FAVOTTO, Saida
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.196
EU - Europa 851
AS - Asia 553
SA - Sud America 110
AF - Africa 17
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
OC - Oceania 1
Totale 3.731
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.185
IT - Italia 251
UA - Ucraina 190
SG - Singapore 188
CN - Cina 156
DE - Germania 115
BR - Brasile 98
HK - Hong Kong 93
RU - Federazione Russa 64
FI - Finlandia 57
GB - Regno Unito 43
IN - India 35
IE - Irlanda 34
SE - Svezia 28
TR - Turchia 26
BE - Belgio 15
FR - Francia 14
VN - Vietnam 11
KR - Corea 9
ZA - Sudafrica 8
AR - Argentina 7
PL - Polonia 7
CA - Canada 6
NG - Nigeria 6
EE - Estonia 5
BD - Bangladesh 4
IL - Israele 4
TH - Thailandia 4
AT - Austria 3
CH - Svizzera 3
EU - Europa 3
ID - Indonesia 3
IQ - Iraq 3
NL - Olanda 3
TW - Taiwan 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
AZ - Azerbaigian 2
EC - Ecuador 2
EG - Egitto 2
ES - Italia 2
HR - Croazia 2
HU - Ungheria 2
KG - Kirghizistan 2
KZ - Kazakistan 2
LI - Liechtenstein 2
MX - Messico 2
NO - Norvegia 2
SI - Slovenia 2
AU - Australia 1
BG - Bulgaria 1
CL - Cile 1
CO - Colombia 1
CY - Cipro 1
CZ - Repubblica Ceca 1
DO - Repubblica Dominicana 1
DZ - Algeria 1
GE - Georgia 1
IS - Islanda 1
JM - Giamaica 1
ME - Montenegro 1
MK - Macedonia 1
OM - Oman 1
PA - Panama 1
PE - Perù 1
PH - Filippine 1
PT - Portogallo 1
RS - Serbia 1
SY - Repubblica araba siriana 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 3.731
Città #
Chandler 263
Woodbridge 260
Ann Arbor 242
Fairfield 151
Houston 140
Ashburn 126
Jacksonville 124
Singapore 118
Udine 99
Dearborn 96
Hong Kong 93
Wilmington 82
Seattle 68
Cambridge 56
Boardman 51
Beijing 46
Princeton 37
Dublin 34
Izmir 24
Niterói 18
Rio de Janeiro 17
Brussels 15
Hefei 15
San Diego 15
Los Angeles 12
Kunming 11
Ogden 10
Caserta 9
Munich 9
Norwalk 9
Des Moines 8
Dong Ket 8
Guangzhou 8
Johannesburg 8
Seoul 8
Helsinki 7
Nanjing 7
Pune 7
Warsaw 7
Washington 7
Milan 6
Phoenix 6
Dallas 5
Falls Church 5
Nanchang 5
Porto Alegre 5
São Paulo 5
Tallinn 5
Akwanga 4
Ottawa 4
Riese 4
Torino 4
Venice 4
Ancona 3
Atlanta 3
Bangkok 3
Baotou 3
Bologna 3
Chengdu 3
Chicago 3
Curitiba 3
Edinburgh 3
Falkenstein 3
Frankfurt am Main 3
Grafing 3
Ilmenau 3
Indiana 3
Jiaxing 3
Jinan 3
Mereto di Tomba 3
Padova 3
Pescara 3
San Francisco 3
San Severo 3
Santa Clara 3
Simi Valley 3
Taipei 3
Tel Aviv 3
Andover 2
Annone Veneto 2
Auburn Hills 2
Baku 2
Bishkek 2
Buenos Aires 2
Cairo 2
Castiglione del Lago 2
Cavasso Nuovo 2
Cesena 2
Dhaka 2
Gonars 2
Istanbul 2
Ithaca 2
Jakarta 2
Lagos 2
Madrid 2
Misano Adriatico 2
Mogliano Veneto 2
Naples 2
Newark 2
Novara 2
Totale 2.506
Nome #
The role of product familiarity and consumer involvement on liking and perceptions of fresh meat 181
Montasio cheese liking as affected by information about cows breed and rearing system 175
Cheese liking and consumer willingness to pay as affected by information about organic production. 162
Effects of grazing cow diet on volatile compounds as well as physicochemical and sensory characteristics of 12-month-ripened Montasio cheese 158
Efficiency of FAME analysis with SP-2380 capillary column in lamb meat 156
An emotional approach to beef evaluation 153
Sensory comparison of mussels (Mytilus galloprovincialis) farmed in the Adriatic and Sardinian Sea 151
Eating quality prediction of beef from Italian Simmental cattle based on experts' steak assessment 142
Consumers’ perception of conventional and biodynamic wine as affected by information 141
Prediction of eating quality of Italian Simmental beef from butcher’s steak appearance judgment 129
CARATTERISTICHE DEL PROSCIUTTO DI SAN DANIELE IN RAPPORTO AL TIPO GENETICO 126
EFFECT OF INFORMATION ABOUT BREED AND BREEDING SYSTEM ON MONTASIO CHEESE LIKING 120
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project 120
Relazione fra caratteristiche sensoriali e spettro colorimetrico nella carne di vitello 119
Intrinsic characteristics of veal leading consumer preferences 118
SENSORY PROPERTIES AND CONSUMER ACCEPTABILITY OF TRADITIONAL CAPRETTO AND CHEVON 113
Variability in the characteristics of fresh meat and thighs in relationship to genetic type of the heavy pig 112
Consumer perception of Italian PDO cured hams: when “sensory” does matter in consumer perception of typical food products 108
Effetto delle informazioni relative al sistema di allevamento biologico sull'accettabilità del formaggio pecorino 108
Indice di qualità per la valorizzazione della carne di pezzata rossa italiana 107
Caratteristiche qualitative di cinque varietà di mela del Friuli Venezia Giulia. 103
Profilo sensoriale del formaggio Montasio DOP-PDM “Solo di Pezzata Rossa italiana”, fresco e stagionato, ottenuto in diverse condizioni di pascolo e integrazione alimentare 91
SENSORY PERCEPTION OF ITALIAN SIMMENTAL BEEF ENRICHED WITH OMEGA-3 91
Effect of information about organic production on beef liking and consumer willingness to pay. Preference. 78
Valutazione delle caratteristiche visive del formaggio Montasio di malga tramite occhio elettronico 78
Sous vide Alpine lamb. Best Practice Example. 77
Relazione fra qualità percepita per il filetto e informazione sul sistema di allevamento della trota I.R.IDEA 70
Effetto del tipo genetico e del sistema di allevamento sul profilo sensoriale del prosciutto crudo 68
Qualità della carne del suino pesante in rapporto al genotipo e allo stato d'ingrassamento 64
Sensory properties of San Daniele prosciutto as affected by pig genetic type and homologated-ham class 64
Influence of dietary inclusion of tannin extracts from mimosa, chestnut and tara on volatile compounds and flavour in lamb meat 61
Qualità della carne della Pezzata Rossa 54
Preferenze dei consumatori per il formaggio Montasio DOP prodotto con latte di bovine di razza Pezzata Rossa Italiana allevate al pascolo o in stalla 49
Effect of providing marketing information about the nutritional composition of milk and rearing system of cows on the overall liking of cheese 45
Qualità percepita dell'hamburger di Pezzata Rossa 44
STRATEGIE DI VALORIZZAZIONE E CARATTERISTICHE QUALITATIVE DELLA RICOTTA TIPICA FRIULANA 41
Physicochemical, Microbiological, and Toxicological Characterization of Pâté Prepared from the Meat and Liver of Bullfrog (Aquarana catesbeiana) Carcasses 28
Pungency perception and liking for pasta filata cheeses in consumers from different Italian regions 23
Totale 3.828
Categoria #
all - tutte 14.175
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 14.175


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021414 8 40 17 48 22 64 11 50 63 18 46 27
2021/2022312 3 39 9 16 6 11 20 12 7 38 100 51
2022/2023562 38 54 8 87 65 108 0 68 74 2 36 22
2023/2024201 24 19 17 12 18 56 6 4 15 7 9 14
2024/2025701 15 79 39 32 38 35 43 27 93 49 118 133
2025/202650 50 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 3.828