Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 50 di 149
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Conta di Listeria spp. in alimenti mediante metodo diretto e M.P.N. (most probable number) 1-gen-1990 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Cantoni, C; D'Aurelio, F; Valenti, M.
Carni avicole: prevenire le contaminazioni mediante sistema HACCP 1-gen-1990 Comi, Giuseppe; Citterio, B; Maifreni, Michela
Innovative aspects in preservation of intermediate moisture meat products: vacuum packaged consumer-portion mortadella sausages 1-gen-1992 Rondinini, G; Giannini, G. F.; Zennaro, R; Maifreni, Michela
Yersinia enterocolitica e alimenti. 1-gen-1992 Manzano, Marisa; Citterio, B; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe
Tossine naturali di prodotti ittici 1-gen-1992 Citterio, B; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe
Bacteriological quality of milk-shakes 1-gen-1993 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Citterio, B; Manzano, Marisa; Bollani, L.
Foodborne viral diseases 1-gen-1993 Maifreni, Michela; Citterio, B; Manzano, Marisa; Comi, Giuseppe
MICROBIOLOGICAL QUALITY OF ARTISANAL ICE-CREAMS 1-gen-1993 Maifreni, Michela; Civilini, Marcello; C., Domenis; Manzano, Marisa; R., Diprima; Comi, Giuseppe
INFLUENZA DELL'UMIDITÀ SULLA SHELF-LIFE DI PASTE FRESCHE E RIPIENE 1-gen-1993 Marino, Marilena; Manzano, Marisa; Tami, M; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe
Nuove Tecniche Microbiologiche per i patogeni alimentari: EIA, Impedenza, DNA probes, PCR 1-gen-1993 Comi, Giuseppe; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela
Humidity and shelf-life of fresh stuffed pasta 1-gen-1993 Marino, Marilena; Manzano, Marisa; Tamim, ; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe
Fate of generation time of Zygosaccharomyces rouxii in ice-cream bases with different activity water and food preservative 1-gen-1993 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Cantoni, C; de Bertoldi, M.
Infezioni virali trasmesse da alimenti Foodborne viral disease 1-gen-1993 Maifreni, Michela; Citterio, B; Manzano, Marisa; Comi, Giuseppe
Studio delle caratteristiche enologiche di lieviti secchi del commercio 1-gen-1994 Croattini, I; Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe
Problematiche inerenti la conservazione di un prodotto di origine vegetale (la brovada friulana) 1-gen-1994 Maifreni, Michela; Bratulic, N; Marino, Marilena; Rondinini, G.
Presence of an off-flavour associated with the use of sorbates in cheese and margarine 1-gen-1994 Sensidoni, Alessandro; Rondinini, G; Peressini, Donatella; Maifreni, Michela; Bortolomeazzi, Renzo
Enumeration of Enterococci and group D Streptococci in meat and cheese: enzymatic and toxigenic properties 1-gen-1994 Citterio, B; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela; Amici, S; Comi, Giuseppe
numeration of enterococci and group D streptococci in meat and cheese: Enzymatic and toxigenic properties 1-gen-1994 Citterio, Barbara; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela; Amici, S; Comi, Giuseppe
Hygiene of manufacture of San daniele ham: microbiological studies on raw materials, equipment and the workplace 1-gen-1994 Duratti, G; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
Igiene della lavorazione del "Prosciutto di S. Daniele" Controlli microbiologici su materia prima, attrezzature e ambientali 1-gen-1994 Duratti, G; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Cantoni, C; Comi, Giuseppe
Qualità microbiologica di carni avicole commercializzate in Italia 1-gen-1995 Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe; Soncini, G.
Microbial and sensory quality of vegetables for soup packaged in different atmosphere 1-gen-1995 Manzano, Marisa; Citterio, B; Maifreni, Michela; Paganessi, M; Comi, Giuseppe
Effects of copper on karyotype of Saccharomyces cerevisiae strains 1-gen-1995 Manzano, Marisa; Maifreni, Michela; Sarais, Ileana; DE BERTOLDI, Marco; Comi, Giuseppe
Indagini microbiologiche e chimiche su un prodotto fermentato di origine vegetale: la brovada friulana 1-gen-1995 Maifreni, Michela; Bratulic, N; Marino, Marilena; Rondinini, G; Toso, C.
Studio dell’influenza della contaminazione ambientale dell’ambiente di stagionatura sulle caratteristiche microbiologiche ed organolettiche del formaggio Gorgonzola 1-gen-1995 Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Rondinini, G.
Relazione tra contaminazione ambientale e presenza di amine biogene nel formaggio Gorgonzola 1-gen-1995 Marino, Marilena; Moret, Sabrina; Maifreni, Michela; Rondinini, G.
Microbiologycal quality of poultry meat on sale in Italy 1-gen-1995 Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe; Soncini, G.
Some microbiological aspects of the Montasio cheese production 1-gen-1995 Citterio, B; Manzano, Marisa; Maifreni, Michela; Rondinini, Gabriella
Application of sodium lactate to preservation of cooked ham 1-gen-1996 Rondinini, G; Maifreni, Michela; Marino, Marilena
Contribution of selected apiculate yeasts isolated from grape and must to the aroma of cool climate "Recioto" wine 1-gen-1996 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Visintin, L; Zironi, Roberto
Studio dell’attività istidino-decarbossilasica di Enterobacteriaceae isolate da formaggio Gorgonzola 1-gen-1996 Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Rondinini, G.
Studio della qualità microbiologica di alimenti ed ambienti nella ristorazione collettiva 1-gen-1996 Rondinini, G; Maifreni, Michela; Marino, Marilena
The oenological characteristics of commercial dry yeasts 1-gen-1997 Comi, Giuseppe; Croattini, I; Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Zironi, Roberto
Effetto di innesti proteolitici sulle caratteristiche reologiche di formaggio Montasio 1-gen-1997 Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Pittia, P; Rondinini, G.
Study on oenological characteristics of commercial dry yeasts 1-gen-1997 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Marino, Marilena; Croattini, I; Zironi, Roberto
Glycerol and other fermentation products of apiculate wine yeasts 1-gen-1997 Romano, P; Suzzi, G; Comi, Giuseppe; Zironi, Roberto; Maifreni, Michela
Contribution of selected apiculate yeasts isolated from grape and must to the aroma of cool climate winw Recioto and Amarone 1-gen-1997 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Visintin, L; Zironi, Roberto
SELECTION AND ENOLOGICAL CHARACTERIZATION OF SACCHAROMYCES CEREVISIAE STRAINS ISOLATED FROM TOCAI, PINOT AND MALVASIA GRAPES AND MUST FROM COLLIO AREA 1-gen-1997 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Zironi, Roberto
Utilizzo di sodio lattato a differenti pH per la conservazione di salsiccia fresca 1-gen-1997 Rondinini, G; Maifreni, Michela; Marino, Marilena
Use of lactatae at different pH for preservation of fresh sausages 1-gen-1997 Rondinini, G; Maifreni, Michela; Marino, Marilena
Indagine sulla presenza di coliformi ed Escherichia coli in latte crudo e formaggi molli prodotti in Friuli-Venezia Giulia 1-gen-1997 Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Rondinini, G.
EVALUATION OF THE ENOLOGICAL SUITABILITY OF SOME STRAINS OF SACCHAROMYCES CEREVISIAE FOR SAUVIGNON BLANC 1-gen-1997 Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Vuerich, A; Maifreni, Michela; Zironi, Roberto
Evaluation of the Enological Suitability of Some Strains of Saccharomyces cerevisiae for Sauvignon Blanc 1-gen-1998 Celotti, Emilio; Battistutta, Franco; Vuerich, A.; Maifreni, Michela; Zironi, Roberto
Microbiological aspects (processing and storage) of a fermented vegetables (brovada) 1-gen-1998 Maifreni, Michela; Marino, Marilena; Rondinini, G.
Microbiological aspects (processing and storage) of a fermented vegetable (brovada) 1-gen-1999 Maifreni, Michela; Marino, Marilena; Rondinini, Gabriella
Ottimizzazione di una metodica PCR-REA per differenziare carni ottenute da diverse specie animali 1-gen-1999 Cocolin, Ls; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Comi, Giuseppe; Cattaneo, P.; Cantoni, C.
Selection and oenological characterization of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from Tocai, Pinot and malvasia grapes and musts of the Collio area 1-gen-1999 Maifreni, Michela; Comi, Giuseppe; Rondinini, G.
Microbiological quality of aircraft ready foods 1-gen-2000 Comi, Giuseppe; Fortuna, Cristina; Maifreni, Michela; Murgioni, Roberto
Ricerca di Salmonella negli alimenti, valutazione di un metodo immunoenzimatico (kit Transia Plate Salmonella-SEP) attraverso l’impiego di Transia Elisamatic II 1-gen-2000 Floreani, C; Marino, Marilena; Maifreni, Michela; Scabbia, D; Comi, Giuseppe
Mitochondrial DNA restriction enzyme analysis and evaluation of the enological characteristics of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from grapes of the wine–producing area of Collio (Italy) 1-gen-2000 Comi, Giuseppe; Maifreni, Michela; Manzano, Marisa; Lagazio, Corrado; Cocolin, LUCA SIMONE
Mostrati risultati da 1 a 50 di 149
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile