FAVOTTO, Saida
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1913
EU - Europa 644
AS - Asia 154
SA - Sud America 4
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
AF - Africa 1
Totale 2719
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1907
UA - Ucraina 190
IT - Italia 163
DE - Germania 96
CN - Cina 95
FI - Finlandia 52
GB - Regno Unito 35
IE - Irlanda 31
SE - Svezia 27
IN - India 24
TR - Turchia 22
BE - Belgio 17
FR - Francia 9
VN - Vietnam 8
CA - Canada 6
EE - Estonia 5
PL - Polonia 5
BR - Brasile 4
CH - Svizzera 3
EU - Europa 3
HU - Ungheria 2
ID - Indonesia 2
LI - Liechtenstein 2
RU - Federazione Russa 2
CY - Cipro 1
EG - Egitto 1
HR - Croazia 1
KR - Corea 1
ME - Montenegro 1
MK - Macedonia 1
NO - Norvegia 1
SI - Slovenia 1
TH - Thailandia 1
Totale 2719
Città #
Chandler 263
Woodbridge 260
Ann Arbor 242
Fairfield 151
Houston 140
Jacksonville 124
Dearborn 96
Udine 88
Wilmington 82
Ashburn 69
Seattle 66
Cambridge 56
Princeton 37
Dublin 31
Izmir 22
Beijing 18
Brussels 17
San Diego 14
Boardman 13
Kunming 11
Caserta 9
Norwalk 9
Des Moines 8
Dong Ket 8
Hefei 8
Nanjing 7
Falls Church 5
Guangzhou 5
Nanchang 5
Tallinn 5
Warsaw 5
Helsinki 4
Ottawa 4
Phoenix 4
Riese 4
Torino 4
Baotou 3
Grafing 3
Indiana 3
Jinan 3
Milan 3
San Francisco 3
Simi Valley 3
Andover 2
Auburn Hills 2
Castiglione del Lago 2
Chengdu 2
Jiaxing 2
Mogliano Veneto 2
Paris 2
Perugia 2
Redwood City 2
Schaan 2
Shenyang 2
Tianjin 2
Torre Del Greco 2
Xian 2
Zhengzhou 2
Zurich 2
Almese 1
Berlin 1
Bollate 1
Boston 1
Budapest 1
Cairo 1
Changsha 1
Chongqing 1
Curitiba 1
Dallas 1
Debrecen 1
Fivizzano 1
Florence 1
Fremont 1
Fuzhou 1
Hangzhou 1
Hanover 1
Harbin 1
Hebei 1
Jakarta 1
Jena 1
Köln 1
Lachine 1
Lausanne 1
Modena 1
Nanning 1
Ningbo 1
Noale 1
Nürnberg 1
Oslo 1
Pignone 1
Pittsburgh 1
Podgorica 1
Saint Petersburg 1
San Mateo 1
Shanghai 1
Shaoxing 1
Skopje 1
Stockholm 1
Toronto 1
Verona 1
Totale 1988
Nome #
Montasio cheese liking as affected by information about cows breed and rearing system 154
The role of product familiarity and consumer involvement on liking and perceptions of fresh meat 149
Cheese liking and consumer willingness to pay as affected by information about organic production. 132
Effects of grazing cow diet on volatile compounds as well as physicochemical and sensory characteristics of 12-month-ripened Montasio cheese 132
An emotional approach to beef evaluation 132
Efficiency of FAME analysis with SP-2380 capillary column in lamb meat 125
Eating quality prediction of beef from Italian Simmental cattle based on experts' steak assessment 117
Prediction of eating quality of Italian Simmental beef from butcher’s steak appearance judgment 104
Consumers’ perception of conventional and biodynamic wine as affected by information 102
EFFECT OF INFORMATION ABOUT BREED AND BREEDING SYSTEM ON MONTASIO CHEESE LIKING 94
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project 94
Variability in the characteristics of fresh meat and thighs in relationship to genetic type of the heavy pig 91
Intrinsic characteristics of veal leading consumer preferences 88
Relazione fra caratteristiche sensoriali e spettro colorimetrico nella carne di vitello 86
Consumer perception of Italian PDO cured hams: when “sensory” does matter in consumer perception of typical food products 84
Sensory comparison of mussels (Mytilus galloprovincialis) farmed in the Adriatic and Sardinian Sea 84
Indice di qualità per la valorizzazione della carne di pezzata rossa italiana 80
Effetto delle informazioni relative al sistema di allevamento biologico sull'accettabilità del formaggio pecorino 77
SENSORY PERCEPTION OF ITALIAN SIMMENTAL BEEF ENRICHED WITH OMEGA-3 71
Caratteristiche qualitative di cinque varietà di mela del Friuli Venezia Giulia. 69
SENSORY PROPERTIES AND CONSUMER ACCEPTABILITY OF TRADITIONAL CAPRETTO AND CHEVON 68
CARATTERISTICHE DEL PROSCIUTTO DI SAN DANIELE IN RAPPORTO AL TIPO GENETICO 65
Profilo sensoriale del formaggio Montasio DOP-PDM “Solo di Pezzata Rossa italiana”, fresco e stagionato, ottenuto in diverse condizioni di pascolo e integrazione alimentare 65
Sous vide Alpine lamb. Best Practice Example. 60
Valutazione delle caratteristiche visive del formaggio Montasio di malga tramite occhio elettronico 58
Effect of information about organic production on beef liking and consumer willingness to pay. Preference. 56
Sensory properties of San Daniele prosciutto as affected by pig genetic type and homologated-ham class 51
Relazione fra qualità percepita per il filetto e informazione sul sistema di allevamento della trota I.R.IDEA 51
Effetto del tipo genetico e del sistema di allevamento sul profilo sensoriale del prosciutto crudo 49
Qualità della carne del suino pesante in rapporto al genotipo e allo stato d'ingrassamento 40
Preferenze dei consumatori per il formaggio Montasio DOP prodotto con latte di bovine di razza Pezzata Rossa Italiana allevate al pascolo o in stalla 34
Influence of dietary inclusion of tannin extracts from mimosa, chestnut and tara on volatile compounds and flavour in lamb meat 34
STRATEGIE DI VALORIZZAZIONE E CARATTERISTICHE QUALITATIVE DELLA RICOTTA TIPICA FRIULANA 31
Qualità della carne della Pezzata Rossa 30
Effect of providing marketing information about the nutritional composition of milk and rearing system of cows on the overall liking of cheese 25
Qualità percepita dell'hamburger di Pezzata Rossa 22
Pungency perception and liking for pasta filata cheeses in consumers from different Italian regions 8
Totale 2812
Categoria #
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Totale 4865


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2017/201818 0000 00 00 15210
2018/2019186 1025 54 333 2227039
2019/2020698 31171377 47134 11684 39831740
2020/2021414 8401748 2264 1150 63184627
2021/2022312 339916 611 2012 73810051
2022/2023498 3854887 65108 172 65000
Totale 2812