FAVOTTO, Saida
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.072
EU - Europa 693
AS - Asia 171
AF - Africa 8
SA - Sud America 5
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
OC - Oceania 1
Totale 2.953
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.065
IT - Italia 204
UA - Ucraina 190
DE - Germania 97
CN - Cina 95
FI - Finlandia 52
GB - Regno Unito 38
IE - Irlanda 33
IN - India 31
SE - Svezia 27
TR - Turchia 24
BE - Belgio 15
FR - Francia 9
VN - Vietnam 8
ZA - Sudafrica 7
CA - Canada 6
EE - Estonia 5
PL - Polonia 5
BR - Brasile 4
CH - Svizzera 3
EU - Europa 3
ID - Indonesia 3
TW - Taiwan 3
ES - Italia 2
HU - Ungheria 2
IL - Israele 2
LI - Liechtenstein 2
RU - Federazione Russa 2
AU - Australia 1
CL - Cile 1
CY - Cipro 1
CZ - Repubblica Ceca 1
EG - Egitto 1
HR - Croazia 1
KR - Corea 1
ME - Montenegro 1
MK - Macedonia 1
NO - Norvegia 1
PA - Panama 1
PH - Filippine 1
RS - Serbia 1
SG - Singapore 1
SI - Slovenia 1
TH - Thailandia 1
Totale 2.953
Città #
Chandler 263
Woodbridge 260
Ann Arbor 242
Fairfield 151
Houston 140
Jacksonville 124
Ashburn 122
Dearborn 96
Udine 94
Wilmington 82
Seattle 67
Cambridge 56
Princeton 37
Dublin 33
Izmir 24
Beijing 18
Brussels 15
San Diego 15
Boardman 13
Kunming 11
Ogden 10
Caserta 9
Norwalk 9
Des Moines 8
Dong Ket 8
Hefei 8
Johannesburg 7
Nanjing 7
Pune 7
Milan 6
Washington 6
Falls Church 5
Guangzhou 5
Nanchang 5
Tallinn 5
Warsaw 5
Helsinki 4
Ottawa 4
Phoenix 4
Riese 4
Torino 4
Baotou 3
Edinburgh 3
Grafing 3
Indiana 3
Jinan 3
Mereto di Tomba 3
Padova 3
San Francisco 3
San Severo 3
Simi Valley 3
Taipei 3
Andover 2
Annone Veneto 2
Auburn Hills 2
Castiglione del Lago 2
Cesena 2
Chengdu 2
Dallas 2
Frankfurt am Main 2
Jakarta 2
Jiaxing 2
Madrid 2
Mogliano Veneto 2
Naples 2
Paris 2
Perugia 2
Ponte di Piave 2
Pordenone 2
Reana del Rojale 2
Redwood City 2
Schaan 2
Shenyang 2
Tel Aviv 2
Tianjin 2
Torre Del Greco 2
Xian 2
Zhengzhou 2
Zurich 2
Almese 1
Berlin 1
Bollate 1
Boston 1
Budapest 1
Cairo 1
Castelfranco Veneto 1
Castiglione delle Stiviere 1
Changsha 1
Chongqing 1
Cincinnati 1
Curitiba 1
Dagupan 1
Debrecen 1
Fivizzano 1
Florence 1
Fremont 1
Fuzhou 1
Hangzhou 1
Harbin 1
Hebei 1
Totale 2.101
Nome #
Montasio cheese liking as affected by information about cows breed and rearing system 159
The role of product familiarity and consumer involvement on liking and perceptions of fresh meat 158
Effects of grazing cow diet on volatile compounds as well as physicochemical and sensory characteristics of 12-month-ripened Montasio cheese 142
Cheese liking and consumer willingness to pay as affected by information about organic production. 138
An emotional approach to beef evaluation 137
Efficiency of FAME analysis with SP-2380 capillary column in lamb meat 134
Eating quality prediction of beef from Italian Simmental cattle based on experts' steak assessment 128
Prediction of eating quality of Italian Simmental beef from butcher’s steak appearance judgment 112
Consumers’ perception of conventional and biodynamic wine as affected by information 111
EFFECT OF INFORMATION ABOUT BREED AND BREEDING SYSTEM ON MONTASIO CHEESE LIKING 100
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project 98
Intrinsic characteristics of veal leading consumer preferences 95
Sensory comparison of mussels (Mytilus galloprovincialis) farmed in the Adriatic and Sardinian Sea 94
Variability in the characteristics of fresh meat and thighs in relationship to genetic type of the heavy pig 93
Consumer perception of Italian PDO cured hams: when “sensory” does matter in consumer perception of typical food products 91
Relazione fra caratteristiche sensoriali e spettro colorimetrico nella carne di vitello 89
Indice di qualità per la valorizzazione della carne di pezzata rossa italiana 88
Effetto delle informazioni relative al sistema di allevamento biologico sull'accettabilità del formaggio pecorino 87
SENSORY PROPERTIES AND CONSUMER ACCEPTABILITY OF TRADITIONAL CAPRETTO AND CHEVON 84
CARATTERISTICHE DEL PROSCIUTTO DI SAN DANIELE IN RAPPORTO AL TIPO GENETICO 80
Caratteristiche qualitative di cinque varietà di mela del Friuli Venezia Giulia. 79
SENSORY PERCEPTION OF ITALIAN SIMMENTAL BEEF ENRICHED WITH OMEGA-3 74
Profilo sensoriale del formaggio Montasio DOP-PDM “Solo di Pezzata Rossa italiana”, fresco e stagionato, ottenuto in diverse condizioni di pascolo e integrazione alimentare 70
Sous vide Alpine lamb. Best Practice Example. 63
Effect of information about organic production on beef liking and consumer willingness to pay. Preference. 63
Valutazione delle caratteristiche visive del formaggio Montasio di malga tramite occhio elettronico 63
Effetto del tipo genetico e del sistema di allevamento sul profilo sensoriale del prosciutto crudo 57
Relazione fra qualità percepita per il filetto e informazione sul sistema di allevamento della trota I.R.IDEA 53
Sensory properties of San Daniele prosciutto as affected by pig genetic type and homologated-ham class 52
Qualità della carne del suino pesante in rapporto al genotipo e allo stato d'ingrassamento 43
Influence of dietary inclusion of tannin extracts from mimosa, chestnut and tara on volatile compounds and flavour in lamb meat 41
Preferenze dei consumatori per il formaggio Montasio DOP prodotto con latte di bovine di razza Pezzata Rossa Italiana allevate al pascolo o in stalla 35
Qualità della carne della Pezzata Rossa 35
STRATEGIE DI VALORIZZAZIONE E CARATTERISTICHE QUALITATIVE DELLA RICOTTA TIPICA FRIULANA 31
Effect of providing marketing information about the nutritional composition of milk and rearing system of cows on the overall liking of cheese 29
Qualità percepita dell'hamburger di Pezzata Rossa 26
Physicochemical, Microbiological, and Toxicological Characterization of Pâté Prepared from the Meat and Liver of Bullfrog (Aquarana catesbeiana) Carcasses 9
Pungency perception and liking for pasta filata cheeses in consumers from different Italian regions 8
Totale 3.049
Categoria #
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Totale 8.579


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019131 0 0 0 0 0 0 0 0 0 22 70 39
2019/2020698 31 17 13 77 47 134 116 84 39 83 17 40
2020/2021414 8 40 17 48 22 64 11 50 63 18 46 27
2021/2022312 3 39 9 16 6 11 20 12 7 38 100 51
2022/2023562 38 54 8 87 65 108 0 68 74 2 36 22
2023/2024173 24 19 17 12 18 56 6 4 15 2 0 0
Totale 3.049