Sfoglia per Autore
Evoluzione microbica durante la fase termofila di compostaggio in reattore orizzontale chiuso
1989-01-01 Civilini, Marcello; Comi, Giuseppe; de Bertoldi, M.
Compost from Biomass: Production quality and Use.
1990-01-01 M., de Betoldi; Civilini, Marcello; Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa
Conta di Listeria spp. in alimenti mediante metodo diretto e M.P.N. (most probable number)
1990-01-01 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Cantoni, C; D'Aurelio, F; Valenti, M.
Micotossine in cereali e loro derivati
1990-01-01 Comi, Giuseppe; Valenti, M; DA PORTO, Carla
Listeria species in italian cheeses
1990-01-01 Comi, Giuseppe; Cantoni, C; Valenti, M; Civilini, Marcello
SPECIFICATIONS RESEARCH - MSW COMPOST STANDARDS IN THE EUROPEAN COMMUNITY
1990-01-01 Debertoldi, M; Civilini, Marcello; Comi, Giuseppe
MSW Compost standards in the European Community
1990-01-01 DE BERTOLDI, M; Civilini, Marcello; Comi, Giuseppe
Carni avicole: prevenire le contaminazioni mediante sistema HACCP
1990-01-01 Comi, Giuseppe; Citterio, B; Maifreni, Michela
Evaluation of an enzymatic method for fast identification of Listeria spp. in cheese and in meat products
1991-01-01 Comi, Giuseppe; Valenti, M; Civilini, Marcello; Fumagalli, C; Cantoni, C; Debertoldi, M.
Listeria spp. in Italian cheeses
1991-01-01 Comi, Giuseppe; C., Cantoni; Civilini, Marcello; M., Valenti
Il ruolo dei microrganismi nella produzione dei vini destinati all'invecchiamento
1992-01-01 Zironi, Roberto; Comi, Giuseppe; Buiatti, Stefano; Battistutta, Franco
Higher alcohol and acetic acid production by apiculate wine yeasts
1992-01-01 P., Romano; G., Suzzi; Comi, Giuseppe; Zironi, Roberto
Bewertung und charakterisierung der Micrococcaceae stamme in italienischen rohwursten / EVALUATION AND CHARACTERIZATION OF MICROCOCCACEAE STRAINS IN ITALIAN DRY FERMENTED SAUSAGES
1992-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Cantoni, C; DE BERTOLDI, M.; Citterio, Barbara
Listeria monocytogenes serotypes in Italian meat products
1992-01-01 Comi, Giuseppe; R., Frigerio; C., Cantoni
SOD and Catalase Induction on Saccharomyces cerevisiae strains by Heavy Metals and methanol
1992-01-01 Manzano, Marisa; Sarais, Ileana; Comi, Giuseppe; M., de Bertoldi
Yersinia enterocolitica e alimenti.
1992-01-01 Manzano, Marisa; Citterio, B; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe
Tossine naturali di prodotti ittici
1992-01-01 Citterio, B; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe
Effects of copper, cadmium and methanol on a Candida boidinii strain
1992-01-01 Manzano, Marisa; Sarais, I; Comi, Giuseppe; de Bertoldi, M.
Evaluation and characterization of Micrococcaceae and Lactobacilli strains in Friuli traditional fermented sausages
1993-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Citterio, B; Cantoni, C; de Bertoldi, M.
Bacteriological quality of milk-shakes
1993-01-01 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Citterio, B; Manzano, Marisa; Bollani, L.
Physiologische charakterisierung und entwicklung der laktobazillen in italieniscken handwerklinchen und industriellen salamis
1993-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Citterio, Barbara; Bersani, C.; Cantoni, C.; De, Bertoldi
BIOMETRIC STUDY OF ACETOIN PRODUCTION IN HANSENIASPORA GUILLIERMONDII AND KLOECKERA APICULATA
1993-01-01 P., Romano; Comi, Giuseppe; G., Suzzi; Zironi, Roberto
Handwerklich und industriell hergestellte italienische salami
1993-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Citterio, B; Bersani, C; Cantoni, C; DE BERTOLDI, M.
Growth and fermentation of a Saccharomyces cerevisiae strain in the presence of copper
1993-01-01 Manzano, Marisa; Sarais, I; Comi, Giuseppe; Romandini, P; de Bertoldi, M.
Foodborne viral diseases
1993-01-01 Maifreni, Michela; Citterio, B; Manzano, Marisa; Comi, Giuseppe
Prodotti a umidità intermedia: selezione di lattobacilli per la produzione di starter per salami stagionati artigianali
1993-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Citterio, B; Bersani, C; Cantoni, C; de Bertoldi, M.
Messa a punto di un metodo PCR per l'identificazione di Campylobacter enterici
1993-01-01 Manzano, Marisa; Pipan, Corrado; Comi, Giuseppe; Botta, Giuseppe
Copper, Cadmium and Methanol as factor affecting the growth of Candida boidinii
1993-01-01 Manzano, Marisa; Sarais, I; Comi, Giuseppe; DE BERTOLDI, M.
Volatiles metabolites produced in wine by mixed and sequential of Hanseniaspora guilliermondii or Kloeckera apiculata or Saccharomyces cerevisiae
1993-01-01 Zironi, Roberto; P., Romano; G., Suzzi; Battistutta, Franco; Comi, Giuseppe
MICROBIOLOGICAL QUALITY OF ARTISANAL ICE-CREAMS
1993-01-01 Maifreni, Michela; Civilini, Marcello; C., Domenis; Manzano, Marisa; R., Diprima; Comi, Giuseppe
Messa a punto di un metodo PCR per l’identificazione di Campylobacter enterici.
1993-01-01 Manzano, Marisa; Pipan, Corrado; Comi, Giuseppe
INFLUENZA DELL'UMIDITÀ SULLA SHELF-LIFE DI PASTE FRESCHE E RIPIENE
1993-01-01 Marino, Marilena; Manzano, Marisa; Tami, M; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe
Nuove Tecniche Microbiologiche per i patogeni alimentari: EIA, Impedenza, DNA probes, PCR
1993-01-01 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela
Humidity and shelf-life of fresh stuffed pasta
1993-01-01 Marino, Marilena; Manzano, Marisa; Tamim, ; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe
Fate of generation time of Zygosaccharomyces rouxii in ice-cream bases with different activity water and food preservative
1993-01-01 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Cantoni, C; de Bertoldi, M.
Bacteriological and chemical indices to evaluate smoked salmon quality [Indici batteriologici e chimici per valutare la qualità del salmone affumicato]
1993-01-01 C., Cantoni; Moret, Sabrina; Comi, Giuseppe
Biogenic amine formation in smoked vacuum-packaged salmon during storage at 4-6 °C for 60-120 days [Formazione di amine biogene nel salmone affettato, conservato sotto vuoto e conservato a +4 °C/+6 °C]
1993-01-01 C., Cantoni; Comi, Giuseppe; Moret, Sabrina; C., Bersani
Infezioni virali trasmesse da alimenti Foodborne viral disease
1993-01-01 Maifreni, Michela; Citterio, B; Manzano, Marisa; Comi, Giuseppe
Studio delle caratteristiche enologiche di lieviti secchi del commercio
1994-01-01 Croattini, I; Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe
Enumeration of Enterococci and group D Streptococci in meat and cheese: enzymatic and toxigenic properties
1994-01-01 Citterio, B; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela; Amici, S; Comi, Giuseppe
Campylobacter jejuni e Campylobacter coli in pollame del commercio
1994-01-01 Manzano, Marisa; R., Basso; C., Cantoni; Comi, Giuseppe
numeration of enterococci and group D streptococci in meat and cheese: Enzymatic and toxigenic properties
1994-01-01 Citterio, Barbara; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela; Amici, S; Comi, Giuseppe
HACCP, APPLICATION IN FOOD CATERING
1994-01-01 Manzano, Marisa; Rondinini, Gabriella; B., Citterio; Comi, Giuseppe
Hygiene of manufacture of San daniele ham: microbiological studies on raw materials, equipment and the workplace
1994-01-01 Duratti, G; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
Correlation between biogenic amine production and lactic acid bacteria growth during ripening of dry sausages
1994-01-01 Comi, Giuseppe; Cantoni, C; Bersani, C; Marino, Marilena
Problematiche inerenti la produzione di ammine biogene in insaccati crudi stagionati
1994-01-01 Marino, Marilena; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
Impiego di PCR ed enzimi di restrizione nell’isolamento e per l’identificazione di Campylobacter coli e Campylobacter jejuni in polli del commercio
1994-01-01 Manzano, Marisa; Pipan, Corrado; Comi, Giuseppe
Igiene della lavorazione del "Prosciutto di S. Daniele" Controlli microbiologici su materia prima, attrezzature e ambientali
1994-01-01 Duratti, G; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
Qualità microbiologica di carni avicole commercializzate in Italia
1995-01-01 Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe; Soncini, G.
Comparison of three culture media for recovering Campylobacere jejuni and Campylobacter coli from poultry skin, liver and meat
1995-01-01 Manzano, Marisa; Pipan, C; Botta, G; Comi, Giuseppe
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile