FAVOTTO, Saida
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.130
EU - Europa 720
AS - Asia 277
SA - Sud America 38
AF - Africa 14
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
OC - Oceania 1
Totale 3.183
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.123
IT - Italia 221
UA - Ucraina 190
CN - Cina 115
DE - Germania 101
SG - Singapore 87
FI - Finlandia 53
GB - Regno Unito 38
BR - Brasile 37
IE - Irlanda 34
IN - India 31
SE - Svezia 27
TR - Turchia 24
BE - Belgio 15
FR - Francia 11
VN - Vietnam 8
ZA - Sudafrica 7
CA - Canada 6
NG - Nigeria 6
EE - Estonia 5
PL - Polonia 5
CH - Svizzera 3
EU - Europa 3
ID - Indonesia 3
TW - Taiwan 3
ES - Italia 2
HU - Ungheria 2
IL - Israele 2
LI - Liechtenstein 2
RU - Federazione Russa 2
SI - Slovenia 2
AU - Australia 1
BG - Bulgaria 1
CL - Cile 1
CY - Cipro 1
CZ - Repubblica Ceca 1
EG - Egitto 1
HR - Croazia 1
KR - Corea 1
ME - Montenegro 1
MK - Macedonia 1
NO - Norvegia 1
PA - Panama 1
PH - Filippine 1
RS - Serbia 1
TH - Thailandia 1
Totale 3.183
Città #
Chandler 263
Woodbridge 260
Ann Arbor 242
Fairfield 151
Houston 140
Jacksonville 124
Ashburn 122
Dearborn 96
Udine 95
Wilmington 82
Singapore 74
Seattle 67
Cambridge 56
Boardman 51
Princeton 37
Dublin 34
Izmir 24
Beijing 18
Niterói 16
Rio de Janeiro 16
Brussels 15
San Diego 15
Kunming 11
Ogden 10
Caserta 9
Norwalk 9
Des Moines 8
Dong Ket 8
Guangzhou 8
Hefei 8
Johannesburg 7
Nanjing 7
Pune 7
Milan 6
Washington 6
Falls Church 5
Helsinki 5
Los Angeles 5
Nanchang 5
Tallinn 5
Warsaw 5
Akwanga 4
Dallas 4
Ottawa 4
Phoenix 4
Riese 4
Torino 4
Baotou 3
Chengdu 3
Edinburgh 3
Grafing 3
Ilmenau 3
Indiana 3
Jiaxing 3
Jinan 3
Mereto di Tomba 3
Padova 3
Pescara 3
San Francisco 3
San Severo 3
Simi Valley 3
Taipei 3
Andover 2
Annone Veneto 2
Auburn Hills 2
Castiglione del Lago 2
Cesena 2
Frankfurt am Main 2
Ithaca 2
Jakarta 2
Lagos 2
Madrid 2
Mogliano Veneto 2
Naples 2
Paris 2
Perugia 2
Ponte di Piave 2
Pordenone 2
Reana del Rojale 2
Redwood City 2
Rome 2
Santa Clara 2
Schaan 2
Shanghai 2
Shenyang 2
Tel Aviv 2
Tianjin 2
Tivoli 2
Torre Del Greco 2
Xian 2
Zhengzhou 2
Zurich 2
Almese 1
Berlin 1
Bollate 1
Boston 1
Budapest 1
Cairo 1
Castelfranco Veneto 1
Castiglione delle Stiviere 1
Totale 2.269
Nome #
The role of product familiarity and consumer involvement on liking and perceptions of fresh meat 166
Montasio cheese liking as affected by information about cows breed and rearing system 162
Effects of grazing cow diet on volatile compounds as well as physicochemical and sensory characteristics of 12-month-ripened Montasio cheese 147
Cheese liking and consumer willingness to pay as affected by information about organic production. 145
An emotional approach to beef evaluation 144
Efficiency of FAME analysis with SP-2380 capillary column in lamb meat 138
Eating quality prediction of beef from Italian Simmental cattle based on experts' steak assessment 134
Sensory comparison of mussels (Mytilus galloprovincialis) farmed in the Adriatic and Sardinian Sea 132
Prediction of eating quality of Italian Simmental beef from butcher’s steak appearance judgment 122
Consumers’ perception of conventional and biodynamic wine as affected by information 118
EFFECT OF INFORMATION ABOUT BREED AND BREEDING SYSTEM ON MONTASIO CHEESE LIKING 104
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project 102
Intrinsic characteristics of veal leading consumer preferences 99
SENSORY PROPERTIES AND CONSUMER ACCEPTABILITY OF TRADITIONAL CAPRETTO AND CHEVON 98
Relazione fra caratteristiche sensoriali e spettro colorimetrico nella carne di vitello 97
Variability in the characteristics of fresh meat and thighs in relationship to genetic type of the heavy pig 97
Consumer perception of Italian PDO cured hams: when “sensory” does matter in consumer perception of typical food products 94
Indice di qualità per la valorizzazione della carne di pezzata rossa italiana 93
CARATTERISTICHE DEL PROSCIUTTO DI SAN DANIELE IN RAPPORTO AL TIPO GENETICO 91
Caratteristiche qualitative di cinque varietà di mela del Friuli Venezia Giulia. 90
Effetto delle informazioni relative al sistema di allevamento biologico sull'accettabilità del formaggio pecorino 89
SENSORY PERCEPTION OF ITALIAN SIMMENTAL BEEF ENRICHED WITH OMEGA-3 78
Profilo sensoriale del formaggio Montasio DOP-PDM “Solo di Pezzata Rossa italiana”, fresco e stagionato, ottenuto in diverse condizioni di pascolo e integrazione alimentare 76
Valutazione delle caratteristiche visive del formaggio Montasio di malga tramite occhio elettronico 68
Sous vide Alpine lamb. Best Practice Example. 66
Effect of information about organic production on beef liking and consumer willingness to pay. Preference. 66
Effetto del tipo genetico e del sistema di allevamento sul profilo sensoriale del prosciutto crudo 59
Relazione fra qualità percepita per il filetto e informazione sul sistema di allevamento della trota I.R.IDEA 57
Sensory properties of San Daniele prosciutto as affected by pig genetic type and homologated-ham class 55
Qualità della carne del suino pesante in rapporto al genotipo e allo stato d'ingrassamento 47
Influence of dietary inclusion of tannin extracts from mimosa, chestnut and tara on volatile compounds and flavour in lamb meat 44
Qualità della carne della Pezzata Rossa 41
Preferenze dei consumatori per il formaggio Montasio DOP prodotto con latte di bovine di razza Pezzata Rossa Italiana allevate al pascolo o in stalla 37
STRATEGIE DI VALORIZZAZIONE E CARATTERISTICHE QUALITATIVE DELLA RICOTTA TIPICA FRIULANA 34
Effect of providing marketing information about the nutritional composition of milk and rearing system of cows on the overall liking of cheese 31
Qualità percepita dell'hamburger di Pezzata Rossa 30
Physicochemical, Microbiological, and Toxicological Characterization of Pâté Prepared from the Meat and Liver of Bullfrog (Aquarana catesbeiana) Carcasses 16
Pungency perception and liking for pasta filata cheeses in consumers from different Italian regions 12
Totale 3.279
Categoria #
all - tutte 11.261
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 11.261


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020560 0 0 0 0 47 134 116 84 39 83 17 40
2020/2021414 8 40 17 48 22 64 11 50 63 18 46 27
2021/2022312 3 39 9 16 6 11 20 12 7 38 100 51
2022/2023562 38 54 8 87 65 108 0 68 74 2 36 22
2023/2024201 24 19 17 12 18 56 6 4 15 7 9 14
2024/2025202 15 79 39 32 37 0 0 0 0 0 0 0
Totale 3.279