COCOLIN, LUCA SIMONE
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.485
EU - Europa 512
AS - Asia 114
AF - Africa 6
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
SA - Sud America 2
Totale 2.121
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.468
UA - Ucraina 202
IT - Italia 87
CN - Cina 83
DE - Germania 76
FI - Finlandia 68
IE - Irlanda 30
SE - Svezia 20
TR - Turchia 20
CA - Canada 17
FR - Francia 12
GB - Regno Unito 6
IN - India 6
RU - Federazione Russa 5
DZ - Algeria 4
SG - Singapore 3
BE - Belgio 2
EU - Europa 2
TG - Togo 2
VE - Venezuela 2
KR - Corea 1
LI - Liechtenstein 1
MD - Moldavia 1
NL - Olanda 1
PH - Filippine 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
Totale 2.121
Città #
Chandler 188
Jacksonville 149
Houston 119
Ashburn 118
Fairfield 118
Woodbridge 111
Dearborn 74
Ann Arbor 69
Wilmington 60
Seattle 51
Beijing 40
Cambridge 38
Princeton 33
Dublin 30
Izmir 20
Udine 17
San Diego 15
Ottawa 13
New York 10
Ogden 10
Des Moines 9
Hefei 9
Washington 9
Nanjing 8
Norwalk 5
Rome 5
Fiano Romano 3
Fiorano Modenese 3
Jinan 3
Kunming 3
Milan 3
San Benedetto Del Tronto 3
Boardman 2
Brussels 2
Cassola 2
Distrito Federal 2
Edinburgh 2
Hangzhou 2
Hebei 2
Helsinki 2
Lomé 2
Los Angeles 2
Montreal 2
Portici 2
Retorbido 2
Saint Petersburg 2
Amsterdam 1
Andover 1
Cava Dei Tirreni 1
Chicago 1
Chongqing 1
Cusago 1
Daraga 1
Fuzhou 1
Guangzhou 1
Jinhua 1
L'aquila 1
Manoppello 1
Modena 1
Munich 1
Nanchang 1
Napoli 1
Palermo 1
Pignone 1
Poggibonsi 1
Pune 1
Quzhou 1
Reston 1
Schaan 1
Shanghai 1
Shenyang 1
Simi Valley 1
Tappahannock 1
Toronto 1
Trieste 1
Venezia 1
Victoria 1
Wuhan 1
Xian 1
Totale 1.407
Nome #
Twelve-Hour PCR-Based method for detection of Salmonella spp. in food 118
Characterization of Kloeckera apiculata strains from the Friuli region in Northern Italy 106
A RE-PCR method to distinguish Listeria monocytogenes serovars 99
THE RPOB GENE AS A TARGET FOR PCR-DGGE ANALYSIS TO FOLLOW LACTIC ACID BACTERIAL POPULATION DYNAMICS DURING FOOD FERMENTATIONS 98
A multiplex-PCR method to detect enterohemorrhagic (EHEC) and enteropathogenic (EPEC) Escherichia coli in artificially contaminated foods 96
Mitochondrial DNA restriction enzyme analysis and evaluation of the enological characteristics of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from grapes of the wine–producing area of Collio (Italy) 93
Arthrobacter spp 87
Molecular detection and identification of Brettanomyces/Dekkera bruxellensis and Brettanomyces/Dekkera anomalus in spoiled wines 87
Development and evaluation of a PCR-microplate capture hybridization method for direct detection of verotoxigenic Escherichia coli strains in artificially contaminated food samples 85
Enterobatteri psicrotrofi e loro effetti su alcuni prodotti lattiero-caseari. 81
(1999) Determinazione del sesso su campioni di carne bovina e suina. 81
Enological and genetic traits of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from farmer and modern wineries 77
RAPID PCR-RFLP METHOD FOR THE IDENTIFICATION OF MARINE FISH FILLETS (SEABASS, SEABREAM, UMBRINE AND DENTEX) 74
Microrganismi alofili presenti in salamoie di budelli. 72
A NESTED-PCR METHOD TO THE DETECT LISTERIA MONOCYTOGENES IN ARTIFICIALLY CONTAMINATED BLOOD SPECIMENTS 66
Molecular Characterization of Lactobacillus species isolated from natural fermented sausages produced in Greece, Hungary and Italy by molecular methods 61
Evaluation of the parameters (aw, humidity, storage temperature and osmophilic yeasts concentration) influencing yeast fermentation in honey [Parametri che influenzano l'alterazione microbiologica del miele] 57
Identification of microbial species in contaminated foods with biomolecular methods [Identificazione di ceppi di Bacillus spp. isolati da varie tipologie di alimenti] 55
Detection and Identification of Listeria monocytogenes in Food by PCR and Oligonucleotide- Specific Capture Plate Hybridization 55
Alterazioni delle lasagne pastorizzate confezionate. 53
Identificazione di un cocco alterante i prosciutti cotti. 51
Enterobatteri responsabili di mucosità negli alimenti. 50
Enterobatteri responsabili di mucosità negli alimenti. 50
Identificazione di Listeria monocytogenes da alimenti tramite amplificazione genica e rilevazione colorimetrica in micropiastra (PCR-OSCPH). 47
Aspetti microbiologici e chimico-fisici dei mieli di diversa origine. 46
Lieviti ed alterazioni di yoghurt alla frutta. 44
Valutazione di uno starter microbico per la produzione di salame tradizionale friulano. 41
MONITORING OF A STARTER CULTURE FOR FERMENTED SAUSAGE BY MOLECULAR METHOD 39
Rintracciabilità microbiologica in filiera di prodotti fermentati. 37
Valutazione dell’attività di starter microbici nella preparazione delle olive da mensa 35
Studio e prevenzione di una alterazione cromatica superficiale dello stracchino 30
Valutazione della microflora di un formaggio Feta tradizionale del commercio e identificazione tramite PCR-DGGE dei batteri lattici isolati 28
Una nota sulla valutazione di un metodo per l’identificazione di E. coli O157:H7 in alimenti 24
Totale 2.123
Categoria #
all - tutte 6.824
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 6.824


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201998 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 64 34
2019/2020546 27 29 14 67 33 100 54 65 28 69 13 47
2020/2021296 2 32 2 40 8 47 12 35 69 4 41 4
2021/2022266 6 29 7 31 0 8 2 18 4 38 73 50
2022/2023382 36 43 4 61 27 96 3 24 65 10 8 5
2023/2024154 14 8 18 5 28 59 1 3 13 5 0 0
Totale 2.123