FAVOTTO, Saida
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.180
EU - Europa 831
AS - Asia 436
SA - Sud America 92
AF - Africa 16
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
OC - Oceania 1
Totale 3.559
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.170
IT - Italia 245
UA - Ucraina 190
SG - Singapore 187
CN - Cina 138
DE - Germania 104
BR - Brasile 83
RU - Federazione Russa 63
FI - Finlandia 56
GB - Regno Unito 42
IE - Irlanda 34
IN - India 32
SE - Svezia 28
TR - Turchia 24
BE - Belgio 15
FR - Francia 14
HK - Hong Kong 13
KR - Corea 9
VN - Vietnam 9
PL - Polonia 7
ZA - Sudafrica 7
AR - Argentina 6
CA - Canada 6
NG - Nigeria 6
EE - Estonia 5
IL - Israele 4
AT - Austria 3
CH - Svizzera 3
EU - Europa 3
ID - Indonesia 3
NL - Olanda 3
TW - Taiwan 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
BD - Bangladesh 2
EG - Egitto 2
ES - Italia 2
HR - Croazia 2
HU - Ungheria 2
KG - Kirghizistan 2
LI - Liechtenstein 2
NO - Norvegia 2
SI - Slovenia 2
AU - Australia 1
AZ - Azerbaigian 1
BG - Bulgaria 1
CL - Cile 1
CY - Cipro 1
CZ - Repubblica Ceca 1
DO - Repubblica Dominicana 1
DZ - Algeria 1
EC - Ecuador 1
GE - Georgia 1
IS - Islanda 1
JM - Giamaica 1
KZ - Kazakistan 1
ME - Montenegro 1
MK - Macedonia 1
MX - Messico 1
PA - Panama 1
PE - Perù 1
PH - Filippine 1
PT - Portogallo 1
RS - Serbia 1
SY - Repubblica araba siriana 1
TH - Thailandia 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 3.559
Città #
Chandler 263
Woodbridge 260
Ann Arbor 242
Fairfield 151
Houston 140
Ashburn 125
Jacksonville 124
Singapore 117
Udine 99
Dearborn 96
Wilmington 82
Seattle 67
Cambridge 56
Boardman 51
Princeton 37
Beijing 35
Dublin 34
Izmir 24
Niterói 18
Rio de Janeiro 16
Brussels 15
San Diego 15
Hong Kong 13
Kunming 11
Los Angeles 11
Ogden 10
Caserta 9
Norwalk 9
Des Moines 8
Dong Ket 8
Guangzhou 8
Hefei 8
Seoul 8
Helsinki 7
Johannesburg 7
Nanjing 7
Pune 7
Warsaw 7
Milan 6
Phoenix 6
Washington 6
Falls Church 5
Nanchang 5
São Paulo 5
Tallinn 5
Akwanga 4
Dallas 4
Ottawa 4
Porto Alegre 4
Riese 4
Torino 4
Venice 4
Ancona 3
Baotou 3
Chengdu 3
Curitiba 3
Edinburgh 3
Frankfurt am Main 3
Grafing 3
Ilmenau 3
Indiana 3
Jiaxing 3
Jinan 3
Mereto di Tomba 3
Padova 3
Pescara 3
San Francisco 3
San Severo 3
Santa Clara 3
Simi Valley 3
Taipei 3
Tel Aviv 3
Andover 2
Annone Veneto 2
Atlanta 2
Auburn Hills 2
Bishkek 2
Buenos Aires 2
Cairo 2
Castiglione del Lago 2
Cavasso Nuovo 2
Cesena 2
Chicago 2
Gonars 2
Ithaca 2
Jakarta 2
Lagos 2
Madrid 2
Misano Adriatico 2
Mogliano Veneto 2
Naples 2
Newark 2
Novara 2
Oslo 2
Paris 2
Perugia 2
Ponte di Piave 2
Pordenone 2
Portsmouth 2
Reana del Rojale 2
Totale 2.387
Nome #
The role of product familiarity and consumer involvement on liking and perceptions of fresh meat 180
Montasio cheese liking as affected by information about cows breed and rearing system 172
Cheese liking and consumer willingness to pay as affected by information about organic production. 159
Effects of grazing cow diet on volatile compounds as well as physicochemical and sensory characteristics of 12-month-ripened Montasio cheese 155
Efficiency of FAME analysis with SP-2380 capillary column in lamb meat 152
An emotional approach to beef evaluation 150
Sensory comparison of mussels (Mytilus galloprovincialis) farmed in the Adriatic and Sardinian Sea 144
Eating quality prediction of beef from Italian Simmental cattle based on experts' steak assessment 140
Consumers’ perception of conventional and biodynamic wine as affected by information 136
Prediction of eating quality of Italian Simmental beef from butcher’s steak appearance judgment 127
CARATTERISTICHE DEL PROSCIUTTO DI SAN DANIELE IN RAPPORTO AL TIPO GENETICO 115
EFFECT OF INFORMATION ABOUT BREED AND BREEDING SYSTEM ON MONTASIO CHEESE LIKING 113
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project 112
Intrinsic characteristics of veal leading consumer preferences 110
SENSORY PROPERTIES AND CONSUMER ACCEPTABILITY OF TRADITIONAL CAPRETTO AND CHEVON 110
Variability in the characteristics of fresh meat and thighs in relationship to genetic type of the heavy pig 108
Relazione fra caratteristiche sensoriali e spettro colorimetrico nella carne di vitello 107
Consumer perception of Italian PDO cured hams: when “sensory” does matter in consumer perception of typical food products 105
Indice di qualità per la valorizzazione della carne di pezzata rossa italiana 104
Effetto delle informazioni relative al sistema di allevamento biologico sull'accettabilità del formaggio pecorino 100
Caratteristiche qualitative di cinque varietà di mela del Friuli Venezia Giulia. 98
Profilo sensoriale del formaggio Montasio DOP-PDM “Solo di Pezzata Rossa italiana”, fresco e stagionato, ottenuto in diverse condizioni di pascolo e integrazione alimentare 86
SENSORY PERCEPTION OF ITALIAN SIMMENTAL BEEF ENRICHED WITH OMEGA-3 85
Sous vide Alpine lamb. Best Practice Example. 76
Valutazione delle caratteristiche visive del formaggio Montasio di malga tramite occhio elettronico 75
Effect of information about organic production on beef liking and consumer willingness to pay. Preference. 74
Effetto del tipo genetico e del sistema di allevamento sul profilo sensoriale del prosciutto crudo 66
Relazione fra qualità percepita per il filetto e informazione sul sistema di allevamento della trota I.R.IDEA 62
Sensory properties of San Daniele prosciutto as affected by pig genetic type and homologated-ham class 60
Qualità della carne del suino pesante in rapporto al genotipo e allo stato d'ingrassamento 58
Influence of dietary inclusion of tannin extracts from mimosa, chestnut and tara on volatile compounds and flavour in lamb meat 58
Qualità della carne della Pezzata Rossa 50
Preferenze dei consumatori per il formaggio Montasio DOP prodotto con latte di bovine di razza Pezzata Rossa Italiana allevate al pascolo o in stalla 45
Qualità percepita dell'hamburger di Pezzata Rossa 43
Effect of providing marketing information about the nutritional composition of milk and rearing system of cows on the overall liking of cheese 41
STRATEGIE DI VALORIZZAZIONE E CARATTERISTICHE QUALITATIVE DELLA RICOTTA TIPICA FRIULANA 36
Physicochemical, Microbiological, and Toxicological Characterization of Pâté Prepared from the Meat and Liver of Bullfrog (Aquarana catesbeiana) Carcasses 24
Pungency perception and liking for pasta filata cheeses in consumers from different Italian regions 20
Totale 3.656
Categoria #
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202040 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 40
2020/2021414 8 40 17 48 22 64 11 50 63 18 46 27
2021/2022312 3 39 9 16 6 11 20 12 7 38 100 51
2022/2023562 38 54 8 87 65 108 0 68 74 2 36 22
2023/2024201 24 19 17 12 18 56 6 4 15 7 9 14
2024/2025579 15 79 39 32 38 35 43 27 93 49 118 11
Totale 3.656