PASSAGHE, Paolo
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 574
EU - Europa 304
AS - Asia 49
AF - Africa 2
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
SA - Sud America 2
Totale 933
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 568
IT - Italia 136
UA - Ucraina 55
DE - Germania 37
CN - Cina 34
FI - Finlandia 19
NL - Olanda 15
IE - Irlanda 13
SE - Svezia 9
TR - Turchia 7
CA - Canada 6
BE - Belgio 4
GB - Regno Unito 4
CZ - Repubblica Ceca 3
FR - Francia 3
IN - India 3
CL - Cile 2
EU - Europa 2
KH - Cambogia 2
LU - Lussemburgo 2
TG - Togo 2
VN - Vietnam 2
HR - Croazia 1
JP - Giappone 1
MK - Macedonia 1
PT - Portogallo 1
RO - Romania 1
Totale 933
Città #
Ann Arbor 83
Chandler 69
Jacksonville 41
Fairfield 37
Dearborn 28
Woodbridge 28
New York 26
Wilmington 23
Houston 22
Udine 21
Beijing 18
Ashburn 13
Dublin 13
Princeton 12
Cambridge 11
Padova 9
Seattle 9
Baarlo 7
Izmir 7
Raalte 7
Rome 7
Hefei 5
Ottawa 5
Perugia 5
Brussels 4
Cagliari 4
Chieti 4
Ogden 4
San Diego 4
Scandiano 4
Boardman 3
Castelnuovo Della Daunia 3
Norwalk 3
Trieste 3
Breda di Piave 2
Codroipo 2
Costabissara 2
Dong Ket 2
Grafing 2
Hesperange 2
Jinan 2
Kunming 2
Lomé 2
Malo 2
Munich 2
Paese 2
Phnom Penh 2
Prague 2
Reggio Nell'emilia 2
Rende 2
San Mateo 2
Santiago 2
Scafati 2
Venezia 2
Vicenza 2
Bari 1
Berlin 1
Castelfranco Veneto 1
Cavarzere 1
Chieri 1
Des Moines 1
Dolo 1
Fayetteville 1
Fermo 1
Guangzhou 1
Hradec Králové 1
Indiana 1
Is-sur-Tille 1
Ithaca 1
Jaipur 1
Lappeenranta 1
Lisbon 1
Livorno 1
Milan 1
Nanjing 1
Napoli 1
Pignone 1
Pordenone 1
Poughkeepsie 1
Redmond 1
Redwood City 1
Salerno 1
San Francisco 1
Shaoxing 1
Shenyang 1
Simi Valley 1
Stuttgart 1
Tokyo 1
Tolmezzo 1
Toronto 1
Torre Del Greco 1
Torviscosa 1
Tricesimo 1
Wageningen 1
Wuhan 1
Xian 1
Zhengzhou 1
Totale 626
Nome #
Monitoring of some selected heavy metals throughout the brewing process of craft beers by inductively coupled plasma mass spectrometry 129
Birra, orzo, malto e luppolo 122
Quality assessment of Cascade Hop (Humulus lupulus L.) grown in Sardinia 78
Hop cultivation trials in some Italian regions: alfa- and beta-acid content of hop cones 75
I processi ossidativi e l’attivita’ antiossidante nella filiera del malto e della birra 72
Gluten in beers: improvement of prolamins extraction in immunochemical analysis 71
PROBLEMATICHE legate alla DETERMINAZIONE del GLUTINE in prodotti derivati dai cereali 65
Sistema di autocontrollo (HACCP) nella filiera di produzione della birra 64
Analisi del glutine nella birra 62
Evaluation of chemical physical stability of craft beers through unconventional methods 62
The colloidal stability of craft beers obtained with gluten-free adjuncts: an assessment of aspects related to technology, composition and analysis 59
Use of olive (Olea europaea L.) leaves as beer ingredient, and their influence on beer chemical composition and antioxidant activity 32
Dip Hopping Technique and Yeast Biotransformations in Craft Beer Productions 23
Biotransformations Performed by Yeasts on Aromatic Compounds Provided by Hop—A Review 21
Economic considerations on a small size drum malting plant 13
Industrial beer versus craft beer: Definitions and nuances 10
Totale 958
Categoria #
all - tutte 2.798
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.798


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201925 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 19 6
2019/2020194 2 1 9 18 15 44 26 22 16 19 5 17
2020/2021133 3 16 3 16 3 10 8 30 17 8 13 6
2021/2022125 3 20 7 9 1 3 5 5 0 16 42 14
2022/2023151 12 14 8 15 19 37 0 8 26 2 1 9
2023/2024107 13 4 1 1 9 31 1 15 9 19 4 0
Totale 958