COCOLIN, LUCA SIMONE
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.529
EU - Europa 523
AS - Asia 210
AF - Africa 6
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
SA - Sud America 2
Totale 2.272
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.512
UA - Ucraina 204
SG - Singapore 97
IT - Italia 88
CN - Cina 84
DE - Germania 76
FI - Finlandia 68
IE - Irlanda 30
SE - Svezia 20
TR - Turchia 20
CA - Canada 17
FR - Francia 14
GB - Regno Unito 6
IN - India 6
RU - Federazione Russa 6
CZ - Repubblica Ceca 4
DZ - Algeria 4
BE - Belgio 2
EU - Europa 2
NL - Olanda 2
TG - Togo 2
VE - Venezuela 2
KR - Corea 1
KZ - Kazakistan 1
LI - Liechtenstein 1
MD - Moldavia 1
PH - Filippine 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
Totale 2.272
Città #
Chandler 188
Jacksonville 149
Houston 119
Ashburn 118
Fairfield 118
Woodbridge 111
Singapore 84
Dearborn 74
Ann Arbor 69
Wilmington 60
Seattle 51
Beijing 40
Boardman 38
Cambridge 38
Princeton 33
Dublin 30
Izmir 20
Udine 17
San Diego 15
Ottawa 13
New York 10
Ogden 10
Des Moines 9
Hefei 9
Washington 9
Nanjing 8
Rome 6
Norwalk 5
Brno 4
Fiano Romano 3
Fiorano Modenese 3
Jinan 3
Kunming 3
Los Angeles 3
Milan 3
San Benedetto Del Tronto 3
Amsterdam 2
Brussels 2
Cassola 2
Distrito Federal 2
Edinburgh 2
Hangzhou 2
Hebei 2
Helsinki 2
Lomé 2
Montreal 2
Portici 2
Retorbido 2
Saint Petersburg 2
Almaty 1
Andover 1
Cava Dei Tirreni 1
Chicago 1
Chongqing 1
Cusago 1
Dallas 1
Daraga 1
Fuzhou 1
Gretz-Armainvilliers 1
Guangzhou 1
Jinhua 1
L'aquila 1
Manoppello 1
Modena 1
Munich 1
Nanchang 1
Napoli 1
Palermo 1
Paris 1
Perm 1
Pignone 1
Poggibonsi 1
Pune 1
Quzhou 1
Reston 1
Schaan 1
Shanghai 1
Shenyang 1
Simi Valley 1
Tappahannock 1
Toronto 1
Trieste 1
Venezia 1
Victoria 1
Wuhan 1
Xian 1
Totale 1.539
Nome #
Twelve-Hour PCR-Based method for detection of Salmonella spp. in food 122
Characterization of Kloeckera apiculata strains from the Friuli region in Northern Italy 111
A RE-PCR method to distinguish Listeria monocytogenes serovars 105
A multiplex-PCR method to detect enterohemorrhagic (EHEC) and enteropathogenic (EPEC) Escherichia coli in artificially contaminated foods 104
THE RPOB GENE AS A TARGET FOR PCR-DGGE ANALYSIS TO FOLLOW LACTIC ACID BACTERIAL POPULATION DYNAMICS DURING FOOD FERMENTATIONS 101
Mitochondrial DNA restriction enzyme analysis and evaluation of the enological characteristics of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from grapes of the wine–producing area of Collio (Italy) 98
Arthrobacter spp 92
Molecular detection and identification of Brettanomyces/Dekkera bruxellensis and Brettanomyces/Dekkera anomalus in spoiled wines 90
Development and evaluation of a PCR-microplate capture hybridization method for direct detection of verotoxigenic Escherichia coli strains in artificially contaminated food samples 90
Enterobatteri psicrotrofi e loro effetti su alcuni prodotti lattiero-caseari. 87
(1999) Determinazione del sesso su campioni di carne bovina e suina. 86
Enological and genetic traits of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from farmer and modern wineries 82
RAPID PCR-RFLP METHOD FOR THE IDENTIFICATION OF MARINE FISH FILLETS (SEABASS, SEABREAM, UMBRINE AND DENTEX) 78
Microrganismi alofili presenti in salamoie di budelli. 77
A NESTED-PCR METHOD TO THE DETECT LISTERIA MONOCYTOGENES IN ARTIFICIALLY CONTAMINATED BLOOD SPECIMENTS 72
Evaluation of the parameters (aw, humidity, storage temperature and osmophilic yeasts concentration) influencing yeast fermentation in honey [Parametri che influenzano l'alterazione microbiologica del miele] 66
Molecular Characterization of Lactobacillus species isolated from natural fermented sausages produced in Greece, Hungary and Italy by molecular methods 63
Identification of microbial species in contaminated foods with biomolecular methods [Identificazione di ceppi di Bacillus spp. isolati da varie tipologie di alimenti] 60
Detection and Identification of Listeria monocytogenes in Food by PCR and Oligonucleotide- Specific Capture Plate Hybridization 59
Alterazioni delle lasagne pastorizzate confezionate. 58
Identificazione di un cocco alterante i prosciutti cotti. 56
Enterobatteri responsabili di mucosità negli alimenti. 55
Enterobatteri responsabili di mucosità negli alimenti. 54
Identificazione di Listeria monocytogenes da alimenti tramite amplificazione genica e rilevazione colorimetrica in micropiastra (PCR-OSCPH). 51
Aspetti microbiologici e chimico-fisici dei mieli di diversa origine. 51
Lieviti ed alterazioni di yoghurt alla frutta. 49
MONITORING OF A STARTER CULTURE FOR FERMENTED SAUSAGE BY MOLECULAR METHOD 44
Valutazione di uno starter microbico per la produzione di salame tradizionale friulano. 43
Rintracciabilità microbiologica in filiera di prodotti fermentati. 39
Valutazione dell’attività di starter microbici nella preparazione delle olive da mensa 38
Studio e prevenzione di una alterazione cromatica superficiale dello stracchino 32
Valutazione della microflora di un formaggio Feta tradizionale del commercio e identificazione tramite PCR-DGGE dei batteri lattici isolati 29
Una nota sulla valutazione di un metodo per l’identificazione di E. coli O157:H7 in alimenti 26
Safety of traditional fermented sausages: Research on protective cultures and bacteriocins 9
Totale 2.277
Categoria #
all - tutte 8.634
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 8.634


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020409 0 0 0 0 33 100 54 65 28 69 13 47
2020/2021296 2 32 2 40 8 47 12 35 69 4 41 4
2021/2022266 6 29 7 31 0 8 2 18 4 38 73 50
2022/2023382 36 43 4 61 27 96 3 24 65 10 8 5
2023/2024183 14 8 18 5 28 59 1 3 13 5 2 27
2024/2025125 2 34 12 32 45 0 0 0 0 0 0 0
Totale 2.277