Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 251 a 300 di 357
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Activity of enzymes and expression of genes involved in beef tenderization in two bovine skeletal muscles 1-gen-2013 Corazzin, Mirco; Lippe, Giovanna; Bovolenta, Stefano; Sacca', Elena; Pizzutti, Nicoletta; Piasentier, Edi
Preferenze dei consumatori per il formaggio Montasio DOP prodotto con latte di bovine di razza Pezzata Rossa Italiana allevate al pascolo o in stalla 1-gen-2013 Favotto, Saida; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Romanzin, Alberto; Bovolenta, Stefano
∆9-desaturase polymorphism association with fatty acid profile of Italian PDO dry cured hams 1-gen-2013 Renaville, Benedicte France Ghislaine; G., Minelli; L. A., Volpelli; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi
Supplementary feeding of farmed fallow deer: effect on milk composition and fawn performance 1-gen-2013 Bovolenta, Stefano; Corazzin, Mirco; Messina, Maria; Focardi, S.; Piasentier, Edi
Influence of electrical stunning voltage on bleed out, sensory parameters and color in chicken meat quality 1-gen-2013 Ciobanu, Marius Mihai; Corneliu, Boişteanu Paul; Roxana, Lazar; Narcisa, Postolache Alina; Sacca', Elena; Teodor, Bugeac; Piasentier, Edi
Effect of rearing system (mountain pasture vs. indoor) of Simmental cows on milk composition and Montasio cheese characteristics 1-gen-2013 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano
Effect of origin, breeding and processing conditions on the isotope ratios of bioelements in dry-cured ham 1-gen-2013 Perini, M; Camin, F; Sánchez del Pulgar, J; Piasentier, Edi
Candidate gene marker associations with fatty acids profiles in heavy pigs 1-gen-2013 Renaville, Benedicte France Ghislaine; Prandi, Alberto; Fan, B; Sepulcri, Angela; Rothschild, M. F.; Piasentier, Edi
Consumer preference for chicken breast may be more affected by information on organic production than by product sensory properties 1-gen-2013 Napolitano, F; Castellini, C; Naspetti, S; Piasentier, Edi; Girolami, A; Braghieri, A.
Effect of linseed addition on the expression of some lipid metabolism genes in the adipose tissue of young Italian Simmental and Holstein bulls 1-gen-2013 Corazzin, Mirco; Bovolenta, Stefano; Sacca', Elena; Bianchi, G; Piasentier, Edi
Organic label as identifier of environmentally-related quality: a consumer choice experiment on beef in Italy 1-gen-2013 Zanoli, R; Scarpa, R; Napolitano, F; Piasentier, Edi; Naspetti, S; Bruschi, V.
Indice di qualità per la valorizzazione della carne di pezzata rossa italiana 1-gen-2014 Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Saccà, Elena; Martinez Alvaro, Marina; Piasentier, Edi
SENSORY PROPERTIES AND CONSUMER ACCEPTABILITY OF TRADITIONAL CAPRETTO AND CHEVON 1-gen-2014 Borgogno, Monica; Corazzin, Mirco; Hannaneh, Mousavikhorshidi; Favotto, Saida; Sacca', Elena; Omar, Bearzi; Dario, Furlan; Piasentier, Edi
Produzione del vitellone di razza Rendena con metodo biologico: primi risultati di una sperimentazione in Val Rendena 1-gen-2014 Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Saccà, Elena; Bazzoli, Ilario; Bovolenta, Stefano
Mangimi e tecniche di alimentazione nelle troticolture del Friuli Venezia Giulia: Indagine conoscitiva e proposte innovative. 1-gen-2014 Tibaldi, Emilio; Bruno, Massimiliano; Messina, Maria; Bongiorno, T.; Cardinaletti, Gloriana; Sepulcri, A.; Piasentier, Edi; Tulli, Francesca
Relazione fra qualità percepita per il filetto e informazione sul sistema di allevamento della trota I.R.IDEA 1-gen-2014 Piasentier, Edi; Favotto, Saida; Borgogno, Monica; Galeotti, Marco
Recent results supporting the Montasio PDO cheeses labelled “Mountain product” and “Only Italian Simmental breed” 1-gen-2014 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Fontana, C.; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano
Quality and safety of beef produced in Central African Sub-region 1-gen-2014 Nfor, Bawe M.; Corazzin, Mirco; Fonteh, Florence A.; Aziwo, Niba T.; Galeotti, Marco; Piasentier, Edi
Determination of phorbol esters in seeds and leaves of Jatropha curcas and in animal tissue by high-performance liquid chromatography tandem mass spectrometry 1-gen-2014 Baldini, Mario; Ferfuia, Claudio; Bortolomeazzi, Renzo; Verardo, Giancarlo; J., Pascali; Piasentier, Edi; Franceschi, Loretta
Stearoyl-CoA desaturase and sterol regulatory binding protein 1 markers: Effect on the volatile profile of dry-cured Parma, San Daniele and Toscano hams as detected by PTR-ToF-MS 1-gen-2014 Sánchez Del Pulgar, José; Renaville, Benedicte France Ghislaine; Soukoulis, Christos; Cappellin, Luca; Romano, Andrea; Gasperi, Flavia; Piasentier, Edi; Biasioli, Franco
Volatile compounds and sensory properties of montasio cheese made from the milk of simmental cows grazing on alpine pastures 1-gen-2014 Bovolenta, Stefano; Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Spanghero, Mauro; Aprea, E.; Gasperi, F.; Piasentier, Edi
Fatty acid profile of zebu beef cattle from the Central African sub-region 1-gen-2014 Nfor, B. M.; Corazzin, Mirco; Fonteh, F. A.; Sepulcri, Angela; Aziwo, N. T.; Piasentier, Edi
Tipi genetici per il maiale da norcineria 1-gen-2015 Piasentier, Edi
La carne suina: classificazione merceologica e qualità 1-gen-2015 Piasentier, Edi
Ruminant production 1-gen-2015 Corazzin, Mirco; Zuliani, Anna; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
Towards an integrated index for sustainability in multifunctional dairy farms: a case study 1-gen-2015 Salvador, S.; Zuliani, A.; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Romanzin, Alberto; Bovolenta, Stefano
Attrazione fatale 1-gen-2015 Piasentier, Edi; Borgogno, Monica
Influence of heavy pig genetic type on meat and prosciutto quality 1-gen-2015 Piasentier, Edi; Corazzin, Mirco; LO FIEGO, Domenico Pietro
Carcass and meat characteristics of young bulls from local Goudali (Zebu) cattle of Cameroon and it crosses with Italian Simmental. 1-gen-2015 Bessong, Willington Ojong; Corazzin, Mirco; Sacca', Elena; Biondokin, Christophe; Menta, Giovanni; Piasentier, Edi
Sustainability of conventional and organic dairy farms in mountain areas 1-gen-2015 Salvador, Sara; Zuliani, Anna; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Romanzin, Alberto; Bovolenta, Stefano
Valutazione delle caratteristiche visive del formaggio Montasio di malga tramite occhio elettronico 1-gen-2015 Aprea, E.; Betta, E.; Bergamaschi, M.; Bovolenta, Stefano; Romanzin, Alberto; Favotto, S.; Piasentier, Edi; Gasperi, F.
Profilo sensoriale del formaggio Montasio DOP-PDM “Solo di Pezzata Rossa italiana”, fresco e stagionato, ottenuto in diverse condizioni di pascolo e integrazione alimentare 1-gen-2015 Favotto, S.; Borgogno, M.; Corazzin, Mirco; Romanzin, A.; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
Prediction of eating quality of Italian Simmental beef from butcher’s steak appearance judgment 1-gen-2015 Borgogno, Monica; Corazzin, Mirco; Sacca', Elena; Favotto, Saida; Salvador, Sara; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
The end of the milk quota regime in the European Union: the perspective of the dairy sector with particular regard to mountain area 1-gen-2015 Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Park, S. Y.
The role of product familiarity and consumer involvement on liking and perceptions of fresh meat 1-gen-2015 Borgogno, Monica; Favotto, Saida; Corazzin, Mirco; Cardello, Armand V.; Piasentier, Edi
Influence of familiarity with goat meat on liking and preference for capretto and chevon 1-gen-2015 Borgogno, Monica; Corazzin, Mirco; Sacca', Elena; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
Polymorphism of fat metabolism genes as candidate markers for meat quality and production traits in heavy pigs 1-gen-2015 Renaville, Benedicte France Ghislaine; Bacciu, N.; Lanzoni, M.; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi
Early post mortem expression of genes related to tenderization in two Italian Simmental young bulls' skeletal muscles differing in contractile type 1-gen-2015 Sacca', Elena; Corazzin, Mirco; Pizzutti, Nicoletta; Lippe, Giovanna; Piasentier, Edi
The effect of ripening time on the chemical, textural, volatile and sensorial traits of Bicep femoris and Semimembranosus muscles of the Slovenian dry-cured ham Kraški pršut 1-gen-2015 Pugliese, Carolina; Sirtori, Francesco; Škrlep, Martin; Piasentier, Edi; Calamai, Luca; Franci, Oreste; Čandek Potokar, Marjeta
Montasio cheese liking as affected by information about cows breed and rearing system 1-gen-2015 Romanzin, Alberto; Corazzin, Mirco; Favotto, Saida; Piasentier, Edi; Bovolenta, Stefano
Meat physical quality traits and the expression of tenderness-related genes of Goudali zebu breed and Italian Simmental x Goudali crossbreed 1-gen-2016 Sacca', Elena; Bessong, Willington Ojong; Corazzin, Mirco; Bovolenta, Stefano; Piasentier, Edi
Control of Mozzarella di Bufala PDO cheese authenticity through stable isotope and multielement composition analysis 1-gen-2016 Perini, Matteo; Piasentier, Edi; Sepulcri, Angela; Bontempo, Luana; Barbero, A.; Bertoldi, D.; Larcher, Roberto; Zicarelli, Luigi; Camin, Federica
GEOGRAPHICAL TRACEABILITY OF RAINBOW TROUT BY MULTIELEMENT ISOTOPE RATIO 1-gen-2016 Camin, Federica; Perini, Matteo; Bontempo, Luana; Galeotti, Marco; Tibaldi, Emilio; Piasentier, Edi
Fatty acid composition of Montasio type cheeses produced on high mountain pasture of Pyongchang and on grassland of Jeju island in Korea 1-gen-2016 Park, Sy; Corazzin, Mirco; Piasentier, Edi; Sung, Ki
Targeted and untargeted alkaloids characterisation of pasture herbs in eastern Italian Alps using high resolution mass spectrometry 1-gen-2016 Nardin, T.; Piasentier, E.; Barnaba, C.; Romanzin, A.; Larcher, R.
Isotope ratios of bioelements for inferring beef origin and zebu feeding regime in Cameroon 1-gen-2016 Perini, Matteo; Nfor, Bawe Mohamadou; Camin, Federica; Piasentier, Edi
Assessment of calpain and caspase systems activities during ageing of two bovine muscles by degradation patterns of αII spectrin and PARP-1 1-gen-2016 Sacca', Elena; Pizzutti, Nicoletta; Corazzin, Mirco; Lippe, Giovanna; Piasentier, Edi
Proteolytic resistance of actin but not of myosin heavy chain during processing of Italian PDO (protected designation of origin) dry-cured hams 1-gen-2016 Fabbro, Astrid; Bencivenni, Mariangela; Piasentier, Edi; Sforza, Stefano; Stecchini, Mara Lucia; Lippe, Giovanna
Differentiating the geographical origin of Tunisian indigenous lamb using stable isotope ratio and fatty acid content 1-gen-2016 Mekki, I.; Camin, F.; Perini, M.; Smeti, S.; Hajji, H.; Mahouachi, M.; Piasentier, Edi; Atti, N.
Brucellosis in Cameroon: Seroprevalence and risk factors in beef-type cattle 1-gen-2016 Ojong, B.; Macleod, E.; Ndip, M. L.; Zuliani, Anna; Piasentier, Edi
Mostrati risultati da 251 a 300 di 357
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile