FAVOTTO, Saida
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.452
AS - Asia 913
EU - Europa 908
SA - Sud America 153
AF - Africa 23
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
OC - Oceania 2
Totale 4.454
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.429
SG - Singapore 402
IT - Italia 267
CN - Cina 226
UA - Ucraina 191
BR - Brasile 129
DE - Germania 119
HK - Hong Kong 95
RU - Federazione Russa 67
FI - Finlandia 57
VN - Vietnam 55
GB - Regno Unito 50
IN - India 44
IE - Irlanda 34
SE - Svezia 31
TR - Turchia 29
FR - Francia 19
AR - Argentina 15
BE - Belgio 15
PL - Polonia 13
ZA - Sudafrica 12
CA - Canada 11
KR - Corea 9
AT - Austria 8
ID - Indonesia 7
MX - Messico 7
JP - Giappone 6
NG - Nigeria 6
BD - Bangladesh 5
EE - Estonia 5
IL - Israele 5
TH - Thailandia 5
EC - Ecuador 4
ES - Italia 4
IQ - Iraq 4
LT - Lituania 4
AE - Emirati Arabi Uniti 3
CH - Svizzera 3
EU - Europa 3
HR - Croazia 3
NL - Olanda 3
OM - Oman 3
TW - Taiwan 3
AU - Australia 2
AZ - Azerbaigian 2
CR - Costa Rica 2
EG - Egitto 2
HU - Ungheria 2
KG - Kirghizistan 2
KZ - Kazakistan 2
LI - Liechtenstein 2
NO - Norvegia 2
PE - Perù 2
SI - Slovenia 2
BG - Bulgaria 1
CL - Cile 1
CO - Colombia 1
CY - Cipro 1
CZ - Repubblica Ceca 1
DO - Repubblica Dominicana 1
DZ - Algeria 1
ET - Etiopia 1
GE - Georgia 1
IS - Islanda 1
JM - Giamaica 1
ME - Montenegro 1
MK - Macedonia 1
MY - Malesia 1
PA - Panama 1
PH - Filippine 1
PT - Portogallo 1
RS - Serbia 1
SY - Repubblica araba siriana 1
TN - Tunisia 1
UY - Uruguay 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 4.454
Città #
Chandler 263
Woodbridge 260
Ann Arbor 242
Ashburn 212
Singapore 188
Fairfield 151
Houston 142
Jacksonville 124
Udine 103
Dearborn 96
Hong Kong 95
Beijing 87
Wilmington 82
Seattle 68
Cambridge 56
Boardman 51
Los Angeles 42
Princeton 37
Dublin 34
Izmir 24
Buffalo 18
Niterói 18
Rio de Janeiro 18
Brussels 15
Dallas 15
Hefei 15
Ho Chi Minh City 15
San Diego 15
Hanoi 14
Warsaw 13
São Paulo 12
Johannesburg 11
Kunming 11
New York 11
Council Bluffs 10
Ogden 10
Caserta 9
Munich 9
Norwalk 9
Atlanta 8
Chicago 8
Des Moines 8
Dong Ket 8
Guangzhou 8
Phoenix 8
Redondo Beach 8
Reggio Emilia 8
Seoul 8
Chennai 7
Denver 7
Helsinki 7
Milan 7
Nanjing 7
Pune 7
Washington 7
Tokyo 6
Da Nang 5
Falls Church 5
Frankfurt am Main 5
Nanchang 5
Porto Alegre 5
Stockholm 5
Tallinn 5
Akwanga 4
Bangkok 4
Mexico City 4
Orem 4
Ottawa 4
Poplar 4
Riese 4
Santa Clara 4
Torino 4
Venice 4
Vienna 4
Ancona 3
Baotou 3
Bologna 3
Boston 3
Chengdu 3
Curitiba 3
Dhaka 3
Edinburgh 3
Falkenstein 3
Grafing 3
Ilmenau 3
Indiana 3
Jakarta 3
Jiaxing 3
Jinan 3
Mereto di Tomba 3
Mumbai 3
Nuremberg 3
Padova 3
Pescara 3
San Francisco 3
San Severo 3
Shanghai 3
Simi Valley 3
Taipei 3
Tel Aviv 3
Totale 2.889
Nome #
The role of product familiarity and consumer involvement on liking and perceptions of fresh meat 202
Montasio cheese liking as affected by information about cows breed and rearing system 191
Effects of grazing cow diet on volatile compounds as well as physicochemical and sensory characteristics of 12-month-ripened Montasio cheese 184
An emotional approach to beef evaluation 182
Cheese liking and consumer willingness to pay as affected by information about organic production. 177
Efficiency of FAME analysis with SP-2380 capillary column in lamb meat 176
Eating quality prediction of beef from Italian Simmental cattle based on experts' steak assessment 176
Sensory comparison of mussels (Mytilus galloprovincialis) farmed in the Adriatic and Sardinian Sea 165
Consumers’ perception of conventional and biodynamic wine as affected by information 165
CARATTERISTICHE DEL PROSCIUTTO DI SAN DANIELE IN RAPPORTO AL TIPO GENETICO 164
Prediction of eating quality of Italian Simmental beef from butcher’s steak appearance judgment 148
Intrinsic characteristics of veal leading consumer preferences 147
Relazione fra caratteristiche sensoriali e spettro colorimetrico nella carne di vitello 146
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project 138
SENSORY PROPERTIES AND CONSUMER ACCEPTABILITY OF TRADITIONAL CAPRETTO AND CHEVON 136
EFFECT OF INFORMATION ABOUT BREED AND BREEDING SYSTEM ON MONTASIO CHEESE LIKING 135
Indice di qualità per la valorizzazione della carne di pezzata rossa italiana 134
Consumer perception of Italian PDO cured hams: when “sensory” does matter in consumer perception of typical food products 130
Caratteristiche qualitative di cinque varietà di mela del Friuli Venezia Giulia. 126
Variability in the characteristics of fresh meat and thighs in relationship to genetic type of the heavy pig 125
Effetto delle informazioni relative al sistema di allevamento biologico sull'accettabilità del formaggio pecorino 122
SENSORY PERCEPTION OF ITALIAN SIMMENTAL BEEF ENRICHED WITH OMEGA-3 104
Effect of information about organic production on beef liking and consumer willingness to pay. Preference. 101
Profilo sensoriale del formaggio Montasio DOP-PDM “Solo di Pezzata Rossa italiana”, fresco e stagionato, ottenuto in diverse condizioni di pascolo e integrazione alimentare 98
Relazione fra qualità percepita per il filetto e informazione sul sistema di allevamento della trota I.R.IDEA 95
Sous vide Alpine lamb. Best Practice Example. 91
Valutazione delle caratteristiche visive del formaggio Montasio di malga tramite occhio elettronico 87
Effetto del tipo genetico e del sistema di allevamento sul profilo sensoriale del prosciutto crudo 85
Sensory properties of San Daniele prosciutto as affected by pig genetic type and homologated-ham class 84
Influence of dietary inclusion of tannin extracts from mimosa, chestnut and tara on volatile compounds and flavour in lamb meat 77
Qualità della carne del suino pesante in rapporto al genotipo e allo stato d'ingrassamento 73
Qualità della carne della Pezzata Rossa 67
Effect of providing marketing information about the nutritional composition of milk and rearing system of cows on the overall liking of cheese 61
Preferenze dei consumatori per il formaggio Montasio DOP prodotto con latte di bovine di razza Pezzata Rossa Italiana allevate al pascolo o in stalla 60
Qualità percepita dell'hamburger di Pezzata Rossa 58
STRATEGIE DI VALORIZZAZIONE E CARATTERISTICHE QUALITATIVE DELLA RICOTTA TIPICA FRIULANA 55
Physicochemical, Microbiological, and Toxicological Characterization of Pâté Prepared from the Meat and Liver of Bullfrog (Aquarana catesbeiana) Carcasses 50
Pungency perception and liking for pasta filata cheeses in consumers from different Italian regions 36
Totale 4.551
Categoria #
all - tutte 16.750
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 16.750


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021279 0 0 0 0 0 64 11 50 63 18 46 27
2021/2022312 3 39 9 16 6 11 20 12 7 38 100 51
2022/2023562 38 54 8 87 65 108 0 68 74 2 36 22
2023/2024201 24 19 17 12 18 56 6 4 15 7 9 14
2024/2025701 15 79 39 32 38 35 43 27 93 49 118 133
2025/2026773 143 133 83 141 260 13 0 0 0 0 0 0
Totale 4.551