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Bacteriological quality of milk-shakes
1993-01-01 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Citterio, B; Manzano, Marisa; Bollani, L.
Basse temperature per la distruzione delle Salmonelle nelle carni
2000-01-01 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Cantoni, C.
Batteri Gram positivi pigmentanti le superfici di formaggi a crosta
2004-01-01 Cantoni, C; Stella, S; Cozzi, M; Iacumin, Lucilla; Comi, Giuseppe
Batteri potenziali patogeni in succhi di frutta intenzionalmente contaminati
2000-01-01 Comi, Giuseppe; M., Cattaneo; L., Cocolin; Manzano, Marisa; C., Cantoni
Bewertung und charakterisierung der Micrococcaceae stamme in italienischen rohwursten / EVALUATION AND CHARACTERIZATION OF MICROCOCCACEAE STRAINS IN ITALIAN DRY FERMENTED SAUSAGES
1992-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Cantoni, C; DE BERTOLDI, M.; Citterio, Barbara
Bio-protective cultures to improve the shelf-life of hamburgers
2013-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Iacumin, Lucilla
Biochemical responses in a Candida famata strain adapted to high copper concentrations
2000-01-01 Manzano, Marisa; Cocolin, L; Citterio, B; Conte, Lanfranco; DE BERTOLDI, Marco; Comi, Giuseppe; Santovito, G; Beltramini, M; Salvato, B.
Biocontrol of ochratoxigenic moulds (Aspergillus ochraceus and Penicillium nordicum) by Debaryomyces hansenii and Saccharomycopsis fibuligera during speck production
2017-01-01 Iacumin, Lucilla; Manzano, Marisa; Andyanto, Debbie; Comi, Giuseppe
Biogenic amine formation in smoked vacuum-packaged salmon during storage at 4-6 °C for 60-120 days [Formazione di amine biogene nel salmone affettato, conservato sotto vuoto e conservato a +4 °C/+6 °C]
1993-01-01 C., Cantoni; Comi, Giuseppe; Moret, Sabrina; C., Bersani
BIOMETRIC STUDY OF ACETOIN PRODUCTION IN HANSENIASPORA GUILLIERMONDII AND KLOECKERA APICULATA
1993-01-01 P., Romano; Comi, Giuseppe; G., Suzzi; Zironi, Roberto
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