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Effects of chill filtration on the composition of grape spirit 1-gen-1988 DA PORTO, Carla; Celotti, Emilio
Valutazione di un nuovo metodo colorimetrico per la determinazione delle catechine nei mosti e nei vini 1-gen-1990 Zironi, Roberto; Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio
Studio delle applicazioni della flottazione nella chiarifica e nella stabilizzazione dei mosti d'uva e dei vini. Nota I: effetti sulla composizione dei mosti e dei vini 1-gen-1991 R., Ferrarini; Zironi, Roberto; Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio
Studio di nuove metodologie per una valutazione economica delle caratteristiche qualitative delle uve 1-gen-1991 Zironi, Roberto; Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio; L., Contin
Premiers resultats de l'application de la Flotttaion dans la clarification del mouts de raisin 1-gen-1992 Ferrarini, R; Zironi, Roberto; Celotti, Emilio; Buiatti, Stefano
Primi risultati dell'applicazione della flottazione nella chiarifica dei mosti d'uva 1-gen-1992 Ferrarini, R; Zironi, Roberto; Celotti, Emilio; Buiatti, Stefano
Le innovazioni di processo nell'enologia italiana 1-gen-1992 Zironi, Roberto; R., Ferrarini; Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio
Premiers résultats de l'application de la flottation dans la clarification des moûts de raisin 1-gen-1992 Ferrarini, R; Zironi, Roberto; Celotti, Emilio; Buiatti, Stefano
Study on periodical harvesting of grapes. Note I: composition of juice 1-gen-1992 Zironi, Roberto; Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio; A., Amati
Evaluation of a new colourimetric method for the determination of catechins in musts and wines 1-gen-1992 Zironi, Roberto; Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio
Gli effetti della microfiltrazione tangenziale sulla stabilita' dei vini 1-gen-1992 Zironi, Roberto; R., Ferrarini; Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio; Battistutta, Franco
La chiarificazione dei mosti per flottazione 1-gen-1992 Zironi, Roberto; R., Ferrarini; Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio
Aspetti tecnologici della flottazione nella chiarifica e stabilizzazione dei mosti e vini 1-gen-1992 Ferrarini, Roberto; M., Bacci; M., Chiodi; Celotti, Emilio
Flotation applied to winemaking: a new process in must cleaning technology 1-gen-1993 Ferrarini, R; Celotti, Emilio; Buiatti, Stefano; Zironi, Roberto
Study on periodical harvesting of grapes. Note II: composition of low alcoholic beverages and wines 1-gen-1993 Zironi, Roberto; Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio; Amati, Aureliano
Studio delle applicazioni della flottazione nella chiarifica e nella stabilizzazione dei mosti d'uva e dei vini. Nota II: effetti in combinazione con altre tecniche 1-gen-1993 Zironi, Roberto; Ferrarini, Roberto; Celotti, Emilio; L., Contin
Caractérisation du Picolit. Corrélations entre les variables sensorielles et les variables analytiques 1-gen-1993 Zironi, Roberto; A., Giomo; Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio
RECENT ADVANCES IN THE PROCESS OF FLOTATION APPLIED TO THE CLARIFICATION OF GRAPE MUSTS 1-gen-1995 Celotti, Emilio; Zironi, Roberto; Buiatti, Stefano; Ferrarini, Roberto
Ricerche di nuovi processi per la produzione di succo di mela limpido. Nota II: studio e messa a punto di un processo industriale non convenzionale 1-gen-1996 Ferrarini, Roberto; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto
Relationship between genotype and phenolic and aromatic fractions in cv chardonnay at grape harvest. First results 1-gen-1996 Battistutta, Franco; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto; G., Colugnati; L., Gottardo
Diversità clonale e caratterizzazione aromatica nella cv. Chardonnay in Friuli. Primi risultatI 1-gen-1996 Battistutta, Franco; G., Colugnati; Celotti, Emilio; L., Gottardo; Zironi, Roberto
La conservabilità del vino in contenitori alternativi al vetro 1-gen-1996 Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto; Ferrarini, R.
Preliminary observations about genotype-training system interaction on cv sauvignon Blanc: Evolution of phenolic and aromatic fractions during maturation 1-gen-1996 G., Colugnati; F., Bregant; Battistutta, Franco; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto
Resveratrol content of some wines obtained from dried Valpolicella grapes: Recioto and Amarone 1-gen-1996 Celotti, Emilio; R., Ferrarini; Zironi, Roberto; Conte, Lanfranco
Importance des charges électriques superficielles des adjuvants œnologiques, des particules et des colloïdes presents dans les moûts et les vins (1996). Revue Française d’Œnologie – Chaier Scientifique, 36, 158, 5-10 1-gen-1996 Ferrarini, Roberto; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto
Influence of the genotype on the methoxypyrazines content of Cabernet sauvignon cultivated in Friuli. 1-gen-1997 Battistutta, Franco; Colugnati, G.; Bregant, F.; Crespan, G.; Tonetti, I.; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto
Wine packaging for market in containers other than glass 1-gen-1997 Buiatti, Stefano; Celotti, Emilio; Ferrarini, R.; Zironi, Roberto
Potenzialità dei vitigni bordolesi in Friuli 1-gen-1997 Zironi, Roberto; Battistutta, Franco; Bregant, F.; Crespan, G.; Celotti, Emilio; Bressan, S.; Colugnati, G.
New processes for production of limpid apple juice. Note II: Study and development of a non conventional industrial process 1-gen-1997 Ferrarini, Roberto; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto
Research for a marker of the hyperoxygenation treatment of musts for the production of white wines 1-gen-1997 Zironi, Roberto; Celotti, Emilio; Battistutta, Franco
EVALUATION OF THE ENOLOGICAL SUITABILITY OF SOME STRAINS OF SACCHAROMYCES CEREVISIAE FOR SAUVIGNON BLANC 1-gen-1997 Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Vuerich, A; Maifreni, Michela; Zironi, Roberto
Cinétiques de reaction pendant l'oxygénation des moûts 1-gen-1997 DI PRIMIO, G.; Battistutta, Franco; Flocea, V.; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto
The effect of cluster sun exposure and training system on methoxypyrazine concentration of Sauvignon blanc grapes 1-gen-1997 Peterlunger, Enrico; Battistutta, Franco; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto
Impiego degli enzimi nella macerazione delle uve rosse 1-gen-1997 Celotti, Emilio; Bressan, S.; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto
Evaluation of beer flavor compounds by liquid-liquid extraction and GC/MS analysis 1-gen-1997 Buiatti, Stefano; Battistutta, Franco; Celotti, Emilio; Zironi, Roberto
Modifiche del contenuto di resveratrolo in uve di vitigni della Valpolicella nel corso della maturazione e dell’appassimento 1-gen-1998 Celotti, Emilio; Ferrarini, R.; Conte, Lanfranco; Giulivo, C.; Zironi, Roberto
The use of grape pomace in the preparation of concentrated resveratrol 1-gen-1998 Celotti, Emilio; Franceschi, D.; Giulivo, Claudio
Verifica della Qualità applicata ai coadiuvanti di uso enologico (1998). Vignevini Ricerca, 25 (4), 89-104 1-gen-1998 Ferrarini, Roberto; Zironi, Roberto; Celotti, Emilio
Evaluation of the Enological Suitability of Some Strains of Saccharomyces cerevisiae for Sauvignon Blanc 1-gen-1998 Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Vuerich, A.; Maifreni, Michela; Zironi, Roberto
Experiences recentes de thermomaceration des raisins rouges 1-gen-1998 Celotti, Emilio; Rebecca, S.
Évaluation de la stabilité de la couleur des œnocyanines 1-gen-1998 DA PORTO, Carla; Zironi, Roberto; Celotti, Emilio; Bertolo, A.
Controllo dei punti critici nelle tecniche di vinificazione delle uve rosse 1-gen-1998 Zironi, R.; Galassi, S.; Ferrarini, R.; Celotti, Emilio
Recenti applicazioni della macerazione a caldo in enologia: il caso del Lambrusco Salamino 1-gen-1999 Celotti, Emilio; Rebecca, S.; Bornia, L.
Impieghi di tannini enologici commerciali 1-gen-1999 Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Comuzzo, Piergiorgio; Scotti, B.; Poinsaut, P.; Zironi, Roberto
Phenolic and aromatic maturity as instruments for evaluating the training system: the case of Sauvignon in Friuli 1-gen-1999 Celotti, Emilio; Peterlunger, Enrico; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto
Caratterizzazione di preparati commerciali di tannino 1-gen-1999 Celotti, Emilio; Comuzzo, Piergiorgio; Battistutta, Franco; Zironi, Roberto; Scotti, B.; Poinsaut, P.
Evaluation of the Electrical Properties of Some Products Used in the Tartaric Stabilisation of Wines (1999). Am. J. Enol. Vitic., 50(3), 343-350 1-gen-1999 Celotti, Emilio; L., Bornia; E., Zoccolan
Procedimento per la valutazione della qualità delle uve rosse alla consegna in cantina e valutazione del succo in diversi momenti fino al caricamento dei serbatoi (1999). Brevetto Italiano UD 99 A 000086, 28/04/99, Università degli Studi di Udine, Brevetto Internazionale PCT/IB00/00514, WO/00/66986, 25/04/2000, EP 1175603, USA patent 1-gen-1999 Celotti, Emilio; CARCERERI DE PRATI, Giuseppe
Impieghi dei tannini enologici commerciali: esperienze condotte su Cabernet Sauvignon 1-gen-1999 Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Comuzzo, Piergiorgio; Scotti, B.; Poinsaut, P.; Zironi, Roberto
Aspetti applicativi della tecnica di iperossigenazione dei mosti di uve bianche 1-gen-2000 Battistutta, Franco; Celotti, Emilio; DI PRIMIO, G.; Ferrarini, R.; Flocea, V.; Zironi, Roberto
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