DI FILIPPO, GIULIA
 Distribuzione geografica
Continente #
AS - Asia 107
EU - Europa 94
NA - Nord America 46
SA - Sud America 15
AF - Africa 4
Totale 266
Nazione #
IT - Italia 65
SG - Singapore 52
US - Stati Uniti d'America 43
CN - Cina 21
HK - Hong Kong 17
BR - Brasile 10
RU - Federazione Russa 9
KR - Corea 7
BD - Bangladesh 6
AT - Austria 5
FR - Francia 5
DE - Germania 4
CA - Canada 3
EC - Ecuador 3
TG - Togo 3
AR - Argentina 2
AM - Armenia 1
EG - Egitto 1
FI - Finlandia 1
GB - Regno Unito 1
HU - Ungheria 1
IE - Irlanda 1
IN - India 1
KZ - Kazakistan 1
LT - Lituania 1
NL - Olanda 1
TR - Turchia 1
Totale 266
Città #
Singapore 45
Hong Kong 17
Udine 15
Boardman 8
Milan 8
Hefei 7
Seoul 7
Mymensingh 6
Beijing 5
Tombolo 4
Lauterbourg 3
Lomé 3
Pozzoleone 3
Vienna 3
Ashburn 2
Bari 2
Brooklyn 2
Codroipo 2
Copertino 2
Dongguan 2
Guangzhou 2
Modugno 2
Oderzo 2
Ogden 2
Ponzano Veneto 2
Salt Lake City 2
Santa Fe 2
Shenzhen 2
Vicenza 2
West Jordan 2
Amarillo 1
Ankara 1
Belo Horizonte 1
Brasília 1
Brent 1
Cairo 1
Canoas 1
Caratinga 1
Cavasso Nuovo 1
Cles 1
Dom Basílio 1
Dublin 1
Düsseldorf 1
Faedis 1
Frankfurt am Main 1
Genoa 1
Guayaquil 1
Hacienda Ibarra 1
Helsinki 1
Hyderabad 1
Jaciara 1
Los Angeles 1
Machala 1
Mauá 1
Mestre 1
Munich 1
Nederland 1
Newark 1
Norfolk 1
Ottawa 1
Padova 1
Pavlodar 1
Ravenna 1
Ribeirão Preto 1
Rio de Janeiro 1
San Francisco 1
San Vito al Tagliamento 1
Santa Clara 1
Seattle 1
Seveso 1
Sopron 1
Terra Nova 1
Toronto 1
Westfield 1
Yerevan 1
Totale 211
Nome #
Lacticaseibacillus casei as Anti-blowing Agents: Impact on the Evolution of Ripening and Sensory Profile of Montasio Cheese 66
Effect of enzymatic hydrolysis with Alcalase or Protamex on technological and antioxidant properties of whey protein hydrolysates 48
Integrated approach to explore the microbial biodiversity of natural milk cultures for Montasio cheese production 45
Process design for the production of peptides from whey protein isolate with targeted antimicrobial functionality 37
An integrated approach to explore the microbial biodiversity of natural milk cultures for cheesemaking 35
Steering the production of bioactive peptides via microbial fermentation of whey proteins 33
Studio dell’attività di Lacticaseibacillus casei come agente antigonfiore in formaggi a latte crudo 31
Totale 295
Categoria #
all - tutte 1.474
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book - libri 0
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curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.474


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2022/202316 0 0 0 0 0 0 0 0 7 6 0 3
2023/202443 0 0 0 8 1 1 2 4 5 6 13 3
2024/2025236 14 32 16 14 23 10 8 12 24 12 38 33
Totale 295