecniche di alimentazione nelle troticolture del Friuli Venezia Giulia: Indagine conoscitiva e proposte innovative.
2014-01-01 Tibaldi, Emilio; Bruno, Massimiliano; Messina, Maria; Bongiorno, T.; Cardinaletti, Gloriana; Sepulcri, A.; Piasentier, Edi; Tulli, Francesca
SENSORY PROPERTIES AND CONSUMER ACCEPTABILITY OF TRADITIONAL CAPRETTO AND CHEVON
2014-01-01 Borgogno, Monica; Corazzin, Mirco; Hannaneh, Mousavikhorshidi; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Omar, Bearzi; Dario, Furlan; Piasentier, Edi
Determination of phorbol esters in seeds and leaves of Jatropha curcas and in animal tissue by high-performance liquid chromatography tandem mass spectrometry
2014-01-01 Baldini, Mario; Ferfuia, Claudio; Bortolomeazzi, Renzo; Verardo, Giancarlo; J., Pascali; Piasentier, Edi; Franceschi, Loretta
Stearoyl-CoA desaturase and sterol regulatory binding protein 1 markers: Effect on the volatile profile of dry-cured Parma, San Daniele and Toscano hams as detected by PTR-ToF-MS
2014-01-01 Sánchez Del Pulgar, José; Renaville, Benedicte France Ghislaine; Soukoulis, Christos; Cappellin, Luca; Romano, Andrea; Gasperi, Flavia; Piasentier, Edi; Biasioli, Franco
Fatty acid profile of zebu beef cattle from the Central African sub-region
2014-01-01 Nfor, B. M.; Corazzin, Mirco; Fonteh, F. A.; Sepulcri, Angela; Aziwo, N. T.; Piasentier, Edi
Indice di qualità per la valorizzazione della carne di pezzata rossa italiana
2014-01-01 Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Saccà, Elena; Martinez Alvaro, Marina; Piasentier, Edi
Recent results supporting the Montasio PDO cheeses labelled “Mountain product” and “Only Italian Simmental breed”
2014-01-01 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Fontana, C.; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano
Quality and safety of beef produced in Central African Sub-region
2014-01-01 Nfor, Bawe M.; Corazzin, Mirco; Fonteh, Florence A.; Aziwo, Niba T.; Galeotti, Marco; Piasentier, Edi
Valutazione delle caratteristiche visive del formaggio Montasio di malga tramite occhio elettronico
2015-01-01 Aprea, E.; Betta, E.; Bergamaschi, M.; Bovolenta, Stefano; Romanzin, Alberto; Favotto, S.; Piasentier, Edi; Gasperi, F.
Profilo sensoriale del formaggio Montasio DOP-PDM “Solo di Pezzata Rossa italiana”, fresco e stagionato, ottenuto in diverse condizioni di pascolo e integrazione alimentare
2015-01-01 Favotto, S.; Borgogno, M.; Corazzin, Mirco; Romanzin, A.; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
Prediction of eating quality of Italian Simmental beef from butcher’s steak appearance judgment
2015-01-01 Borgogno, Monica; Corazzin, Mirco; Sacca', Elena; Favotto, Saida; Salvador, Sara; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
The end of the milk quota regime in the European Union: the perspective of the dairy sector with particular regard to mountain area
2015-01-01 Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Park, S. Y.
Sustainability of conventional and organic dairy farms in mountain areas
2015-01-01 Salvador, Sara; Zuliani, Anna; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Romanzin, Alberto; Bovolenta, Stefano
Early post mortem expression of genes related to tenderization in two Italian Simmental young bulls' skeletal muscles differing in contractile type
2015-01-01 Sacca', Elena; Corazzin, Mirco; Pizzutti, Nicoletta; Lippe, Giovanna; Piasentier, Edi
Attrazione fatale
2015-01-01 Piasentier, Edi; Borgogno, Monica
The role of product familiarity and consumer involvement on liking and perceptions of fresh meat
2015-01-01 Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Corazzin, Mirco; Cardello, Armand V.; Piasentier, Edi
Montasio cheese liking as affected by information about cows breed and rearing system
2015-01-01 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Favotto, Saida; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano
Polymorphism of fat metabolism genes as candidate markers for meat quality and production traits in heavy pigs
2015-01-01 Renaville, Benedicte France Ghislaine; Bacciu, N.; Lanzoni, M.; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi
La carne suina: classificazione merceologica e qualità
2015-01-01 Piasentier, Edi
Ruminant production
2015-01-01 Corazzin, Mirco; Zuliani, Anna; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
Towards an integrated index for sustainability in multifunctional dairy farms: a case study
2015-01-01 Salvador, S.; Zuliani, A.; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Romanzin, Alberto; Bovolenta, Stefano
Tipi genetici per il maiale da norcineria
2015-01-01 Piasentier, Edi
Influence of heavy pig genetic type on meat and prosciutto quality
2015-01-01 Piasentier, Edi; Corazzin, Mirco; LO FIEGO, Domenico Pietro
Carcass and meat characteristics of young bulls from local Goudali (Zebu) cattle of Cameroon and it crosses with Italian Simmental.
2015-01-01 Bessong, Willington Ojong; Corazzin, Mirco; Sacca', Elena; Biondokin, Christophe; Menta, Giovanni; Piasentier, Edi
The effect of ripening time on the chemical, textural, volatile and sensorial traits of Bicep femoris and Semimembranosus muscles of the Slovenian dry-cured ham Kraški pršut
2015-01-01 Pugliese, Carolina; Sirtori, Francesco; Škrlep, Martin; Piasentier, Edi; Calamai, Luca; Franci, Oreste; Čandek Potokar, Marjeta
Influence of familiarity with goat meat on liking and preference for capretto and chevon
2015-01-01 Borgogno, Monica; Corazzin, Mirco; Sacca', Elena; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
Targeted and untargeted alkaloids characterisation of pasture herbs in eastern Italian Alps using high resolution mass spectrometry
2016-01-01 Nardin, T.; Piasentier, E.; Barnaba, C.; Romanzin, A.; Larcher, R.
Meat physical quality traits and the expression of tenderness-related genes of Goudali zebu breed and Italian Simmental x Goudali crossbreed
2016-01-01 Sacca', Elena; Bessong, Willington Ojong; Corazzin, Mirco; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
GEOGRAPHICAL TRACEABILITY OF RAINBOW TROUT BY MULTIELEMENT ISOTOPE RATIO
2016-01-01 Camin, Federica; Perini, Matteo; Bontempo, Luana; Galeotti, Marco; Tibaldi, Emilio; Piasentier, Edi
Brucellosis in Cameroon: Seroprevalence and risk factors in beef-type cattle
2016-01-01 Ojong, B.; Macleod, E.; Ndip, M. L.; Zuliani, Anna; Piasentier, Edi
Influence of pig genetic type on sensory properties and consumer acceptance of Parma, San Daniele and Toscano dry-cured hams
2016-01-01 Pagliarini, Ella; Laureati, Monica; Dinnella, Caterina; Monteleone, Erminio; Proserpio, Cristina; Piasentier, Edi
Proteolytic resistance of actin but not of myosin heavy chain during processing of Italian PDO (protected designation of origin) dry-cured hams
2016-01-01 Fabbro, Astrid; Bencivenni, Mariangela; Piasentier, Edi; Sforza, Stefano; Stecchini, Mara Lucia; Lippe, Giovanna
Differentiating the geographical origin of Tunisian indigenous lamb using stable isotope ratio and fatty acid content
2016-01-01 Mekki, I.; Camin, F.; Perini, M.; Smeti, S.; Hajji, H.; Mahouachi, M.; Piasentier, Edi; Atti, N.
Stable Isotope Ratio Analysis for Assessing the Authenticity of Food of Animal Origin
2016-01-01 Camin, Federica; Bontempo, Luana; Perini, Matteo; Piasentier, Edi
Eating quality prediction of beef from Italian Simmental cattle based on experts' steak assessment
2016-01-01 Borgogno, Monica; Sacca', Elena; Corazzin, Mirco; Favotto, Saida; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
Control of Mozzarella di Bufala PDO cheese authenticity through stable isotope and multielement composition analysis
2016-01-01 Perini, Matteo; Piasentier, Edi; Sepulcri, Angela; Bontempo, Luana; Barbero, A.; Bertoldi, D.; Larcher, Roberto; Zicarelli, Luigi; Camin, Federica
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Activity of enzymes and expression of genes involved in beef tenderization in two bovine skeletal muscles | 1-gen-2013 | Corazzin, Mirco; Lippe, Giovanna; Bovolenta, Stefano; Sacca', Elena; Pizzutti, Nicoletta; Piasentier, Edi | |
Effect of origin, breeding and processing conditions on the isotope ratios of bioelements in dry-cured ham | 1-gen-2013 | Perini, M; Camin, F; Sánchez del Pulgar, J; Piasentier, Edi | |
Candidate gene marker associations with fatty acids profiles in heavy pigs | 1-gen-2013 | Renaville, Benedicte France Ghislaine; Prandi, Alberto; Fan, B; Sepulcri, Angela; Rothschild, M. F.; Piasentier, Edi | |
The caspase and calpain proteolytic systems in Longissimus dorsi and Infraspinatus muscles of Italian Simmental young bulls | 1-gen-2013 | Pizzutti, Nicoletta; Lippe, Giovanna; Fabbro, Astrid; Sacca', Elena; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi | |
Effect of supplementary feeding on lactating fallow deer and fawns performance | 1-gen-2013 | Bovolenta, Stefano; Romanzin, Alberto; Piasentier, Edi; Corazzin, Mirco | |
∆9-desaturase polymorphism association with fatty acid profile of Italian PDO dry cured hams | 1-gen-2013 | Renaville, Benedicte France Ghislaine; G., Minelli; L. A., Volpelli; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi | |
SENSORY PERCEPTION OF ITALIAN SIMMENTAL BEEF ENRICHED WITH OMEGA-3 | 1-gen-2013 | Corazzin, Mirco; Favotto, Saida; Silvestrelli, L; Bianco, E; Davanzo, D; Piasentier, Edi | |
Effect of rearing system (mountain pasture vs. indoor) of Simmental cows on milk composition and Montasio cheese characteristics | 1-gen-2013 | Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano | |
Organic label as identifier of environmentally-related quality: a consumer choice experiment on beef in Italy | 1-gen-2013 | Zanoli, R; Scarpa, R; Napolitano, F; Piasentier, Edi; Naspetti, S; Bruschi, V. | |
Supplementary feeding of farmed fallow deer: effect on milk composition and fawn performance | 1-gen-2013 | Bovolenta, Stefano; Corazzin, Mirco; Messina, Maria; Focardi, S.; Piasentier, Edi | |
Effect of linseed addition on the expression of some lipid metabolism genes in the adipose tissue of young Italian Simmental and Holstein bulls | 1-gen-2013 | Corazzin, Mirco; Bovolenta, Stefano; Sacca', Elena; Bianchi, G; Piasentier, Edi | |
Relazione fra qualità percepita per il filetto e informazione sul sistema di allevamento della trota I.R.IDEA | 1-gen-2014 | Piasentier, Edi; Favotto, Saida; Borgogno, Monica; Galeotti, Marco | |
Volatile compounds and sensory properties of montasio cheese made from the milk of simmental cows grazing on alpine pastures | 1-gen-2014 | Bovolenta, Stefano; Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Spanghero, Mauro; Aprea, E.; Gasperi, F.; Piasentier, Edi | |
Produzione del vitellone di razza Rendena con metodo biologico: primi risultati di una sperimentazione in Val Rendena | 1-gen-2014 | Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Saccà, Elena; Bazzoli, Ilario; Bovolenta, Stefano | |
Mangimi e tecniche di alimentazione nelle troticolture del Friuli Venezia Giulia: Indagine conoscitiva e proposte innovative. | 1-gen-2014 | Tibaldi, Emilio; Bruno, Massimiliano; Messina, Maria; Bongiorno, T.; Cardinaletti, Gloriana; Sepulcri, A.; Piasentier, Edi; Tulli, Francesca | |
SENSORY PROPERTIES AND CONSUMER ACCEPTABILITY OF TRADITIONAL CAPRETTO AND CHEVON | 1-gen-2014 | Borgogno, Monica; Corazzin, Mirco; Hannaneh, Mousavikhorshidi; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Omar, Bearzi; Dario, Furlan; Piasentier, Edi | |
Determination of phorbol esters in seeds and leaves of Jatropha curcas and in animal tissue by high-performance liquid chromatography tandem mass spectrometry | 1-gen-2014 | Baldini, Mario; Ferfuia, Claudio; Bortolomeazzi, Renzo; Verardo, Giancarlo; J., Pascali; Piasentier, Edi; Franceschi, Loretta | |
Stearoyl-CoA desaturase and sterol regulatory binding protein 1 markers: Effect on the volatile profile of dry-cured Parma, San Daniele and Toscano hams as detected by PTR-ToF-MS | 1-gen-2014 | Sánchez Del Pulgar, José; Renaville, Benedicte France Ghislaine; Soukoulis, Christos; Cappellin, Luca; Romano, Andrea; Gasperi, Flavia; Piasentier, Edi; Biasioli, Franco | |
Fatty acid profile of zebu beef cattle from the Central African sub-region | 1-gen-2014 | Nfor, B. M.; Corazzin, Mirco; Fonteh, F. A.; Sepulcri, Angela; Aziwo, N. T.; Piasentier, Edi | |
Indice di qualità per la valorizzazione della carne di pezzata rossa italiana | 1-gen-2014 | Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Saccà, Elena; Martinez Alvaro, Marina; Piasentier, Edi | |
Recent results supporting the Montasio PDO cheeses labelled “Mountain product” and “Only Italian Simmental breed” | 1-gen-2014 | Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Fontana, C.; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano | |
Quality and safety of beef produced in Central African Sub-region | 1-gen-2014 | Nfor, Bawe M.; Corazzin, Mirco; Fonteh, Florence A.; Aziwo, Niba T.; Galeotti, Marco; Piasentier, Edi | |
Valutazione delle caratteristiche visive del formaggio Montasio di malga tramite occhio elettronico | 1-gen-2015 | Aprea, E.; Betta, E.; Bergamaschi, M.; Bovolenta, Stefano; Romanzin, Alberto; Favotto, S.; Piasentier, Edi; Gasperi, F. | |
Profilo sensoriale del formaggio Montasio DOP-PDM “Solo di Pezzata Rossa italiana”, fresco e stagionato, ottenuto in diverse condizioni di pascolo e integrazione alimentare | 1-gen-2015 | Favotto, S.; Borgogno, M.; Corazzin, Mirco; Romanzin, A.; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi | |
Prediction of eating quality of Italian Simmental beef from butcher’s steak appearance judgment | 1-gen-2015 | Borgogno, Monica; Corazzin, Mirco; Sacca', Elena; Favotto, Saida; Salvador, Sara; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi | |
The end of the milk quota regime in the European Union: the perspective of the dairy sector with particular regard to mountain area | 1-gen-2015 | Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Park, S. Y. | |
Sustainability of conventional and organic dairy farms in mountain areas | 1-gen-2015 | Salvador, Sara; Zuliani, Anna; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Romanzin, Alberto; Bovolenta, Stefano | |
Early post mortem expression of genes related to tenderization in two Italian Simmental young bulls' skeletal muscles differing in contractile type | 1-gen-2015 | Sacca', Elena; Corazzin, Mirco; Pizzutti, Nicoletta; Lippe, Giovanna; Piasentier, Edi | |
Attrazione fatale | 1-gen-2015 | Piasentier, Edi; Borgogno, Monica | |
The role of product familiarity and consumer involvement on liking and perceptions of fresh meat | 1-gen-2015 | Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Corazzin, Mirco; Cardello, Armand V.; Piasentier, Edi | |
Montasio cheese liking as affected by information about cows breed and rearing system | 1-gen-2015 | Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Favotto, Saida; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano | |
Polymorphism of fat metabolism genes as candidate markers for meat quality and production traits in heavy pigs | 1-gen-2015 | Renaville, Benedicte France Ghislaine; Bacciu, N.; Lanzoni, M.; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi | |
La carne suina: classificazione merceologica e qualità | 1-gen-2015 | Piasentier, Edi | |
Ruminant production | 1-gen-2015 | Corazzin, Mirco; Zuliani, Anna; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi | |
Towards an integrated index for sustainability in multifunctional dairy farms: a case study | 1-gen-2015 | Salvador, S.; Zuliani, A.; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Romanzin, Alberto; Bovolenta, Stefano | |
Tipi genetici per il maiale da norcineria | 1-gen-2015 | Piasentier, Edi | |
Influence of heavy pig genetic type on meat and prosciutto quality | 1-gen-2015 | Piasentier, Edi; Corazzin, Mirco; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Carcass and meat characteristics of young bulls from local Goudali (Zebu) cattle of Cameroon and it crosses with Italian Simmental. | 1-gen-2015 | Bessong, Willington Ojong; Corazzin, Mirco; Sacca', Elena; Biondokin, Christophe; Menta, Giovanni; Piasentier, Edi | |
The effect of ripening time on the chemical, textural, volatile and sensorial traits of Bicep femoris and Semimembranosus muscles of the Slovenian dry-cured ham Kraški pršut | 1-gen-2015 | Pugliese, Carolina; Sirtori, Francesco; Škrlep, Martin; Piasentier, Edi; Calamai, Luca; Franci, Oreste; Čandek Potokar, Marjeta | |
Influence of familiarity with goat meat on liking and preference for capretto and chevon | 1-gen-2015 | Borgogno, Monica; Corazzin, Mirco; Sacca', Elena; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi | |
Targeted and untargeted alkaloids characterisation of pasture herbs in eastern Italian Alps using high resolution mass spectrometry | 1-gen-2016 | Nardin, T.; Piasentier, E.; Barnaba, C.; Romanzin, A.; Larcher, R. | |
Meat physical quality traits and the expression of tenderness-related genes of Goudali zebu breed and Italian Simmental x Goudali crossbreed | 1-gen-2016 | Sacca', Elena; Bessong, Willington Ojong; Corazzin, Mirco; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi | |
GEOGRAPHICAL TRACEABILITY OF RAINBOW TROUT BY MULTIELEMENT ISOTOPE RATIO | 1-gen-2016 | Camin, Federica; Perini, Matteo; Bontempo, Luana; Galeotti, Marco; Tibaldi, Emilio; Piasentier, Edi | |
Brucellosis in Cameroon: Seroprevalence and risk factors in beef-type cattle | 1-gen-2016 | Ojong, B.; Macleod, E.; Ndip, M. L.; Zuliani, Anna; Piasentier, Edi | |
Influence of pig genetic type on sensory properties and consumer acceptance of Parma, San Daniele and Toscano dry-cured hams | 1-gen-2016 | Pagliarini, Ella; Laureati, Monica; Dinnella, Caterina; Monteleone, Erminio; Proserpio, Cristina; Piasentier, Edi | |
Proteolytic resistance of actin but not of myosin heavy chain during processing of Italian PDO (protected designation of origin) dry-cured hams | 1-gen-2016 | Fabbro, Astrid; Bencivenni, Mariangela; Piasentier, Edi; Sforza, Stefano; Stecchini, Mara Lucia; Lippe, Giovanna | |
Differentiating the geographical origin of Tunisian indigenous lamb using stable isotope ratio and fatty acid content | 1-gen-2016 | Mekki, I.; Camin, F.; Perini, M.; Smeti, S.; Hajji, H.; Mahouachi, M.; Piasentier, Edi; Atti, N. | |
Stable Isotope Ratio Analysis for Assessing the Authenticity of Food of Animal Origin | 1-gen-2016 | Camin, Federica; Bontempo, Luana; Perini, Matteo; Piasentier, Edi | |
Eating quality prediction of beef from Italian Simmental cattle based on experts' steak assessment | 1-gen-2016 | Borgogno, Monica; Sacca', Elena; Corazzin, Mirco; Favotto, Saida; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi | |
Control of Mozzarella di Bufala PDO cheese authenticity through stable isotope and multielement composition analysis | 1-gen-2016 | Perini, Matteo; Piasentier, Edi; Sepulcri, Angela; Bontempo, Luana; Barbero, A.; Bertoldi, D.; Larcher, Roberto; Zicarelli, Luigi; Camin, Federica |
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