FAVOTTO, Saida
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.126
EU - Europa 714
AS - Asia 212
SA - Sud America 37
AF - Africa 14
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
OC - Oceania 1
Totale 3.107
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.119
IT - Italia 216
UA - Ucraina 190
CN - Cina 108
DE - Germania 101
FI - Finlandia 52
GB - Regno Unito 38
BR - Brasile 36
IE - Irlanda 34
IN - India 31
SG - Singapore 29
SE - Svezia 27
TR - Turchia 24
BE - Belgio 15
FR - Francia 11
VN - Vietnam 8
ZA - Sudafrica 7
CA - Canada 6
NG - Nigeria 6
EE - Estonia 5
PL - Polonia 5
CH - Svizzera 3
EU - Europa 3
ID - Indonesia 3
TW - Taiwan 3
ES - Italia 2
HU - Ungheria 2
IL - Israele 2
LI - Liechtenstein 2
RU - Federazione Russa 2
SI - Slovenia 2
AU - Australia 1
BG - Bulgaria 1
CL - Cile 1
CY - Cipro 1
CZ - Repubblica Ceca 1
EG - Egitto 1
HR - Croazia 1
KR - Corea 1
ME - Montenegro 1
MK - Macedonia 1
NO - Norvegia 1
PA - Panama 1
PH - Filippine 1
RS - Serbia 1
TH - Thailandia 1
Totale 3.107
Città #
Chandler 263
Woodbridge 260
Ann Arbor 242
Fairfield 151
Houston 140
Jacksonville 124
Ashburn 122
Dearborn 96
Udine 94
Wilmington 82
Seattle 67
Cambridge 56
Boardman 51
Princeton 37
Dublin 34
Izmir 24
Singapore 24
Beijing 18
Niterói 16
Rio de Janeiro 16
Brussels 15
San Diego 15
Kunming 11
Ogden 10
Caserta 9
Norwalk 9
Des Moines 8
Dong Ket 8
Hefei 8
Johannesburg 7
Nanjing 7
Pune 7
Guangzhou 6
Milan 6
Washington 6
Falls Church 5
Los Angeles 5
Nanchang 5
Tallinn 5
Warsaw 5
Akwanga 4
Dallas 4
Helsinki 4
Ottawa 4
Phoenix 4
Riese 4
Torino 4
Baotou 3
Chengdu 3
Edinburgh 3
Grafing 3
Ilmenau 3
Indiana 3
Jiaxing 3
Jinan 3
Mereto di Tomba 3
Padova 3
Pescara 3
San Francisco 3
San Severo 3
Simi Valley 3
Taipei 3
Andover 2
Annone Veneto 2
Auburn Hills 2
Castiglione del Lago 2
Cesena 2
Frankfurt am Main 2
Ithaca 2
Jakarta 2
Lagos 2
Madrid 2
Mogliano Veneto 2
Naples 2
Paris 2
Perugia 2
Ponte di Piave 2
Pordenone 2
Reana del Rojale 2
Redwood City 2
Rome 2
Santa Clara 2
Schaan 2
Shanghai 2
Shenyang 2
Tel Aviv 2
Tianjin 2
Tivoli 2
Torre Del Greco 2
Xian 2
Zhengzhou 2
Zurich 2
Almese 1
Berlin 1
Bollate 1
Boston 1
Budapest 1
Cairo 1
Castelfranco Veneto 1
Castiglione delle Stiviere 1
Totale 2.215
Nome #
The role of product familiarity and consumer involvement on liking and perceptions of fresh meat 164
Montasio cheese liking as affected by information about cows breed and rearing system 161
Effects of grazing cow diet on volatile compounds as well as physicochemical and sensory characteristics of 12-month-ripened Montasio cheese 143
An emotional approach to beef evaluation 142
Cheese liking and consumer willingness to pay as affected by information about organic production. 140
Efficiency of FAME analysis with SP-2380 capillary column in lamb meat 136
Eating quality prediction of beef from Italian Simmental cattle based on experts' steak assessment 130
Sensory comparison of mussels (Mytilus galloprovincialis) farmed in the Adriatic and Sardinian Sea 128
Prediction of eating quality of Italian Simmental beef from butcher’s steak appearance judgment 118
Consumers’ perception of conventional and biodynamic wine as affected by information 116
EFFECT OF INFORMATION ABOUT BREED AND BREEDING SYSTEM ON MONTASIO CHEESE LIKING 102
Exploring influences on food choice in a large population sample: The Italian Taste project 100
Intrinsic characteristics of veal leading consumer preferences 97
Variability in the characteristics of fresh meat and thighs in relationship to genetic type of the heavy pig 97
SENSORY PROPERTIES AND CONSUMER ACCEPTABILITY OF TRADITIONAL CAPRETTO AND CHEVON 95
Consumer perception of Italian PDO cured hams: when “sensory” does matter in consumer perception of typical food products 93
Relazione fra caratteristiche sensoriali e spettro colorimetrico nella carne di vitello 92
Indice di qualità per la valorizzazione della carne di pezzata rossa italiana 91
Effetto delle informazioni relative al sistema di allevamento biologico sull'accettabilità del formaggio pecorino 88
CARATTERISTICHE DEL PROSCIUTTO DI SAN DANIELE IN RAPPORTO AL TIPO GENETICO 87
Caratteristiche qualitative di cinque varietà di mela del Friuli Venezia Giulia. 84
SENSORY PERCEPTION OF ITALIAN SIMMENTAL BEEF ENRICHED WITH OMEGA-3 75
Profilo sensoriale del formaggio Montasio DOP-PDM “Solo di Pezzata Rossa italiana”, fresco e stagionato, ottenuto in diverse condizioni di pascolo e integrazione alimentare 74
Sous vide Alpine lamb. Best Practice Example. 66
Effect of information about organic production on beef liking and consumer willingness to pay. Preference. 65
Valutazione delle caratteristiche visive del formaggio Montasio di malga tramite occhio elettronico 65
Effetto del tipo genetico e del sistema di allevamento sul profilo sensoriale del prosciutto crudo 58
Sensory properties of San Daniele prosciutto as affected by pig genetic type and homologated-ham class 55
Relazione fra qualità percepita per il filetto e informazione sul sistema di allevamento della trota I.R.IDEA 55
Qualità della carne del suino pesante in rapporto al genotipo e allo stato d'ingrassamento 47
Influence of dietary inclusion of tannin extracts from mimosa, chestnut and tara on volatile compounds and flavour in lamb meat 42
Qualità della carne della Pezzata Rossa 40
Preferenze dei consumatori per il formaggio Montasio DOP prodotto con latte di bovine di razza Pezzata Rossa Italiana allevate al pascolo o in stalla 37
STRATEGIE DI VALORIZZAZIONE E CARATTERISTICHE QUALITATIVE DELLA RICOTTA TIPICA FRIULANA 34
Effect of providing marketing information about the nutritional composition of milk and rearing system of cows on the overall liking of cheese 30
Qualità percepita dell'hamburger di Pezzata Rossa 29
Physicochemical, Microbiological, and Toxicological Characterization of Pâté Prepared from the Meat and Liver of Bullfrog (Aquarana catesbeiana) Carcasses 15
Pungency perception and liking for pasta filata cheeses in consumers from different Italian regions 12
Totale 3.203
Categoria #
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book - libri 0
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curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 10.522


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020650 0 0 13 77 47 134 116 84 39 83 17 40
2020/2021414 8 40 17 48 22 64 11 50 63 18 46 27
2021/2022312 3 39 9 16 6 11 20 12 7 38 100 51
2022/2023562 38 54 8 87 65 108 0 68 74 2 36 22
2023/2024201 24 19 17 12 18 56 6 4 15 7 9 14
2024/2025126 15 79 32 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 3.203